تصور می کنم که یکی از استادان به من نظر داره ،لطفا منو راهنمایی کنید اشتباه میکنم یا نه؟؟؟؟
سلام
من دختری تقریبا جذاب هست اینجوری بگم هر کسی میبینه حتی دخترا هم اولین بار به من میگن تو خیلی جذابی.
کلا روحیه مذهبی دارم چادری هم هستم اصلا هم دوست پسر نداشتم الان در مقطع کارشناسی ارشد می باشم
سوالم اینه که یکی اساتید جوان دانشگاه که مجرد هست همون روزای اول یه نگاه های خاصی به من داشت اصلا هم رشته مربوط به رشته من نیست برای یه گروه دیگه ای هست.
وقتی می رفتم پیش اساتید رشته خودمون اون یه جوری سعی میکرد بیا جلوی من. اوایل متوجه نشدن بعد یک ماه متوجه شدم که این نگاهش به من خاص هست مثلا یه روز رفتم پیش یکی از اساتید خانوم یه سوال داشتم خانم دکتر سوا منو از یکی از اساتید دیگه مون که داشت جلو اتاق خانم دکتر رد میشد پرسید اون سریع از اتاقش اومد بیرون و جواب داد در صورتی که ازش سوال نشده بود.
کلا من سعی میکنم جلوش نرم چون خوشم نمیاد بهم برچسپ های مختلف بزنن. چند روز پیش می خاستم رفتم پیش رئیس دانشکده بعد اون متوجه شد من اومدم دانشکده چند بار از اتاقش اومد بیرون، بار اول که اومد بیرون بهش نگاه کردم اصلا به من نگاه نمیکرد بارای بعد دیگه بهش نگاه نکردم. ولی اومد از دفتر دار رئیس یه سوال پرسید که دفتر دار نمیدونست ولی من میدونستم بهش جواب دادم اونم یه لبخند زد.
در ضمن یه سرچ که در موردش کردم همه می گفتن استاد فوال العاده خوب و مدهبی هست و اینکه نمیدونن مجرد هست یا نه
میخاستم نظر دوستان در مورد این استاد بدونم. من خودم فکر میکنم نظری به من داره . نظر دوستان چی هست اشتباه میکنم ......یا دچار توهم شدم
ممنون