چطور به آقای مورد علاقه ام بگم بهش احساس دارم ؟
با عرض سلام. دختر 24 ساله هستم. تحصیل کرده ام. تو دانشگاه پسرای زیادی رو دیدم ولی نسبت به هیچ کدومشون این طور احساسی نداشتم. من این آقا رو یه مدت کمی دیدم ولی تو همون چند برخورد کم، کم کم با توجه به نوع برخوردش احساس علاقه ای تو خودم دیدم که روز به روز شدید تر شد. 1 سال پیش که باهاش آشنا شده بودم فکر می کردم چند وقت که نبینمش فراموشش می کنم ولی به محض اینکه یه چیزی ببینم که به نوعی منو یاد اون بندازه علاقمو شدید تر احساس می کنم. بعد از چند ماه که اصلا انتظار دوباره دیدنشو نداشتم اتفاقی اومده بود همون جایی که من هستم واسه یه کار کوچیک. خیلی خیلی شدید خوشحال شده بودم. فکر کردم دوباره می تونم امیدوار باشم اما چند ماه دیگه ندیدمش تا یه روز که اتفاقی تو خیابون دیدمش. با همه تلاشم احساسم بهش هیچ وقت کم نشده. در حدی که وقتی اون محل هستم با هر صدای کلید یا صدای پا بر می گردم فکر می کنم دوباره برگشته.
این آقا اون موقع ها خیلی درگیر کارش بود ولی تو همون چند برخورد اندک هیچ توجه و احساس خاصی نسبت به من نشون نداد. البته منم به خاطر غرورم اصلا چراغ سبز نشون ندادم. هر کی (از جمله من) ازش سوال می کرد خیلی کامل راهنماییش می کرد.
تحصیل کرده است و با شناختی که ازش دارم فکر می کنم اگه بفهمه دوسش دارم عاقلانه برخورد می کنه. هیییییچ نشونی قبلا ازش نداشتم اما آدرس اینترنتی ازش پیدا کردم. دیگه هم هیچ وقت نمی بینمش. می تونم ناشناس همه چیو بهش بگم. همه ی آهنگ گوش کردنامو، اشکامو، بهش می گم چرا متوجه نشدی اطرافت چی گذشت؟ اما این طوری دیگه روشو ندارم خودمو معرفی کنم. یه راه دیگه هم هست که خودمو معرفی کنم و یه سوال کاری بپرسم. اما اینم در واقع چون اونقدری هم کار نبودیم چندان غیر مستقیم نیست و متوجه می شه. راجع به تفاوت عشق و هوس هم مطلب خوندم و فکر می کنم هوس نیست. همین طور راجع به ابراز علاقه دختر به پسر مطلب زیاد خوندم تو رو خدا نگین دختر نازه و مرد نیاز یا مردا دوست دارن خودشون عاشق بشن و به زور دختر مورد علاقشونو به دست بیارن یا ... که به نظرم پشت همش تفکر سنتی هست و هیچ کدومو عاقلانه نمی دونم. هیچ کدوم این نظرات احساسات یه دخترو به رسمیت نشناخته.
خییلیی تلاش کردم بهش فکر نکنم ولی تا حالا نشده. به همفکری شما نیاز دارم...:16::16::16: