تردید به خاطر ظاهر و مدرک (تردیــــــــــــــــــد ...)
سلام
من جوانی 29 ساله هستم که مشغول خدمت به صورت امریه هستم. 4-5 روز پیش از طریق خانواده با دختری آشنا شدم. 2 جلسه خواستگاری رو هم برگزار کردیم. با صحبتایی که دختر خانم داشتم همه جوره با هم تفاهم داریم. از لحاظ اخلاقی و حجاب همونی است که میخوام. خانواده ایشون هم خیلی با شخصیت و انعطاف پذیرن. و همه جوره با من راه میان. منتها ازلحاظ چهره و زیبایی دختر خانم 50-60 درصد با خواسته من جوره ازطرفی ایشون دانشگاه پیام نور درس خوندن (لیسانس دارند) و من خیلی این نوع دانشگاه ها را قبول ندارم (خودم ارشد دارم و هر دو مقطع را دانشگاه دولتی درس خوندم).
الان بدجوری در تردید و دودلی هستم. هر دو خانواده منتظر جواب من هستند. قرار شده طی 1-2 هفته دیگه بریم آزمایش خون اگه مشکلی نبود با هم محرم (صیغه) بشیم. از همه چی میترسم: از اینکه نتونم چهره شو بپذیرم. حتی از پذیرفتن مسئولیت سرپرستی یک زن می ترسم. از وارد شدن به یه زندگی جدید میترسم. گاهی با خودم فکر میکنم فعلا قید ازدواجو بزنم.
جلسه دوم به پدرش گفتم اگه اجازه میدن یه مدت با هم باشیم تا بیشتر باهم آشنا بشیم. خدا خدا میکردم که بگه اجازه نمیدم تا قضیه تموم بشه و دیگه ادامه ندم. همونطوری که گفتم از لحاظ رفتاری و اخلاقی خیلی خوبه. خانواده محترم و خوش نامی هستن.
تو رو خدا کمکم کنید.