با توجه به شرایط من آیا انتخاب درستی؟اگر این دختر شهرستانی باشه باید چیکار کنم؟(علاقمند به انتخاب همکلاسی)
سلام
محمد هستم 26 ساله از مشهد
دانشجو لیسانس حسابداری(دانشگاه غیر انتفاعی) هستم و یک ترم مانده تا درسم تمام بشه و بعد اون دیگه فعلا قصد ادامه تحصیل ندارم.
پدرم فوت شدن سال 82 و از اون زمان با مادرم و یک خواهر زندگی می کنم و البته خواهرم یک سالی هست که تو عقد به سر میبره.
معافیت کفالت دارم.
از سال 84 سر کار میرفتم و الان شغل نرم افزار کاری موبایل دارم در یکی از واحد های بازارچه موبایل مشهد که البته 5 ماه هست مشغول این کار هستم و به این کار به چشم شغل دایم نگاه می کنم.
در حال حاضر هم حقوق آنچنانی ندارم 500000 تومان ماهانه و پس انداز هم ندارم فعلا به دلیل فوت پدر مجلور بودم در منزل خرج کنم ولی الان چند ماهی هست که بالاخره داره پولام جمع میشه
----------------------------------
واقعیتش خیلی وقته فکر انتخاب همسر هستم تا اینکه حدود یک ماه پیش دختری رو سر کلاس دیدم که هم رشته ای من هست و حسابداری می خونه و 22 سالشه و همچنین ترم 2 هستش
زمانی که ایشون رو دیدم واقعا برای اولین بار حس کردم یک نفر واقعا می خوام و حس خیلی خوبی نسبت بهش دارم و پی گیر شدم تو راه دانشگاه چند باری تعقیبش کردم تا ببینم چطور دختری هست ایا واقعا دختری مومنی هست یا نه هر چند چیز زیادی دستگیرم نشد ولی تا حدودی فهمیدم
در حال حاضر موضوع رو با دو نفر از دوستام در میان گذاشتم گفتن برو جلو و بهش بگو ولی چون من اصلا این کار رو درست نمیدونم با مادر و خواهرم در میان گذاشتم و قرار شد هفته دیگه بعد کلاس بیان دانشگاه و با دختر خانوم صحبت کنند
من تا به اینجا از تصمیم خودم مطمین هستم و پای همه چیز هستم ولی خوب یک موضوع خیلی من رو درگیر کرده که نمیدونم ایشون مشهدی یا شهرستانی و محل سکونتشون رو نتونستم هنوز بفمم هر چند با چند نفر در میان گذاشتم از دوستاش بپرسن ولی خوب اگر شهرستانی باشه موندم باید چیکار کنم !لطفا راهنمایی کنین من رو و بگید آیا انتخاب من درست هست یا خیر
ممنون