مشکل از من یا شوهرم؟؟؟؟؟؟؟
سلام ممنونم تا اینجا باور کنید از راهنماییاتون استفاده کردم.منیه مشکل دارم خواستم بدونم واقعا مقصر منم اگه آره کمکم کنید اصلاح شم.
من بخدا واسه شوهرم هر کاری میکنم اگه بگه بی من اینکارو نکون بخدا بمیرمم نمی کنم اما اون بهم میگه باشه ولی پشت سرم یه جور دیگه رفتار می کنه بعدنکه از خواهرش یا مامانش می شنوم می گه یا اونا دروغ می گن یا قهرمی کنه بعدم می گه تو شکاکی بهم اعتماد نداری منم مجبورم التماس کنم که ببخشه منو.مثلا یه مورد این بود که ما وقتی عقد کردیم شوهرم گفت بیا دیگه اهنگ گوش ندیم گوشیمو گرفت همه اهنگاموپاک کرد بعدم آهنگ های خودشو . یه دوماه پیش کنار تختش هدفون دیدم پرسیدم گفت شبا زبان کار می کنم منم باور کردم صبح ها که میومد دنبالم هرروز یه شعر تازه می خوند من به شوخی بهش می گفتم نکنه شبا آهنگ گوش می دی میگفت من اصلا اهنگ دارم تا شب 29 اسفند یه دفه دیدم داره یه کاری می کنه تو یه برنامه بود اسم های اهنگام بود گفت اهنگ داری تو گوشیت گفت نه مال اینترنته(از دروغ متنفرم ) نگاه کردم دیدم نزدیک 200 آهنگ داره (بیشترشونم مهستی بود می دونه حساسم روی صدای خانما) بهش گفتم این بود قرارمون قهر کرد بازوهامو محکم فشار داد بهم گفت تو لیاقت منو نداری ولت می کنم تو تهمت می زنی برا اولین بارم بهم گفت خدا مرگت بده.می خواست بره بابام اینا تو اتاق پذیرایی بودنم ما تو اشپزخونه بزور نگهش داشتم التماسش کردم تا بخشید.من شکاکم?:confused: