بعضي از شما ها فكر مي كنيد كه خوشبختيد ايا كسي است كه دلايل مهمي براي خوشبختيش داشته باشيد؟:203:
نميدونم شايد اين بحث تو تالار شده باشه ولي من كه پيدا نكردم. از نظر هر كدومتون جه معنايي مي تونيم براي خوشبختي در
نظر بگيريم؟:303:
نمایش نسخه قابل چاپ
بعضي از شما ها فكر مي كنيد كه خوشبختيد ايا كسي است كه دلايل مهمي براي خوشبختيش داشته باشيد؟:203:
نميدونم شايد اين بحث تو تالار شده باشه ولي من كه پيدا نكردم. از نظر هر كدومتون جه معنايي مي تونيم براي خوشبختي در
نظر بگيريم؟:303:
کنجکاو عزیز به نظر من وقتی سطح توقعات و انتظارات هر کسی با زندگی که داره یکسان باشه اون آدم احساس خوشبختی می کنه. کسانی که احساس بدبختی می کنن، یا خیلی زیاد متوقع هستن و یا اینکه به اندازه توقع و انتظاراتشون تلاش نمی کنن.
سلام کنجکاو
پاسخ شاد واقعا هم مختصر بود و هم مفیدو از همه مهمتر عملیاتی
تناسب توقعات و تلاش بسیار ترکیب قشنگی هست.
البته در این تالار زیاد در مورد خوشبختی صحبت شده است نمونه اش:
من همیشه خوشبخت بوده ام در این آدرس:
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=693
همچنین سایر موضوهایی که در همین انجمن افراد خوشبخت می توانید مطالعه فرمائید.
برای عملیاتی کردن تکنیک های بیشتر جهت خوشبختی و تعریف و حدود آن می توانی به مقالات انجمن های روانشناسی ، آرامش و کمال در این آدرس مراجعه فرمائید:
http://www.hamdardi.net/forumdisplay.php?fid=19
از مطالب مدير استفاده كردم متشكرم.همجنين از مطلب شاد.
من خوشبخت هستم موفق وشاد باشید
من خوشبخت ترين مخلوق روى زمينم
آره کنجکاو عزیز من خوشبختم دلیل قانع کننده ام هم می تونه سلامتی خودم و همسرم و دختر کوچولوی نازم باشه.
من خوشبختم چون خدا یه دختر به قشنگی مهتاب بهم داده. سالم و سرحال.
من خوشبختم چون همسری دارم بامحبت و مهربون و دلسوز وسالم از نظر جسمی و روانی.
من خوشبختم چون نفس می کشم زندگی می کنم. می بینم می شنوم .
من خوشبختم چون دوست دارم عشق می ورزم.
من فکر نمی کنم که خوشبختم من اطمینان دارم که خوشبختم.
این سوال واقعا خوبیه ... برای منم سواله...
میگن یک دلیل هم میتونه برای خوشبختی کافی باشه .
ممکنه یکی یه چیزی داشته باشه احساس خوشبختی کنه ولی یکی دیگه با همون این احساسو نداشته باشه
دوستان عزیز همدردی
دلیل(های)شما چیه ؟! چرا خودتونو خوشبخت میدونید ؟ اصلا به این حس رسیدید که در حال حاضر خوشبختید ؟ یا فکر میکنید دورید ازش ؟ چرا؟
بانو یاس پاییزی گرامی لطفا به تاریخ تایپیک توجه کنید اخرین پستی که قرار داده شده برای دوشنبه ۱۵ مهر ۸۷ هستش زمان بسیار زیادی گذشته :72:
در تایپیک هایی که تاریخ زیادی از زمان نگارش آخرین پست گذشته هیچگونه مطلبی نگذارید با سپاس :72:
با تشکر از توجه شما
میدونم ولی چون یه مسئله عمومی بود و مخاطب خاصی نداشت و موضوع شخصی یک فرد نبود همچنین
نخواستم یک تاپیک دیگه ایجاد بشه ..برای اینکه موجب تعدد تایپیک مشابه نشه :72:
اگه از دید شما و مدیریت محترم همدردی اشکالی نداشته باشه همین ادامه پیدا کنه ....