با خواستگار مذهبيم چطور رفتاركنم؟
سلام با تشكر از دوستان و كارشناسان عزيز براي وقتي كه برام ميذاريد.
من يه خواستگار مذهبي دارم كه چندين وقته ميناسمش و تاالآن نميدونستم كه از من خوشش مي اومده.دوشب پيش خواهرش تماس گرفت براي اطلاع از تمايل ما و گذاشتن قرار خواستگاري.ميخوام آقايان به خصوص مذهبي و دوستان گلم بهم كمك كنيد بتونم درست انتخاب كنم و درست سوال بپرسم و بدونم باايشون چطوربايد رفتاركنم.و اصلا ايشون به درد من ميخوره؟
ايشون مسئول واحد نوجوانان مسجد محل ماهستن كه برادرم هم عضو اين انجمن هست.متولد سال1361 هستن مدرك مهندسي مكانيك دارن تو يه شركت كارميكنن حدود700-800 تومان حقوقشون هست. منزل شخصي هم دارن.چهاربرادر هستن يك خواهرايشون برادر سوم هست.
از لحاظ مذهبي مقيد به نماز و روزه و محرم و نامحرم هست عصرهارو در مسجد ميگذرونه.از لحاظ اخلاقي فقط ازديگران خوبي شنيدم خودم هم تو چند برخوردي كه باهاشون داشتم خوب بودن.تقريبا همه اهالي مسجد تاييدش كردن.
خودم شاغل هستم متولد سال1365 در حال تحصيل در مقطع كارشناسي رشته مديريت بازرگاني
3خواهر هستيم 2برادر من بچه سوم خانواده هستم.چادر سر ميكنم و براي نماز مغرب و عشا به مسجد محل ميرم اهل مراسم هاي مذهبي هم تاحدودي هستم.خانواده نسبتا مذهبي دارم.ممنون ميشم از كارشناسان و عزيزان براي انتخاب درست و رفتار پسنديده باايشون كمكم كنيد.اينم بگم كه فعلا از كليات ايشون خوشم اومده.
RE: با خواستگار مذهبيم چطور رفتاركنم؟
عزیزم اینجوری که خودت نوضیح دادی توام مذهبی هستی .حتی بیشتر از معمولی و نزدیک به مقید.فکر نکنم مشکلی داشته باشی.
البته تجربه ای ندارم برا راهنمایی کردن.ولی فکر کنم با این توضیحاتی که دادی ادم معقول و خوبی باشه.
بهتر از اینه که بی اعتقاد باشه
elay66 عزيز مرسي بابت توجهت آره عزيزم خودم هم مذهبي هستم.هميشه سر نماز از خدا ميخواستم يه همسر مومن و خوب نصيبم كنه يه مومن دلي كه ايمانش تو ظاهرش نباشه تظاهر نكنه.فكر ميكنم اين آقا هم اين جوري باشه از عزيزان ميخوام بهم بگن چطوري سوال كنم وچه طوري رفتار كنم.چون ايشون تقريبا70درصد معيارهاي منو داره.بعد يه سوال ديگه هم دارم چون ايشون سي سالشه به نظرتون ازش بپرسم چراتاالآن ازدواج نكرده.چون تااونجايي كه من ميدونم افراد مذهبي زود ازدواج ميكنن و نكنه خيلي سخت گير يا سرد بوده كه تا الآن ازدواج نكرده.
خوب میتونی ازش سوال کنی چرا ازدواج نکرده ولی طوری نباشه که بهش بر بخوره یا جور دیگه برداشت کنه.
در ضمن دلیلم نمیشه من ادمای زیادی میشناسم که مذهبین ولی مثلا 33 سالشه یا بیشتر شاید موقعیتش فراهم نبوده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saharjavid
بعد يه سوال ديگه هم دارم چون ايشون سي سالشه به نظرتون ازش بپرسم چراتاالآن ازدواج نكرده.چون تااونجايي كه من ميدونم افراد مذهبي زود ازدواج ميكنن و نكنه خيلي سخت گير يا سرد بوده كه تا الآن ازدواج نكرده.
اره بپرسید ولی قبلش این سوال رو از خودتون هم باید بپرسین، چون دخترای مذهبی هم زود ازدواج میکنن :)
مدرک مهندسی و درامد و خونش رو توی همین مدتی که مجرد بوده و تا سی سالگی جفت و جور کرده
چون مطمئنا اگر بدون این ها خواستگاری می رفت و مثلا 25 ساله بود بهش جواب رد داده می شد
اختلاف سنیتون مناسب هست فکر نمیکنم در این مورد مشکلی ایجاد بشه
مرسي خارپشت و elya66 عزيز حرف شما كاملا درسته. خودم هم ميدونم كه در مجموع شرايطش خوبه.جلسه اول چه سوالاتي بپرسم كه بفهمم مومن واقعي هستش و ايمانش تظاهر نيست.چه طور رفتار كنم؟
با تشكر از مدير محترم همدردي ممنونم كه وقت ميگذاريد براي ما. از شما و آقايان تالار سوال دارم كه چطور در جلسه اول رفتار كنم يه سري ميگن نگاهش نكن يه سري ميگن آروم حرف بزن من دلم ميخواد خودم باشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saharjavid
با تشكر از مدير محترم همدردي ممنونم كه وقت ميگذاريد براي ما. از شما و آقايان تالار سوال دارم كه چطور در جلسه اول رفتار كنم يه سري ميگن نگاهش نكن يه سري ميگن آروم حرف بزن من دلم ميخواد خودم باشم.
سلام
بنظر من اول از همه اون مطالبی که آقای سنگتراشان معرفی کردند با دقت بخون .
دوم هم اینکه زیاد به حرفهای این سری و اون سری توجه نکن و سعی کن همیشه خودت باشی .
موفق باشی
به نظرم اول سعی کن اروم باشی. ترس از دست دادنش رو نداشته باش. خودت باش اما با آرامش. نحوه سوال پرسیدن رو هم می تونی توی سایت کمکی مدیر ببینی.
موفق باشی.