دلیل قطع این رابطه از طرف مقابل رو درک نمیکنم!
سلام
من و یک خانمی به مدت 8 ماه با هم در ارتباط بودیم و هیچ مشکلی بین ما وجود نداشت و خیلی از مسایل رو تفاهم کامل داشتیم. اما.... یک شب کذایی اومد و متاسفانه یکی از اقوام ایشون که خیلی بهشون نزدیک بوده فوت کردن و ایشون از شوک این حادثه تموم برنامه ها و آشناییمونو نادیده گرفت و پشیمون شد و گفت که ما به درد هم نمیخوریم و من عوض شدم بعد این ماجرا و دیگه منو مناسب نمیدونن و با اینکه شرایط منو میدونست گفت که من بیکار و بی پول و بی ایمان هستم و اون موقع جوگیر بودم که پول مهم نبود واسم!
و بعد از اصرارهای زیاد من و گاهی تندشدنم که گفتم منو بازی داده واکنش نشون داد و گفتن که از من متنفر هستند و از من بدشون میاد در حالیکه قبلا هیچ مشکلی بین ما نبود!!
الان من نمیدونم چیکار کنم؟ باید فراموش کنم ایشونو یا زمان میخان هنوز (از این ماجرا نزدیک 45روز میگذره) چون واقعا نمیدونم چه اتفاقی افتاد که منو دیگه نخواستن.
گاهی دلیل فقط فکر در مورد موضوعه و به نتیجه عکس رسیدنه
سلام
به نظرم شاید ایشون تو این فرصت بدون احساسات و عواطف تصمیم گرفتن و دیدند که نمی تونند با مشکل بیکاری و .. شما کنار بیان.باهاش به صورت خیلی جدی و بدون عصبانیت صحبت کنید تا تکلیفتون روشن بشه. اگه با جواب قانع کننده جواب منفی داد فراموشش کنید. از لحاظ عاطفی وابسته شدید؟
آشناییتون به چه صورت بوده ؟
خانواده هاتون از لحاظ مالی چقدر به هم شبیه اند؟
کمی بیشتر توضیح بدید
تو خاستگاری رو در رو با جواب منفی بیشتر ضربه می خوری
با سلام
به نظرم تا مشخص نشدن دلیل شون نروید خاستگاری . چون اگه برید خاستگاری و رفتار نامناسبی باهاتون داشته باشن و یا بهتون بعد خاستگاری جواب منفی بدهند اون موقعه ضربه روحی ( به خاطر طرد شدن )می خورید. :81:
شما مرد هستید و مردهم باید غرور داشته باشه. اگه تا این قدر جوابشون منفیه که حتی جواب زنگ زدن ها تون رو نمیده ، خوب مدتی صبر کنید و بعد چند مدت بهش زنگ بزنید و باهاش صحبت کنید.
اگه دیدی به هیچ صورت جواب نمیده خوب حتما راضی با ازدواج با شما نیست . به نظرم اگه دختری حتی اگه تو انتخابش دودل هم باشه بازهم جواب گوشیشو میده و اینقدر جواب منفی رو صریحا نمیگه .
یه مدت صبر کن ، و بعد بهش زنگ بزن اگه جواب داد که صحبت می کنی و اگه جواب نداد یعنی اینکه واقعا نمی خوادت و باید فراموشش کنی.:305: