RE: چند وقت به مرخصی می روم
آقای ابراهیمی عزیز، امیدوارم زودتر به تالار برگردین، ممنون که تولد روزن رو تبریک گفتن، حتما بهش می گم..
:72:
نه من مطمئن هستم که همه شما رو دوست دارن منم همین طور مدیر هم با شما خورده ای ندارد و شما رو دوست دارد اصولا افرادی با لحن و رفتار ساده دوست داشتنی هستند امیدوارم زود برگردید.
سلام
آقای ابراهیمی خوبی از خودتونه ولییییییی شما و بداخلاقی ؟!
شما برادر خوب و بزرگوار و مهربون ما هستید:72:
شما نباید انقد زودرنج باشید .اگه یه وقت خدای نکرده کدورتی هم پیش بیاد شما باید به بزرگی خودتون ببخشید و فراموش کنید .آقای مدیر هم برادر بزرگوار ما هستند و قابل احترام .من نمی دونم شما چرا فکر کردید که آقای مدیر با شما خوب نیستند اما مطمئن هستم که هم شما و هم آقای مدیر برادر هستید و برادران ما تالاریها .پس کینه ها رو از دل پاکتون بریزید بیرون و ما رو هم نگران نکنید و با دلی بی کینه برگردید :72:
متظر برگشت تون هستیم و براتون آرزوی سعادت داریم.
برادر آمدی و نسازی ؟!
رفتن و مرخصی گرفتن و پرداختن به زندگی حقیقی و حقوقی بحثی است جدا و این همه دلتنگی و دلگیری مجازی بحثی دیگر است .
شما را به خدا می سپارم اما دلم نمی خواهد هیچوقت شما را درگیر سوتفاهم ببینم .
امیدوارم همه ی مشگلات حل شوند و شما به زودی به تالار برگردی برادر مهربان تالار همدردی .
دوستت داریم اقای ابراهیمی نازنین و خودت هم خوب این را می دانی برای همین ناز می کنی ؟! ما ناز می خریم . برادر . چه اشگالی دارد ؟حرفت دلت را بزن تا بشنویم و بهانه جویی نکن .
به نمایندگی از بچه های تالار آقای ابراهیمی دوستت داریم :227: آقای ابراهیمی دوستت داریم :227:ابراهیمی دوستت داریم :227: آقای ابراهیمی دوستت داریم :227:
rsrs عزیز، امیدوارم در امتحانتون موفق باشید و با خبرهای خوش هم در مورد امتحانتون و هم در مورد بیمارانتون، برگردین...
:72: