چه طور همسرم رو متوجه نیاز های عاطفی خودم کنم بدون اینکه احساس کنه وابستگی زیادی بهش دارم
سلام به همه ی همدردیها...
دوستان من از طرف همسرم به اندازه ی کافی محبت دریافت نمیکنم.
قبلا زیاد دراین مورد صحبت کردیم مشاوره هم رفتیم ولی متاسفانه نتیجش این شد که یه مدت اینجوری فکر میکرد که من زیادی حساسم یا وابستگی کاذب دارم و انگار به جای اینکه به فکر پرکردن این خلا باشه بیشتر میخواست از من فرار کنه.
تا اینکه تصمیم گرفتم بهش ثابت کنم میتونم مستقل باشم و یه جورایی بگم که محتاجش نیستم وهمین باغث شد بیشتر بهم توجه کنه (البته مشکلات زیاد دیگه ای هم داشتیم که بهتر شدن رابطمون هم به این روند کمک کرد)
ولی من فقط کمتر نشون میدم اما هنوز هم دلم میخواد خیلی بیشتر بهم محبت کنه.مثلا وقتی صبح تا عصر کلاس هست و وقتی میاد خونه یا تلویزیون رو روشن میکنه یا سرش توی لپ تاپه.یا با اینکه تا عصر بیرو ن بوده میخواد بره استخر.... البته این مختص روزهایی که تاعصرکلاسه نیست وقتی هم همش خونه هست همینطوره یا توی مهمونی و سفر وهر جای دیگه کمبود توجهش رو احساس میکنم.
البته اینو هم بگم من ادم کم حرف یا خیلی ارومی نیستم وخیلی وقت ها هم میتونم کار ی کنم که خودش تلویزیون رو خاموش کنه وبه من توجه کنه ولی خسته شدم از اینکه همیشه باید به عبارتی کلی نقشه بکشم وبرنامه بریطم تا بهم توجه کنه.
وقتی بهش میگم میگه من که نمیتونم همش حواسم به تو باشه و یه جورایی فکر میکنه انتطار من زیادیه.
بیشتر ازین هم نمیتونم بهش بگم چون ممکنه باز رفتارش مثل قبل بشه.
در عالم خرید گل و کادو و پیام عاشقانه و این چیز ها هم نیست.البته احساساتی هست ولی اهل ادا نیست.این که من یا مشاور یا هرکس دیگه ای بهش بگیم تاثیری روش نداره.وفکر میکنم فقط باید کاری کنم که خودش به صورت خودکار به این فکر بیفته.
خلاصه اینکه این کمبود محبت شوهرم خیلی منو اذیت میکنه.
لطفا راهنماییم کنید که چکارکنم؟