همسرم زیبایی مرا نمی بیند....
سلام
این دومین مشکل منه که در حال حاضر مورد بحث قرار گفته
لطفا در این زمینه هم مرا یاری کنید
از اقایون خواهش دارم خواهرانه کمکم کنند
همسری دارم متعصب به گونه ایی که کاملا محرم و نا محرم می کند مدام برای ظاهر من به من تذکر میدهد
البته بسیار ارام و با خنده
و من هم اصلا در ظاهرم از حد اعتدال خارج نمی شوم اما با این وجود باز به من تذکر میدهد
اما مشکل اصلی و مهم من این است که همسرم اصلا زیبایی مرا نمی بیند
من هر چقدر به خودم برسم او به من نمی گوید چقدر زیبا شدی در حالی که من فقط برای او ارایش میکنم راه حل من چیست؟؟؟
RE: همسرم زیبایی مرا نمی بیند....
راه حل در اون یکی تاپیک شماست!!
با شروع ماجرای همکارتون.. ذهنت داره از شوهرت عیب جویی میکنه!
الان باید بیشتر از همیشه به نقاط قوت و خوبی های همسرت توجه و تمرکز کنی!
همسرت بلد نیست بگه... همین!
به کسی هم که بلد نیست باید یاد داد تا نیاز تو هم به حس زیبا دیده شدن از جانب همسرت پاسخ داده بشه! اما با سیاست زنانه نه مستقیم!!!
یه بار که خوب به خودت رسیده بودی؛ ازش بپرس... بگو " خشگل شدم؟"
ممکنه دفعات اول فقط با یه جمله ی کوتاه همراهیت کنه اما به مرور این جمله می شه عبارت و...
وقتی تأیید کرد زیباییت رو احساساتت رو بهش بروز بده؛ بگو که چقدر از شنیدن این حرف ازش خوشحال شدی! اون شب رو براش سنگ تموم بذار و بگو فقط بابت این جملش بود که اینجوری انرژی گرفتی.
چندبار هم برای یادآوری خاطره ی اون لحظه ای که بهت گفته زیبایی رو براش تعریف کن.
دیگه همه چی حله:227:
اینا رو کم کم انجام بدی ها... :305:حوصله کن تا نتیجه بدی؛ اگه یهو همش رو براش پیاده کنی زیبا بهت نمی گه که هیچ اسم خودشیفته هم روت میذاره.:311:
mehrdad _mعزیز
باور کن این جوری نیست
میدونم حق با شماست من مقصر هستم که پای حرف مرد نا محرم نشستم
اما باور کن من برای شوهرم همه کار میکنم همه کار هر کاری که یه زن باید برای شوهرش انجام بده هم از نظر عاطفی هم از نظر کا و هم از نظر مسائل زناشویی
اما اون نمی بینه
نمی دونم فکر می کنم شاید به خاطر تعصب زیاد می خواد با این رفتار منو وادار کنه که ارایش نکنم
نظر شما چیه؟؟؟؟
gole kaghaziعزیز
میشه بیشتر راهنماییم کنید
من تا حدی این راه ها رو امتحان کردم اما تا الان بی فایده بوده میتونین بیشتر کمکم کنید
می دونی نارگیس بعضی از مردها هم هستن که واقعا ارایش رو دوست ندارن و همسرشون رو ساده و طبیعی بیشتر می پسندن
شاید مثلا ایشون شما رو از اول بدون ارایش دیده و انتخاب کرده و سادگیتو دوست داشته
به نظر من شما باید در مورد سیلقه شوهرت باهاش صحبت کنی
مثلا تو خونه ارایش می کنی ازش بپرسی به نظرت من اینجوری زیباترم یا ساده وبدون ارایش و سلیقشو تو این مورد بفهم
منظور من از به خودت برس؛ صرفاً آرایش کردن نیست! از همه جهت به خودت برس البته اون جوری که همسرت می پسنده!
همون جور که صابره جان هم گفتن تو باید اول سلیقه ی همسرت رو بدونی بعد دست به کار شی...
این رو هم به همسرت ثابت کن ( با کلام و رفتار) که آرایش تو فقط و فقط برای اونه و در وصورتی که اون خوشش بیاد.
کار سختی نیست ناریگس جان یکم صبر رو هم قاطیش کنی جواب می ده.
بلد نیست ! همین
سعی کن ، غیر مستقیم یادش بدی ! مثلا کتاب های خانواده و ...
یکی از معیارهای مردها برای ازدواج قشنگی هست ، اگه براشون زیبا نبودی باهاتون ازدواج نمی کردن
چند علت میتونه داشته باشه
1. هنوز نامزدی و چون زیر یک سقف نیستید و شاید بیشتر بیرونید اگه به شما بگه خوشگل شدید انگار داره تشویقتون میکنه که بیرون ارایش کنی ( بعضی اقایون بیرون ارایش کردن رو دوس ندارن مخصوصا اگه به محرم نامحرم حساسه)
2 ارایشو دوس نداره
3 تعریف کردن بلد نیست ( باید یادش داد با عمل کردن خودت یعنی تعریفش کن بعد بگو منم دوس دارم تعریفم کنی)
4 دوس نداره تعریفت کنه ( بعضی اقایون فکر میکنن اگه خانمشون رو تعریف کنن خانم هوایی میشه و ... ) اینم راه داره و برطرف میشه
5 شاید هم توقعاتت بالا رفته ( به خاطر تاپیک قبلیت)
عاشق روح همسرت شو و اونو با کسی مقایسه نکنی یه موقع :72:
فلورا جان عزیزم
ممنون بهم انرزی دادی
نمیدونم متاهل هستی یا مجرد اما خوش به حال همسرتون
شما به راحتی میتونید انرزی مثبت منتقل کنین