سلام. من 26 ساله هستم 2 سال پیش با مردی 32 ساله ازدواج کردم که از اقوام نزدیک بودن و رو حساب شناخت زیادی که از خونوادش داشتیم ازدواج کردم خواهرام مخالف بودن چون ایشون تجربه یه ازدواج ناموفق رو داشت که چون همسرش ظاهر مناسبی نداشت و اسم خیانت اومد وسط کسی کنجکاوی نکرد دلیل اصلی طلاق چی بوده و اینطور فهمیدیم که خانم خیانت کرده و ... ما هردو فوق لیسانسیم. شوهرم کار مناسب داره خیلی زیاد به من وابسته است و خیلی دوستم داره ولی از همون روز اول با کوچکترین اعتراض من از کوره در میرفت و ...جلو بقیه تقریبا حفظ ظاهر میکنه ولی تو خونه به محض اینکه متوجه میشه من با نظرش مخالفم یا قبول ندارم یا به ناچار پذیرفتم از کوره در میره... حتی اگه ظاهرا به روی خودم نیارم با این فرض که مخالفم شدیدا خشمگین شده فحاشی کرده و به من حمله میکنه و تا جایی که ممکنه گلوم رو فشار میده و انگار عذاب بکشه از اینکه چرا این کارو کرد دوباره حمله میکنه و اینقدر این کارو ادامه میده تا به من و خودش ثابت کنه که تقصیر من بوده که بی دلیل عصبیش کردم...و بعد از این کار من نه جرات دارم گریه کنم نه عصبی شم نه از خونه برم بیرون نه به کسی زنگ بزنم...من تمااااااام راهها رو از اول ازدواج امتحان کردم...اولا که کاری نمیکنم عصبی شه غر نمیزنم گیر نمیدم ...خودش تحریک میشه مثلا میدونه شب نباید دیر بیاد ولی وقتی دیر میاد حتما چیزی رو بهانه میکنه که من مقصر باشم که هنوز چیزی نگفتم دیر اومدنش توجیح بشه وقتی عصبی میشه همه کار کردم... منم عصبی شدم....فحاشی کردم....حتی زدمش... بعدها سکوت کردم....رفتم تو اتاق یا خودمو به خواب زدم...بعدها تو اوج عصبانیت بغلش کردم و بوسیدمش ولی فایده نداشته....و اخیرا بعد از کتک خوردن شروع کردم به آشپزی و صحبت راجع به آب و هوا! که شرایط روحاااد نشون ندم تا طبیعی بشه...ولی در تمام این موارد بازهم به من حمله کرده و تا خالی خالی نشه ول نمیکنه....از نظر روحی و جسمی کم آوردم...عزت نفس و اعتماد به نفسم پایین اومده...هرگز راجع به اشتباهاتش حرف نمیزنه و معتقده هر بلایی سرم بیاره هیچکی حق دخالت نداره هرکسی هم تا به حال دخالت کرده کلی بهش فحش داده... به برادرم خواهرم که ازش بزرگترن...من 1 سال و 6 ماه به خونوادم نگفتم تا اینکه خودشون یه حدسایی زدن...الان 21 روزه اومدم خونه پدریم چون بی دلیل به من حمله کرد و...ولی هنوز دادخواست طلاق ندادم...خونوادم میگن طلاق اما عموم نذاشت...گفت بهش فرصت بده اما تو این 21 روز فقط سعی داره به همه ثابت کنه مقصر برخوردای اون منم! انگار نه انگار که من چرا و به چه علتی قهر کردم و اومدم؟[/font][/size]