-
بدون علاقه عقد کردم
من دو ماهه که عقد کردم اصلا به همسرم علاقه ندارم اصلا دلم براش تنگ نمیشه
بااینکه خیلی پسر خوب و مثبتی هست ولی به دلم نمیشینه
با یه سری معیار و ملاک هایی که داشتم فرق میکنه این معیار و ملاک ها برای کسی که به همسرش علاقه داره اصلا مهم نیست ولی برای من شده یه مشکل
هر چیز کوچیکی ازش میبینم گیر میدم بهش
اصلا نمی تونم تصور کنم در آینده این پدر بچه ام بشه
دوست دارم زندگیم خراب نشه
لطفا بهم بگید چیکار کنم؟
-
سلام
اگه سن خودت و همسرت ، تحصیلات هردوتون ، نحوه ازدواج تون و معیارهایی که برای همسرت در نظر داشتی رو بگی دوستان بهتر میتونن راهنماییت کنن .
موفق باشی
-
دوره ای نیست که کسی ب زور ب عقد کس دیگه ای در بیاد
میشه بگید چرا شما ک علاقه ای ب ایشون نداشتید بهشون جواب مثبت دادید؟؟؟؟
-
هردو 25 ساله هستیم سه ماه ار من بزرگتره
من حسابداری خوندم اون کامپیوتر
خانواده خوبیم داره به لحاظ مالی تقریبا هم سطح هستیم ولی خودش تازه شروع به کار کرده وبه لحاظ مالی صفر ه
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
اون اولش فکر می کردم چون پسر خوبیه و اهل زندگیه اگه عقد کنیم بهش علاقه مند میشم
من فرزند اول خانواده هستم معمولا یاد گرفتم که مدیر باشم ولی همسرم فرزند آخره و تو خونه مثل بچه ها باهاش رفتار میشه من همیشه به دنبال یه مردی بودم که واقعا مثل مردها برخورد کنه نه مثل بچه ها که من بخوام خوب و بدو بهش بگم همیشه دوست داشتم به لحاظ مالی خودش به طور کامل ساپورتم کنه ولی نمی تونه و تازه عقیده داره باید من سر کار برم
اصلا تو رفتارش ابوهتی نداره
اخلاقش طوری که من و جذب خودش نمی کنه خیلی زود برام عادی شده
- - - Updated - - -
-
1. چه ملاکهایی شما میخواستی همسرت داشته باشه و اون نداره؟
2. چه چیزی در او هست که اذیتات میکنه و برایات ناخوشاینده؟
3. چه مدت او را میشناختی و بعد عقد کردی؟ (چند جلسه با هم صحبت کردید یا چند بار با هم صحبت کردید و به این نتیجه رسیدید که باید با هم ازدواج کنید؟)
-
اون اولش فکر می کردم چون پسر خوبیه و اهل زندگیه اگه عقد کنیم بهش علاقه مند میشم
من فرزند اول خانواده هستم معمولا یاد گرفتم که مدیر باشم ولی همسرم فرزند آخره و تو خونه مثل بچه ها باهاش رفتار میشه من همیشه به دنبال یه مردی بودم که واقعا مثل مردها برخورد کنه نه مثل بچه ها که من بخوام خوب و بدو بهش بگم همیشه دوست داشتم به لحاظ مالی خودش به طور کامل ساپورتم کنه ولی نمی تونه و تازه عقیده داره باید من سر کار برم
اصلا تو رفتارش ابوهتی نداره
اخلاقش طوری که من و جذب خودش نمی کنه خیلی زود برام عادی شده
-
جواب سئوال سوم من از شما؟!
-
عزیز من چه توقعی داری ؟؟؟؟ خودت میگی تازه کارش رو شروع کرده پس غصه نخور . به امید خدا این مشکل حل میشه . برا اینکه شما بری سرکار چه دلیلی میاره ؟ شاید فقط به بعد مالی فکر نمیکنه !!
اگه شما بخوای خودت زندگیتو مدیریت کنی مرد فرصتی پیدا نمیکنه که ابهتش رو نشون بده چون شما قبلا کارا رو انجام دادی ، باید موقعیت هایی فراهم کنی تا همسرت بتونه خودش رو نشون بده ، سعی کن به اندازه یک زن مسئولیت داشته باشی نه بیشتر ، اینجوری خودت هم خوشحال تری
-
چطور هیچکدام از این رفتارها را در زمان خواستگاری و نامزدی متوجه نشدید؟
-
ما به مدت سه ماه باهم دوست بودیم بعد عقد کردیم
من اون موقع فکر میکردم وقتی بهش علاقه مند بشم این موضوعات کاملا حل میشه ولی من علاقه مند نشدم