بهم اطمینان بدید که خدا هست
سلام. عزیزان من خدا رو باور داشتم. ولی جدیدا گاهی با شک و تردید های رنج آوری مواجه میشم. هرگز دوست ندارم فکر کنم که نیست. اما چند شبه از این فکر که اگه نباشه عاقبتم چیه نتونستم بخوابم. فکر میکنم یکی رو تو ذهنم میپرستم. همین. خواهش میکنم اگر تاپیکمو خوندین فقط یک جمله بگید آروم شم که توهم نیست. هست. بحث نمیخوام. نصیحت و سرزنش هم نمیخوام. فقط یک جمله بگید یک دل شم.
تا آخر بخون امیدوارم مفید باشه
سلام عزیزم:72:
به نظرم فکر کردن زیاد در مورد چیزی موجب شک میشه
زیاد دنبال دلیل نباش و اصلا به این قضیه فکر نکن می دونی چرا؟ چونکه اگه زیاد روی این قضیه تمرکز کنی و بیشتر فکر کنی به کفر میرسی.:81:
خدا هست
باین جمله رو باور داشته و به بقیه چیزها مثل اگه خدا نبود چی میشد..
یا اگه خدا نباشه تکلیفمون بعد مرگ چی میشه...
یا اگه خدا هست چه جوریه و یا ...
پس ببین هر چقدر فکر کنیم خدا هست اما افراط در تفکر در وجود خدا و فلسفه هایی که برای اثبات خدا وجو داردف منجر به کفر و از دست دادن اعتقاد میشه می دونی چرا؟
بزار بگم : به خاطر اینکه ذهن ما محدوده و نمی تونه چیزی رو که نامحدوده رو درک کنه. ما محدودیم و خدا نا محدود ،به خاطر همین نمی تونیم چیز نامحدود رو به خوبی درک کنیم و اگه در مورد نامحدود زیاد فکر کنیم به دلیل محدود بودن ذهنمون به نتیجه ای نمی رسیم و حاصل بی نتیجه گی میشه کفر، و از دست دادن اعتقادات.
پس همیشه اگر این افکار به ذهن ات اومد به خودت بگو ذهن من محدوده و من نمی تونم در مورد نامحدود قضاوت کنم و دیگه به اینکه خدا وجود داره یانه فکر نکن .همیشه تو فکر و دلت داشته باش که خدا هست اما روش فکر زیاد و یا تفکر فلسفانه اینا نداشته باش.همه ی ما انسان ها و موجودات دارای ذهن محدود هستیم و تو همون حد می تونیم تفکر کنیم و با تفکر محدود نمیشه در مورد نامحدود به نتیجه رسید.:305:
یک داستان:325: : یک روز یکی از دانشمندان ایرانی (فکر کنم :ابوعلی سینا ) یک ماکت از منظومه شمسی درست کرده بود (یک خورشید در وسط و تعدادی توپ با طناب یسته شده که به دور آن میچرخیدند همانند منظومه شمسی)یکی از دوستان این دانشمند که مسلمان نبود آمد و این ماکت را دید و گفت :عجب چیزی ، اینرا چه کسی درست کرده است؟دانشمند گفت: هیچ کس !!!
مرد گفت : چه میگویی،پرسیدم : چه کسی اینرا درست کرده استدانشمند دوباره گفت: هیچ کس! اینخودش بوجود آمده است!
مرد گفت :آخر چه میگویی مگر میشود چنین چیز دقیقی خودش بوجود آمده باشد
دانشمند گفت: تو این ماکت کوچک را که اینجاست باور نمیکنی که خودش بوجود آمده باشد ،آنوقت میخواهی من باور کنم که مدل اصلی آن( همان منظومه شمسی) بدون هیچ خالقی بوجود آمده است؟ آن مرد کمی به فکر فرو رفت و به خاطر همین مطلب به وجود خدا پی برد .:103:
- - - Updated - - -
ازخداپرسیدم خدایا چه چیزی تورا ناراخت میکند خداوند فرمود هر وقت بنده ای با من سخن میگوید چنان به حرفهای او گوش میدهم که گویی به جز او بنده ای ندارم ولی او چنان سخن میگوید انگار من خدای همه هستم الا او.
باور نـمی کنـم ...
خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ،
زنـدگـی مـرا ...
بـی نظـم چیـده باشـد !
روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تورا بگیرد.
- - - Updated - - -
سلام عزیزم جوابت برام مهمه حتما جوابمو بنویس که اگه قانع نشدی و یا خوشت نیومد برات مطالب دیگه ای بزارم