بزرگترین مشکل من! چطور خودارضایی رو ترک کنم؟
سلام
خوشحالم از پیدا کردن اینجا
من سال اول دانشجوی دکتری مهندسی ... هستم در دانشگاه ...
لیسانس و فوق لیسانس هم ... بودم.کار می کنم.خرجه خودمو در میارم.به خیلی از خواسته هام رسیدم ولی یه چیزی هست که داره منو دچار رکود می کنه.یه چیزی که داره مانع پیشرفت من میشه و شده بزگترین مشکل زندگی من.من خود ارضایی می کنم.از دبیرستان تا حالا و مشکل من اینه که نمی تونم ترکش کنم.واقعا نمی تونم.هر دفعه خواستم بیشتر از یک هفته نتونستم.خودم می دونم دارم آیندمو تباه می کنم ولی نمی تونم ترک کنم.می خام زن بگیرم ولی نمی تونم.شرایطشو ندارم.وضع مالیم زیاد خوب نیست.دارم بیچاره می شم با این خود ارضایی.این فیلم های پرنو روزی یکی دو ساعت منو مشغول می کنن.من تو ترک کردن این مورد نا توان شدم.
دوستان کمکی از دستتون بر میاد؟حرفایی مثل اینکه برو ورزش کن یا نگای نا محرم نکن یا فلان چیزو بخور.برو نماز بخون و اینا رو من تاثیر نمی ذاره و به من انگیزه نمی ده.من یه راه حله اساسو منطقی می خام.
اصلا یه سوال؟
هفته ای یه بار خود ارضایی بده؟
ببخشید سرتونو درد اوردم.
پیشاپیش مرسی از راهنمایهاتون
RE: بزرگترین مشکل من! چطور خودارضایی رو ترک کنم؟
مرسی از جوابتون.مرسی از وقتی که گذاشتید.
آره من خودمم می دونم اشتباه می کنم و وابستگی به این چیزا جز بدبختی چیزی نداره.
راسیتش من هفته ای سه روز از صیح تا شب دانشگاه هستم و اون سه روزه دیگه رو هم کار می کنم.وضع مالیم واسه ازدواج تو تهران مناسب نیست.
فیلم ها رو پاک کنم این قد تو ذهنم صحنه این فیلم ها هست که بدون نیاز به اونام می تونم...
خوش یه حاله کسایی که معتاد به این کاره نیستن.آدم بی سواد باشه.بیکار باشه ولی اهل این چیزا نباشه.
من ادم ترسویی هستم!
تا حالا چندین بار موقعیت پیش اومده که با یه دختر تنها باشم ولی نرفتم و خود ارضایی رو ترجیح دادم.چرا؟چون می ترسم!
این موضوع روی اعتماد به نفسم هم اثر منفی گذاشته.
من دوست دارم موقعی که تونستم یه زندگی راحت وآرومو تشکیل بدم ازدواج کنم.نه اینکه بخام صرفا به خاطر مسایل جنسی ازدواج کنم.از ازدواج اینجوری متنفرم و اینو یه جور خودخواهی می دونم.
خلاصه تو بد وضعیتی هستم
مریم خانم شما دارین مسئله رو کاملا مذهبی جلوه میدین.
سرب داغ کجا بود؟شما تو قران یه رفرنس واسه من بیار اگه من خود ارضایی کنم سرب داغ میریزن روم
من ازتون خواهش می کنم مسئله رو به سمت مذهب سوق ندین.
من خودم می دونم کاره اشتباهی می کنم.شک نکنید.شما نمی تونین خودتونو جای من بذارید.من تا حالا صد بار خواستم ترک کنم.نتونستم.
من یه راهه درست و منطقی می خام.نمی خام منو از عذاب خدا و قیامت بترسونید
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین
یک تسبیح بخرید از این بلندها که ۱۰۰ تا دونه داره نه ازین کوتاه ها! تسبیحش قشنگ باشه.
هر وقت به سرتون زد خودارضایی کنید تسبیح رو بردارید و عین ۱۰۰ بار این آیه رو ترجیحا با توجه کامل بگید:
"ربّنا!لا تُزغ قلوبَنا بعد اذهدیتنا و هَب لنا من لَدُنک رحمة انّکَ انت الوهّاب"
بعد اگر خواستید شروع کنید!! حالا فکر میکنید چرا اینو گفتم؟چون نفس شما بعد از خوندن این دعا و شروع اون کار دچار تضاد میشه و از خودش خجالت میکشه و نسبت به اون کار واکنش منفی نشون میده. طوریکه از خودارضایی دیگه لذت نمیبره.
تا ۴۰ روز هربار به سرتون زد اینکار رو انجام بدید و نتیجه رو اینجا بنویسید.
موفق باشید...
داداش ... فقط اولین گام فیلمها را کلا بیخیال شو یواش یواش برو جلو توکل بخدا باشه
حضرت علی (ع):
من با کسی که استمنا میکند هم سفره نمی شوم
امام صادق(ع):
اگر فکر شهوت به ذهن شما خطور کرد به اسمان نگاه کنید و عظمت خداوند را به یاد اورید اگر از خدا نمی ترسید به مردم وانسان ها و حکومت انها در زمین بنگرید اگر از مردم نیز شرم ندارید خود را جرء انسان ها قلمداد نکنید
حضرت علی (ع):
پیرو شهوت فاقد عقل است
حدیث دوم و سوم شاید کمی پس و پیش گفته باشم
من عاشق شخصیت بزرگ مردانه قوی و خدا پرست حضرت علی (ع) هستم وبا خوندن این سه تا حدیث انگار پتک تو سرم زدن واز دو سال پیش تا حالا به این گناه خودمو آلوده نکردم
من لیسانس برق از یک دانشگاه معمولی دارم و شمایی که از نظر ما خیلی موفق تری صد در صد میتونی از پسش بر بیای
این حدیثم داشته باش
استمنا کار در قیامت مورد رحمت خدا نیست
لعنت به خونواده هایی که با توقعات بسیار زیاد باعث تاخیر در ازدواج جوونها و این فساد و فحشای فراگیر شدند.
دوست من،من هم سطح تحصیلات بالایی دارم. ولی اصلا مسئله جنسی رو نمی شه صرف نظر کرد . تا به حال هیچ کس نتونسته، قربون علی(ع) بشوم شهوت یک چیز خدادادی است و من یقین دارم علی(ع) منظورشان شهوت کنترل نشده هست. بدون شهوت لحظه ای مرد و زن متاهل کنار هم بند نمی شوند! پس شما هم نه با تسبیح نه با چیز دیگری نمی تونید به طور دائمی حذفش کنید. اینها راهکارهای موقتی هستند که البته در کوتاه مدت جواب می دن. به نظرم ضمن حذف اون فیلمها دنبال راهکاری برای پیدا کردن یک دختر باشعور و فهیم که اوضاع اقتصادی جامعه را بفهمد و در رویاهایش سرنکند باشید. به نظر من هنوز پیدا می شود و شما شرایطتان برای ازدواج نسبتا مناسب است. به هیچ عنوان ازدواج را بیش از این به تاخیر نندازید حتی اگر دچار سرخوردگی های اقتصادی اولیه می شوید. عوارضش کمتر از این وضعیت است. یکی از مهمترین دلایل ازدواح مسائل جنسی است و بنابر همین مسائل جنسی است که زیبایی و اندام یک زن یا مرد مهم می شود. بنابراین دلیلی برای خجالت کشیدن از این موضوع ندارید. به نظر من دخترهایی هنوز هستند که شرایط اقتصادی را درک می کنند و تا پیدا شدن یک کار مناسب با شما در خوابگاه دانشجویی زندگی کنند. دختری که از ابتدا بخواهد در یک خانه در شمال شهر زندگی کند به درد زندگی مشترک نمی خورد برادر من! حتی اگر بتوایند برایش فراهم کنید!
سلام دوست عزیز،
ضمن اینکه به شما به خاطر موفقیت های تحصیلی تون تبریک می گویم، نام دانشگاه و رشته شما رو از پستتون حذف کردم. اینگونه اطلاعات حساس هستند و ممکن هست که باعث فاش شدن هویت شما بشوند. و همینطور احتمالش هست که کسی که شما رو می شناسد روزی به این تالار سر بزند. بنابراین بهتر هست این اطلاعات رو در تالار ننویسید.
از دوستان تقاضا دارم راجع به مسائل مذهبی و احکام بحث نکنیم. اگر مراجع سوال شرعی دارد می تواند به متخصص مسائل شرعی رجوع کند.
در مورد ترک خود ارضایی در گذشته تاپیک هایی داشتیم. البته زمینه فعالیت این تالار مشاوره ازدواج و خانواده هست. در مورد خود ارضایی کمتر می توانیم به شما کمک کنیم. ولی پیشنهاد می دهم سری به این تالار بزنید: www.ktark.com
موفق باشید.