احساس فریب کارانه یک دختر بی ارزش(نظر بدید ممنون دوستان گلم)
با سلام خدمت تک تک دوستانم ممی پالازم هستم از انزلی 20ساله ...نمی خوام خسته کنمتون فقط یک سوالی داشتم....من حدود 8ماه با یک دختری اشنا می شم به قول معروف عاشق من بود یعنی شبا برام گرییه می کرد و الی اخر راسش از خودم نگفتم من تعریفی نمی کنم از خودم ادمی هستم برون گرا و شوخ طبع و شیطون که کلی دوست و اشنا بام در ارتباطن و هیچ کمبود عاطفی و احساسی ندارم چون من تمام نیاز هامو با خانوادم و دوستام و اشنا هام بر طرف می کنمو از اینجور ادمی هستم پایبند اعتقاد خودم و یا کسی که باش در ارتباطم و هیچگاه بی احترامی یا بد خلقی نمی کنم و همیشه شخصیت و احترام اطرافیانمو نگه می دارم به قول معروف به بیان خود دختر خانومی که با هاش بودم می گفت هر دختری با تو باشه خوشبخت میشه و از این حرفا ... این خانوم حدود 8ماهی با ما میمونه و همه چی خوب پیش میره تا میزنه مادرشینا میفهمن که خودش داستانی داره که نگو می فهمن حدود 1 ماه اخر من نه زیاد می تونستم با ایشون اس ام اس بازی کنم یا زنگی بزنم منم فکر میکردم این خانوم درگیر خانواده هستش تا میزنه 3روز بعد عید با ماشین یکی از دوستام میزنیم بیرون که به دوستم میگم گوشی تو بده میخوام زنگ بزنم ببینم مادرش ور میداره یا باباش یا خودش 3 الی 4 باری زنگ زدم ور نداشت که وقتی قطع کردم دیدم یک اس اومد دیدم نوشته ببخشید شمااااا؟؟؟؟؟ من از این جایی که اینقدر با اینجور دخترا هم کلام بودم که میفهمم این خانوم داره مارو می پیچونه برام سنگین تموم شده که یک دختر اومده منو به بازی گرفته از اینکه با این خانوم تموم کردم اصلا ناراحت نیستم از به هم زدن و هیچ گونه زجری نمی کشم چون من این خانومو می خواستم ولی ایشون نخواست:rolleyes: و عقیدم بر این بوده که ایشون لیاقت منو نداشته(من خودمو دسته بالا نمی گیرم نظر شخصی من اینه سو تفاهم نشه) و از همه مهم تر من اینجور دوستی رو قبول ندارم و عقیدم اینه که این دوستی ها زمانی به درد می خوره که سن من یا هر پسری به 24 الی اخر برسه الان سوالم اینه که این دخترا همه اینجور احساس بیخود و دروغین و فریبکارانه دارند من تا این سن حدود 7 الی 8 تا دختری که با انها در ارتباط بودم اینجوری بودن من دیگه به مولا میترسم روزی برم برای خواستگاری و درگیر این جور مساعل بشم میخوام فقط بدونم شاید اگاهی من بیشتر بشه ....:heart:با تشکر از دوستان عزیز این فروم و ایرانیای گل من:heart:
:p:cool::p:180: