در دوران نامزدی هستیم. و اون خواسته که طلاهامو برا رفع مشکل کاریش بهش بدم تا بفروشه.چکار کنم؟
سلام و عرض ادب به همگی دوستان عزیز و مشاوران گرامی.
من الان سردرگمم و نمدونم چکار باید کنم؟:162::302:
من و همسرم یکسال و هشت ماهه نامزدیم و هنوز خونه خودمون نرفتیم. اما مراسم رو همون ماه های اول توی تالار گرفتیم و دیگه مراسمی نخواهیم داشت. سر مراسم عروسی مادر شوهر و پدرشوهرم مثل همه پدرشوهرا و مادرشوهرای دیگه و طبق رسم و رسوم بهم سرویس طلا کادو دادن.
فامیل هم کلی پول و سکه کادو دادن. که همسرم فرداشب همه پول هارو گرفت و فقط برای من همین سرویس باقی موند.
حالا شوهرم قرض بالا اورده و از من خواسته سرویس رو بدم تا بفروشه.
من بهش گفتم : مامان بابام نارحت میشن و هیچکی تو دوران عقد طلاهای زنشو نمیفروشه.
اونم گفت: به هیچکسی ربطی نداره! همه غلط کردن دخالتی داشته باشن.
منم گفتم : تا تو عقدیم به خانواده ها هم بعضی چیزا ربط داره دیگه. بعدشم برو از مامان بابات بگیر ، همه پسرا تو عقد به مشکلی بخورن مامان باباهاشون به دادشون میرسن.
خلاصه اونم داغ کرد و گفت مامان بابات از من برات مهم ترن و باهام سرسنگین شد.
مامان بابای من خیلی حساسن به اینکه کسی کادویی بهم بده و بعدش پس بگیره. البته وقتی سر خونه زندگیمون بریم دیگه مامان بابام نمتونن دخالت کنن و کلا مجبورم یکروز اینو بفروشم ولی حالا تو این دوران واقعا میدونم که ناراحت میشن. چون سر کادوهای عروسیمون هم که شوهرم همه رو
با خودش برد و سر کادوی تولد و سالگرد عروسی و عیدی هم که خانواده شوهرم بهم سکه دادن و همون شب شوهرم ازم گرفت، مامان بابام حسابی داغ کردن و مامانم همش فکر میکنه زیر سر مادرشوهرمه و کلی رفت حرف به مادرشوهرم زد.
حالا فکرشو بکنین اگه بفهمن این سرویس رو هم شوهرم ازم گرفته چه غوغایی به پا بشه:316::302:
و حالا:
_آیا این کار شوهرم طبیعیه؟
من و شوهرم سه سال قبل ازدواج باهم دوست بودیم. شاید این دوستی باعث شده تا اینقدر باهام صمیمی بشه که الان همچین درخواستی ازم داشته باشه . نه؟
_آیا شوهرم حق داره و چون تو مشکله باید کمکش کنم و سرویس رو بهش بدم؟
اگه بهش بدم و مامان بابام بفهمن آشوب به پا میشه.
_یا اینکه داره پررو گیری میکنه و اصلا همچین کاری نکنم؟
میدونم اگه ندم بهش تاآخر عمر سرکوفت میزنه که تو منو دوس نداری و بقیه برات مهم تر از منن.