نوشته اصلی توسط
reihane_b
سلام دوستان
تاحالا شده تو یه نقطه ای از زندگی توقف کنید؟
مدت هاست که فقط درجا میزنم.مدت هاست که دیگه انگیزه و هدف برای خودم ندارم.نمی دونم چرا نمی تونم هیچ تصمیمی برای آینده ام و زندگیم بگیرم.
خیلی سردرگمم. یه جورایی تو خودم گم شدم.نمی دونم اصلا باید کجا برم،چه هدفی داشته باشم برای زندگی،که بشه تا 50 سال دیگه بااین هدف زندگی کرد.
آدمی بودم به شدت مشتاق علم مشتاق درس مشتاق پیشرفت،ولی دیگه حوصله درس ندارم(این ترم آخرمه)،همیشه فکر می کردم تا مدارج بالای تحصیلی رو کسب می کنم ولی حالا دیگه انگیزه برای ارشد خوندنم ندارم.البته یکی از دلایش اینه که به رشته ام خیلی علاقه ندارم.
نه می تونم ازدواج کنم یکی از دلایش همین سردرگمیه.ودلایل دیگه ای که تو یکی از تاپیک های حذف شدم گفتم.
نمی دونم از زندگی چی می خوام نمی دونم برای چی باید تلاش کنم،نمی دونم به چی می خوام برسم،نمی دونم اصلا تا الان راه رو درست اومدم یا نه.
شاید اگه حامی داشتم برای ادامه تحصیل(که از علایق همیشگیم بود) بیشتر متمایل میشدم ولی مشوق خاصی ندارم،دیگه هم حوصله درس خوندن ندارم.
فرد مورد علاقه ام برای ازدواج هم هنوز پیدا نکردم ولی اطرافیانم برای ازدواجم خیلی اصرار دارن.
دیگه برای انتخاب همسر هم مشکل دارم.نمی دونم معیارام درستن یا همونطور که اطرافیان میگن اشتباه میکنم.
دیگه هیچی نمی دونم هیچی...
فقط می دونم دارم بی هدف زندگی می کنم و بی هدف صبحم رو شب.(کاری که ازش متنفرم)
تورو خدا یکی بگه چکار کنم