RE: مادرم عزیز دلم (نامه ای به مادرم)
دستهای سردت را كه می گیرد دلت غرق محبتش می شود ، به چشمهای مهربانش كه نگاه می كنی دوست داری تمام هستی و وجودت را در آستانه مهربانی چشمهای پرفروغش فدا كنی ، دوست داری تمام خستگی سالها زحمتش را به بهای جان بخری .راستی برای جبران قطره ای از دریای بی کران محبتش چه می توانم بکنم؟تنها می توان از صمیم قلب فریاد بزنم که :مــــــــــــادرم دوستت دارم و تا همیشه محتاج مهربانیت هستم !
سلام:
چوبینی یتیمی سر افکنده پیش
مزن بوسه ،بروری فرزند خویش
سعدی
سلام به همه ::72::16:
می گویند: از ادب دور است ،ظاهر کردن خوشحالی نزد شخص غمناک
همین جا ازهمه شما دوستان می خوام برای شادی روح همه ی اون مادرهایی که دست شون از دنیا کوتاه ست طلب مغفرت کنیم.
من تنها کاری که تونستم بکنم این بود که سوره ای را نثار روحشان کنم.
شاید نامه ی من به مادرم ،تونسته باشه پلی باشه برا ی ارتباط و توجه فرزندبه ما درش ،حتی اگه اون رخت از این دنیا بسته باشه .
دست الطفات مادر حتی از اون، دنیا هم رو سر فرزندش هست .پس فرزند می تونه با همین حس بااون درارتباط باشه و براش خیرا ت روانه کنه وازش طلب دعا برای عاقبت بخیریش بکنه .
چه چیزی بهتر از دعاوتوجه مادر!:305:
برای شادی روح همه ی پدرو مادرها :103:
:72:عزیز دلم فائزه ،:43:
وقتی دختر جوانی چون تو با قلبی به این بزرگی و نگاهی اینقدر عمیق و پر محتوا به وجود مادرش می اندیشد ، حتما می داند که حرف زدن از مادر و با مادر در هر شرایطی لذت بخش است و تسکین دهنده ... حتی اگر محروم از وجود آسمانیش باشی ...:16:
از تو ممنونم که با نوشته های قشنگ و پرنغزت ، حداقل به من این امکان دوباره را دادی تا روح مادرم را ستایش کنم و حضور بی مانندش را در زندگیم ، طلبی دوباره ...:72::43:
دوستت دارم و به وجود دانا ، زیبا و مهرآمیز تو افتخار می کنم .:46:
شاد باشی و همیشه سربلند .:203:
نوشته هایتان خیلی زیبا بود.
مادرم عزیز م دوستت دارم موفق وشاد باشید