اختلاف سطح تحصيلات من و خواستگارم... به نظر شما مشكل سازه؟؟؟؟
بازم سلام دوستان:72::72::72:
ميدونم كه خيلي صبورين و هميشه من رو مورد لطفتون قرار ميدين... پس اين بارم منو با نظرات ارزشمندتون خوشحال كنين:43:
يه مورد خواستگاري جديدا واسم پيش اومده((كاملا رسمي تشريف اوردن منزل))... كه اقا پسر 3 سال از من بزرگ ترن و 28 سالشونه...
اول بزارين كه معيارهاي مهم واسه ازدواجم رو به صورت تيتر وار و خلاصه بگم... احتمالا نيازه گفتنش
1- ايمان (متوسط و معقول)
2- خانواده (از لحاظ فرهنگي و معاشرتي)
3- اخلاق
4- شغل (با وجهه اجتماعيه خوب)
5- تحصيلات
6- امكانات مالي (در حد معقول براي شروع زندگي) (ترجيحا خونه و ماشين و...)
7- نجابت و پاكي
8- زيبايي ظاهري و اندام و خوش تيپي
اين خواستگارم تماميه معيارهاي مد نظر منو دارن((طي تحقيقاتي كه كرديم)) ، فقط سطح تحصيلاتشون از من پايين تره... من دانشجوي فوق ليسانسم و ايشون فوق ديپلم دارن!!
من واقعا نميدونم در اين زمينه بعده ها به مشكل ميخورم يا نه...
ايشون با اختلاف تحصيلاتمون مشكل ندارن و حتي به من گفتن كه دوست دارن من دكترا هم بگيرم (خواهرشون دكترن) اما من يه كم شك دارم از اين بابت كه آيا بعده ها به مشكل ميخوريم يا نه!!
البته خودشونم تا حدودي گفتن كه قصد دارن كنكور بدن و اين حرفها... اما چيزي كه الان مسلمه اينه كه شرايط حال حاضرشون اينه و بنا بر اين شرايط من بايد تصميم بگيرم!!
نمودنم آيا درسته كه من از تمام ويژگي هاي خوبشون به خاطر تحصيلاتشون چشم پوشي كنم!!!! ... از طرفي هم تحصيلات يكي از معيارهامه واسه ازدواج...
البته اينم بگم كه طي صحبت هايي كه كرديم با هم، خيلي پخته و سنجيده و مودب رفتار ميكردن
واقعا نميدونم راه درست الان چيه....... نظرتون رو واسم بگين و اگه احيانا تجربه اي در اين زمينه اختلاف تحصيلات دارين واسم بگين... خيلي كمك كننده است
قراره بعد از اين جلسه خواستگاري اگه جواب من مثبته 2، 3 ماه با هم رابطه داشته باشيم (زير نظر خانواده ها) تا بيشتر با خلق و خوي هم آشنا بشيم... من نميدونم بدون در نظر گرفتن سطح تحصيلاتشون باهاشون وارد معقوله آشناييه بيشتر بشم با نه؟؟؟؟؟؟
RE: اختلاف سطح تحصيلات من و خواستگارم... به نظر شما مشكل سازه؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rama25
بازم سلام دوستان:72::72::72:
ميدونم كه خيلي صبورين و هميشه من رو مورد لطفتون قرار ميدين... پس اين بارم منو با نظرات ارزشمندتون خوشحال كنين:43:
يه مورد خواستگاري جديدا واسم پيش اومده((كاملا رسمي تشريف اوردن منزل))... كه اقا پسر 3 سال از من بزرگ ترن و 28 سالشونه...
اول بزارين كه معيارهاي مهم واسه ازدواجم رو به صورت تيتر وار و خلاصه بگم... احتمالا نيازه گفتنش
1- ايمان (متوسط و معقول)
2- خانواده (از لحاظ فرهنگي و معاشرتي)
3- اخلاق
4- شغل (با وجهه اجتماعيه خوب)
5- تحصيلات
6- امكانات مالي (در حد معقول براي شروع زندگي) (ترجيحا خونه و ماشين و...)
7- نجابت و پاكي
8- زيبايي ظاهري و اندام و خوش تيپي
اين خواستگارم تماميه معيارهاي مد نظر منو دارن((طي تحقيقاتي كه كرديم)) ، فقط سطح تحصيلاتشون از من پايين تره... من دانشجوي فوق ليسانسم و ايشون فوق ديپلم دارن!!
من واقعا نميدونم در اين زمينه بعده ها به مشكل ميخورم يا نه...
ايشون با اختلاف تحصيلاتمون مشكل ندارن و حتي به من گفتن كه دوست دارن من دكترا هم بگيرم (خواهرشون دكترن) اما من يه كم شك دارم از اين بابت كه آيا بعده ها به مشكل ميخوريم يا نه!!
البته خودشونم تا حدودي گفتن كه قصد دارن كنكور بدن و اين حرفها... اما چيزي كه الان مسلمه اينه كه شرايط حال حاضرشون اينه و بنا بر اين شرايط من بايد تصميم بگيرم!!
نمودنم آيا درسته كه من از تمام ويژگي هاي خوبشون به خاطر تحصيلاتشون چشم پوشي كنم!!!! ... از طرفي هم تحصيلات يكي از معيارهامه واسه ازدواج...
البته اينم بگم كه طي صحبت هايي كه كرديم با هم، خيلي پخته و سنجيده و مودب رفتار ميكردن
واقعا نميدونم راه درست الان چيه....... نظرتون رو واسم بگين و اگه احيانا تجربه اي در اين زمينه اختلاف تحصيلات دارين واسم بگين... خيلي كمك كننده است
قراره بعد از اين جلسه خواستگاري اگه جواب من مثبته 2، 3 ماه با هم رابطه داشته باشيم (زير نظر خانواده ها) تا بيشتر با خلق و خوي هم آشنا بشيم... من نميدونم بدون در نظر گرفتن سطح تحصيلاتشون باهاشون وارد معقوله آشناييه بيشتر بشم با نه؟؟؟؟؟؟
عزیزم تو تاپیک قبلیت گفته بودی که تو شهرتون غریبین و امکان معرفی شدنت کمه، پس ببین پیش اومده!!
آخه منم تقریبا شرایط تورو دارم، سن، تحصیلات، غربت و....
بله عزيزم.... اين مورد رو همكار قديميه پدرم معرفي كردن... نمونه عينيه يه خواستگاريه رسمي و سنتيه
البته خوشحال ميشدم نظرتم راجع به اختلاف تحصيلاتمون بگي
سلام خانومی
این نکته رو مد نظر بگیر که در بی عیب خداست.
در ازدواج هم نمیگن با کسی ازدواج کنید که همه معیارهای مورد نظر شما رو داشته باشه.بلکه مبنا بر اینه که اکرثیرت رو داشته باشه.
شاید کس دیگه ای بیاد خواستگاری و همه شرایط رو داشته باشه اما مثلا این بار شغل خوبی نداشته باشه.شما مبنا رو بذار روی داشتن اکثریت شرایط مورد نظر شما.
قطعا شما هم دقیقا اون چیزی نیستی که خواستگارت دنبالشه.بلکه از نظر اون شما نمره قابل قبولی رو گرفتی.
شما خیلی منطقی به موضوع نگاه نمیکنی.
اخلاق پسندیده و ایمان و خانواده خوب و شغل و امکانات مالی و ظاهر مورد قبول و پاکی و نجابت رو گذاشتی در یک کفه ترازو و تحصیلات رو گذاشتی در کفه دیگر ؟!
یادت باشه برای ازدواج باید دید منطقی به مسائل داشته باشی و بتونی خوب سبک و سنگین کنی.
موفق باشی
مريم جان ممنونم... واقعا خوشحال ميشم كه نظراتتو بخونم
واقعا از هر لحاظ پسر خوبيه و من همه چيزهاشو پسنديدم و به دلم نشسته... اما به نظرتون واقعا اختلاف تحصيلات مشكل ساز نيست؟؟؟؟... اگه ليسانس بود راحت تر ميتونستم بپذيرم... اما فوق ديپلم دودلم كرده!
از طرفي هم ميدونم تمام اين مدتي هم كه درس نخونده دنبال كار و ورزش و اين چيزها بوده...و عمرش به بي برنامگي نگذشته...
نظرتون راجع به اينكه شرط كنم واسه ازدواج با من بايد ادامه تحصيل بده چيه؟؟؟؟... البته اونها با اين پيش فرض تشريف اوردن منزل ما كه فكر ميكردن من با اختلاف تحصيليمون مشكل ندارم... اما تو اتاق كه صحبت ميكرديم با هم، خودشون گفتن كه كاملا مشخصه كه من دوست دارم درسشو ادامه بده... و يه قول هاي شل و ولي داد تو اين زمينه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rama25
بله عزيزم.... اين مورد رو همكار قديميه پدرم معرفي كردن... نمونه عينيه يه خواستگاريه رسمي و سنتيه
البته خوشحال ميشدم نظرتم راجع به اختلاف تحصيلاتمون بگي
عزیزم منم دانشجوی ارشد یکی ار رشته های مهندسیم، ترجیحا دوست دارم همسر آینده م تحصیلات داشته باشه تا خونه یا ماشین (آینده روشنی داشته باشه)، ولی بازم بستگی به موقعیت خواستگار داره اگه درک و شعور و سطح فرهنگ و سطح علمی خوب ی داشته باشه تحصیلات واسم تو اولویت نیست میتونم نادیده بگیرمش.. ولی خواستگاری داشتم که فوق العاده ثروتمند بود، مدرکشم لیسانس بود، خیلی بنظرم آدم با شخصیتی بود ولی یه مسافرت خونوادگی با هم رفتیم و اونجا کاملا مشخص شد که خیلی شخصیت خاله زنکی داره، مدام از دخترای فامیلشون حرف میزد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بنظرم بعد شناخت کلی حتما یه مسافرت خونوادگی برین، کاملا شخصیت های همه رو میشه.....
ایشالا موفق باشی
واسه منم دعا کن
با این تفاسیری که شما از معیارهای ازدواجتون دارین پس ایشون رو دو دستی بچسبین و از دستشون ندین چون دیگه همچین چیزی گیرتون نمیاد
احتمالا ایشون هم اگه میخواست ادامه تحصیل بده و دکترا بگیره و کار نکنه الان اون خونه و ماشین که شما ترجیحا ملاکتونه رو نداشت
سطح تحصیلات تاثیر گذار هست ولی انسانیت مهمه
خیلیا هستن همه چی دارن دکتر هم هستن دو زار شعور و انسانیت ندارن
مدرک کارشناسی گرفتنم کاری نداره
به فوق لسانستونم اینقدر تکیه نکنین
الان همه جا لیسانسو و فوق لیسانس ریخته. مهم انسانیته که کم شده
البته اینم بگم من خودم دانشجوی ارشدم
متاصفانه الان دخترا از بیکاری و چشم هم چشمی اینا میرن درس میخونن و ازدواجشونو میندازن عقب و پسرا هم مجبورن کار کنن.بعد سطح توقط دخترا رفته بالا که چی پسره باید یا بالاتر باشه یا هم سطح خودم. اوضاع اینجوری شده
پسر
سربازی رفته باشد، تحصیل کرده باشد، زیبا باشد، پولدار باشد، درمد خوب داشته باشد، خوش اخلاق باشد، وفادار باشد و همه اینها را هم در سن کمی به دست اورده باشد. باید بدیم بسازند :311:
تحصیلات علاوه بر اینکه فی نفسه ارزشه وقتی کامل میشه که به شعور و دامد و کمالات بیانجامه. ظاهرا این آقا همه موارد فوق را داره و تازه از نظر درسی بلاخره دانشگاه رفته.پس به نظر مشکلی از این بابت ندارید.تازه بعدا میتونید تشویقشون کنید که ادامه تحصیلم بدن.:310:
تحصیلات علاوه بر اینکه فی نفسه ارزشه وقتی کام%
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
پسر
سربازی رفته باشد، تحصیل کرده باشد، زیبا باشد، پولدار باشد، درمد خوب داشته باشد، خوش اخلاق باشد، وفادار باشد و همه اینها را هم در سن کمی به دست اورده باشد. باید بدیم بسازند :311:
بسازنم به این قشنگی از آب در نمیاد :)