نمی تونم قضاوت کنم و رفتار درست رو در پیش بگیرم کمکم کنید.
سلام .خیلی به کمکتون نیاز دارم.
همسرم همیشه موقع دعواهای شدید به پدر ومادرم زنگ می زد و اونارو می کشوند خونمون که بیاین ببینین دخترتون با زندگی من چه کرده . بماند دعوا سر چی بوده و کی مقصر .اما هر بار پدر و مادر من فریادها و توهین های همسرم رو نا دیده می گرفتن .البته پدر هیچ موقع نیومد و همیشه مادرم می یومد.
این بار بعد از دعوای ما که همسرم با لجبازیش منو عصبی کرد و باعث شد من از کوره در برام و چون بار دار بودم می دونستم که اسیبی به من نمی زنه من توی سینش زدم و ... .همسرم به پدرم زنگ زد و با فریاد ازش استقبال کرد و بعد از اون خواهرم و مادرم هم از جریان مطلع شدن و اومدن و با اومدن اونها همسرم عصبی تر شد و بار اول بهشون گفت که برن اما چون نرفتن همسرم فحش داد و با فحش اون متاسفانه درگیری ایجاد شدهمسرم پدرو مادرم و زد و اونها هم از چیزی دریغ نکردن .و در نهایت من به خونه پدر و مادرم رفتم و بعد از این که همسرم و مادرش دنبال من اومدن من به خونه خودم برگشتم . و باتوجه بهوضعیت بارداریم سعی کردم این موضوع رو فراموش کنم .اما مشکل من:
1- همسرم از مادرم شاکیه و کینه به دل گرفته چون می گه مامانت نباید من می زد در صورتی که مادرم می گه اون دست روی من بلند کرد
2-همسرم کامل پشیمون نیست و میگه اشتباه کردم اما اونا هم در مقابل من اشتباه کردن .پس فرقی بین ما نیست .
3-عذاب وجدان در مقابل پدر و مادرم و اجهافی که در حقشون شد منو اروم نمی ذاره و صحنه اون روز شده کابوسهای شبانه من.
نمی دونم رفتار درست چیه .امیدوارم کارشناسا به کمکم بیان. شرایط سختی رو می گذرونم.