با بهانه گیری شوهرم در مورد خانواده ام چیکار کنم؟
سلام الان نزدیک 4 ساله که ازدواج کردیم و یه دختر 2 ساله داریم اما مشکل شوهرم با خانواده ام تمومی نداره.شوهرم هم خیلی عصبی هم خیلی مهربون واحساسی.توی زندگیم چند تا مشکل دارم یکی اینکه شوهرم خیلی به مادرش وابسته اس واگه یه روز مادرش رو نبینه ارامش نداره .اما با اینکه خودش اینقد به مادرش نزدیکه میخواد من رو از خانواده ام دور کنه احساس میکنم به خانواده ام حسادت میکنه.از همه ی کاراشون ایراد میگیره مثلا میگه پدر ومادرت برای خواهرت همه کار میکنن اما تو رو زیاد دوست ندارن منتظره کاری کنن یا حرفی بزنن تا به من ثابت کنه که مثلا خواهرم رو بیشتر دوست دارن. نمیدونم چیکار کنم که این اخلاقش و عوض کنه؟ ده مدت مثل خودش بودم و زیاد با فامیلش رابطه نداشتم نه اینکه خونشون نرم ولی باهاشون سرد برخورد میکردم که بفهمه چقد برام سخته این رفتارش اما نتیجه عکس داد وبیشتر لج کرد با خانواده ام. اما الان به مادرش خیلی احترام میذارم ورابطم رو باهاش خوب کردم شوهرم هم خیلی با خانواده ام بهتر شده اما همیشه دنبال ایراد گرفتن از اوناس.به منم میگه تو تو هر شرایطی حق و به خانواده ات میدی دیگه خسته شدم واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم؟