مشکل سوظن و روابط قبل از ازدواج
سلام دوستان عزیز....
یک مشکل بزرگ برام پیش اومده که خواب و خوراک و زندگی را ازم گرفته....خواهش میکنم کمکم کنید دارم دیوونه میشم.
راستش حدود 1 سال پیش ازدواج( البته عقد )کردم با یه خانم نسبتا زیبا اما تو جلسه خواستگاری هیچ صحبتی راجع به روابط قبلیش ازش نپرسیدم چون شرایطم جوری بود که عاشق شده بودم ومیترسیدم که اگه این سوالو بپرسم بهش توهین بشه و این ازدواج سر نگیره....
بگذیریم حالا بعد 1 سال فهمیدم که این خانم حدود 5 تا سیمکارت ایرانسل داشته که 2 تاشم سوزونده بوده و حس کنجکاویم موجب شد برم وتو سیمکارتها تجسس کنم و اس ام اس ها و شماره های مشکوکی را دیدم که باعث شد به خانمم شک کنم که دوست پسر داشته... وقتی هم فهمید رفتم سراغ سیمکارتاش دعوامون شد و بکل همه چیزو انکار کرد و مدعی شد که سیمکارتها مال دوستانشه یا دست اونا بوده واونا استفاده میکردن... اما من که اس ها را خونده بودم وشماره ها را هم دیده بودم
میدونستم که دروغ میگه ضمن اینکه یه سیمکارت دیگه هم داشته که اونا همراه گوشیش یا گم کرده یا ازش دزدین....
ضمن اینکه من یه پسری هستم که تا حالا نه دختربازی بلد بودم نه دوست دخترداشتم و اهل هیچی از جمله سیگار رفیق و... هم نیستم حتی بعضی از خویشاوندانم میگفتن تو مثل دخترا دایم تو خونه هستی و جامعه را نگشتی خوب حق هم داشتن چون من عمرمو درس خوندم و فوق لیسانس دارم... .و وقتی این چیزا را از خانمم دیدم مدتیه خواب وخوراک و آرامش ندارم حس میکنم خانمم باهام صداقت نداره وراجع به قبل از ازدواجش بامن بهم دروغ میگه ...
سرتون را درد آوردم واقعا ببخشین... اما این قضیه خیلی برام مهمه خواهش میکنم راهنماییم کنید چکار کنم ازش جدا بشم یا باهاش زندگی کنم؟؟؟ منتظر پاسختون هستم.....