آیا این انتخاب درسته ؟ ( با وجود مخالفت خانواده و عشق بین ما )
دختری 22 ساله دانشجو سال اخر مامایی 4 ساله با پسر عمه ام که لیسانس کامپیوتر هست ارتباط دارم و یکسال هست مغازه خدمات کامپیوتر زده و خواستگاری کردن پدرم بهشون گفته شما در سطح ما نیستسن و من دخترم رو به یک کارمند میدم و دخترم نمیفهمه فقط که عشق نمیشه و خلاصه ید برحورد کرده من دوستش دارم و اون دیوونه واره .یکی دو هفته میشه همش بحث میکنیم و حس تنفر از خانوادم داره و میگه تو رو بدست بیارم جبران میکنم و هر کاری که خانوادم دوست دارن رو انجام نمیده . میگه تو قول بده واسه همیشه حتی با این کار بمونی و من بهت قول مبدم بهترین زندگی و واست بسازم و جلو همه وایستی.:203: من بخاطر مخالفتای خانوادم و این رفتارس با خانوادم دوست داشتنم کم شده دیگه دودل شدم نمیدونم چیکار کنم ازتون حواهش میکنم کمکم کنین اگه بهش چیزی میگم میگه تو خانوادت رو ترجیح میدی :54::54::305:
بین مخالفتای خانوادم و عشقم موندم خواهشن کمک کنین
در مورد انتخاب عشقم دو دل شدم بخاطر مخالفت خانواده و کار
دختری 22 ساله دانشجو سال اخر مامایی 4 ساله با پسر عمه ام که لیسانس کامپیوتر هست ارتباط دارم و یکسال هست مغازه خدمات کامپیوتر زده و خواستگاری کردن پدرم بهشون گفته شما در سطح ما نیستسن و من دخترم رو به یک کارمند میدم و دخترم نمیفهمه فقط که عشق نمیشه و خلاصه ید برحورد کرده من دوستش دارم و اون دیوونه واره .یکی دو هفته میشه همش بحث میکنیم و حس تنفر از خانوادم داره و میگه تو رو بدست بیارم جبران میکنم و هر کاری که خانوادم دوست دارن رو انجام نمیده . میگه تو قول بده واسه همیشه حتی با این کار بمونی و من بهت قول مبدم بهترین زندگی و واست بسازم و جلو همه وایستی.:203: من بخاطر مخالفتای خانوادم و این رفتارس با خانوادم دوست داشتنم کم شده دیگه دودل شدم نمیدونم چیکار کنم ازتون حواهش میکنم کمکم کنین اگه بهش چیزی میگم میگه تو خانوادت رو ترجیح میدی. حتی امروز که بهش گفتن تو برو ازدواج کن و خانوادم ناراضی هستن و نمیزارن از شهرشون راه افتاد به سمت مشهد که میام روزگارت رو سیاه میکنم و اگه از روی جنازه پدرو مادرت رد بشم تو رو مال خودم میکنم میدونم ار دوست داشتن زیاده ولی بینشون موندم چیکار کنم :203::316: