-
باید نگران باشم؟؟؟
با سلام
من 7 ماهه عقد کردم و 1 ماهه عروسی کردم با شوهرم تو این مدت هیچ مشکلی نداشتم خیلی خوب و مهربونه و تاحالا ناراحتم نکرده چند روز پیش تو فلشش عکس یه دختر رو دیدم وقتی ازش پرسیدم عکس کیه یجوری بحث رو عوض کرد منم چیزی نگفتم ولی حالم بد شد و همش ذهنم درگیر بود روز بعد دیگه طاقت نیاوردم و خیلی آروم ازش پرسیدم عکس کی بوده اونم گفت که تو فلش دوستش بوده و اینم از رو کنجکاوی کپی کرده تو فلشش و بعد هم گریه کرد که خیانتی نکرده و اون عکس بهش مربوط نمیشه و کلی معذرت خواهی کرد بابت کارش که دیگه از این فضولیا نمیکنم
من گفتم که باورت دارم و سعی کردم باور کنم چیزی نبوده ولی گوشه ذهنم همش درگیره نمیدونم چطور مطمئن شم چیزی نبوده و یا چیکار کنم که اگرم بوده دیگه تکرار نکنه
-
64 نفر خوندن کسی نظری نداشت؟
-
سلام دوست عزیز نباید نگران باشی فقط یکم حواستو جمع کن ولی جایی نگران نیست موفق باشی:203:
-
سلام عزیزم
بابا با این افکار زندگیتونرو خراب نکنید
بذار آزاد باشه تا هرچی تو وجودش هستو بببینی نه اینکه بترسه همش مخف کاری کنه
بعدشم واقعا بعضی از مردا اهل خیانت نیستن ولی انقد خانما الکی گیر میدن که ناخواسته به سمت خیانت سوق پیدا میکنن.باور کن حقیقته
-
دوست عزیز:72: من اگه جای شما بودم حرف ایشون رو باور میکردم..ولی همونجور که نیلو جان گفت از این به بعد حواسمو بیشتر جمع میکردم که اینجور مسائل رو تکرار میکنه یا نه...فعلا جای نگرانی نیس..
-
ممنون از همه تون
منم بهش گفتم باورش کردم و رفتارم باهاش مثل همیشه شد خوب بودم باهاش و دیگه به روش نیاوردم ولی خب یه لحظه هایی این شک سراغم میاد نکنه چیزی باشه و یا نکنه بازم همچین چیزی تکرار شه
-
باید نگران باشی .این یه زنگ خطر جدی هست و من نمیخوام الکی دلداریت بدم .چون میدونم اگر به صدای قلبت رجوع کنی میفهمی که این جواب یک دروغ بزرگ هست.کسی که گریه میگنه مطمئن باش خطای ازش سر زده و گرنه گریه نمیکرد
-
اولا بنظر منم حقیقت رو گفته چون اگه میخواست دروغ بگه دلیل بهتری میتونست بیاره که شما هم شک کمتری بکنی. مثلا همکارهای من زیاد پیش میاد فلشم رو بگیرن برای کار خودشون و حتی یه بار یکی از همکارها عکس خودشو ریخته بود توش و پاک نکرده بود(البته اون مرد بود) اونم میتونست همچین چیزایی بگه
برای شک کردن و نگران کردن خودتون باید دلیل بیشتری داشته باشید و روی یک مسئله زندگی رو بر خودتون تلخ نکنید
اگر تو دوران عقد هم چیز نامربوطی ازش ندیدید سخت بهش نگیرید و حتی بهش بگید بهش اطمینان کامل دارید تا پنهون کاری نداشته باشه
-
اون عکسارو از فلش دوستش تو فلش خودش کپی کرده بود اگه دست دوستش بود میتونستم راحتر باور کنم ولی اینکه چرا خودش اینکارو کرده نگرانم میکنه خیلی باهام خوبه تا حالا 1 بارم دعوامون نشده همیشه ابراز علاقه میکنه و چیزی واسم کم نزاشته منم واقعا واسش کم نزاشتم سر این قضیه هم خیلی دوستانه باهاش صحبت کردم
نمیخوام زندگیم خراب شه ولی نگرانم چون حسم میگه این عکسا به خودش مربوط میشده و یه شیطنتی کرده میخوام اگه چیزی هم هست بتونم جلوشو بگیرم نمیدونم چیکار کنم و اگه دوباره همچین چیزی ازش دیدم چه عکس العملی نشون بدم؟ باههاش تند شم یا بازم با آرامش ؟
- - - Updated - - -
اون عکسارو از فلش دوستش تو فلش خودش کپی کرده بود اگه دست دوستش بود میتونستم راحتر باور کنم ولی اینکه چرا خودش اینکارو کرده نگرانم میکنه خیلی باهام خوبه تا حالا 1 بارم دعوامون نشده همیشه ابراز علاقه میکنه و چیزی واسم کم نزاشته منم واقعا واسش کم نزاشتم سر این قضیه هم خیلی دوستانه باهاش صحبت کردم
نمیخوام زندگیم خراب شه ولی نگرانم چون حسم میگه این عکسا به خودش مربوط میشده و یه شیطنتی کرده میخوام اگه چیزی هم هست بتونم جلوشو بگیرم نمیدونم چیکار کنم و اگه دوباره همچین چیزی ازش دیدم چه عکس العملی نشون بدم؟ باههاش تند شم یا بازم با آرامش ؟
-
ببینیدشمانبایداین همه منفی بافی کنیدکه چی بوده چی شده ازکجااومده اگرروی این موضوع خیلی زیادزوم کنیدهمسرتون اوایل برای شماتوضیح خواهنددادولی بعدازگذشت مدتی چون موضوع براشون عادی خواهدشدبراحتی به سراغ این مسائل میروند وپیش خودمیگویندوقتی به من اعتمادنداردمن هم به سراغ همون کارمیروم
چرانمیخوایدحرف همسرتون روباورکنید؟
اگرموضوعی بوده شایدمربوط به قبل ازازدواجتون بوده ونخواسته اند درباره ان توضیح دهند ولزومی هم نداردشمادرباره گذشته همسرتون ازشون سوال بپرسیدچون گذشته گذشته مهم به فکراینده بودنه مهم اینه که وقتی باشماازدواج کرد بهتون پایبندومتعهدباشند