دختری رو دوست داشتم بهم زدم باهاش، الان میبینمش یه جوری میشم
سلام دوستان
من چند ماه دختری رو دوست داشتم (برا ازدواج) با هم حدود یک ماهی نامزد بودیم، تا این که از طریقی متوجه شدم به من خیانت کرده با کس دیگه ای رابطه جنسی داشته،و .....
بماند از این کارا قبلنا هم زیاد کرده بود که تازه فهمیدم
باهاش به هم زدم و از اون جریان چند ماهی میگذره، خدارو شکر هرروز بهتز از روز قبلش میشم
یعنی شاید 200%:shy: پیشرفت داشتم تو همه ی کارام و علاقه هام و حرفه ام
اما دیروز اتفاقی دیدمش، (اونم منو دید و خودشو یه جوری از من مخفی میکرد)، و .....
حالا از دیروز دلم یه جوری شده، کارام رو با کسلی انجام میدم، هر صبح 5:30 از خواب بلند میشدم امروز 7:15،..... هیشکی هم به درد دلم گوش نمیده , مجبور شدم به شماها رو بیارم
به نظرتون چیکار کنم ؟؟!!
ممنون و تشکر
RE: دختری رو دوست داشتم بهم زدم باهاش، الان میبینمش یه جوری میشم
امیر جان
اینحالات طبیعی هست
ممکنه بازم ایشون رو ببینی و بازم اینجوری شی
پس عیب نداره
فقط زیاد به اینحالت پروبال نده
بعد یه مدت عادی میشی
مخصوصا وقتی عشق جدیدی بیاد تو زندگیت
فقط یه توصیه برات دارم
به خاطر قراموش کردن اون، با کسی ارتباط برقرار نکن
اگر میخوای با کسی ارتباط برقرار کنی، وقتی باشه که اون دیگه برات فراموش شده باشه
سلام اقا امیر
خوش امدید به همدردی.
یعنی ما انقدر بدیم که شما مجبور شدید به ما رو بیارید؟!!!
شوخی کردم !
خب:
شمایی که انقدر موفق بودی در فراموش کردن این رابطه قطعا میتونی بازهم موفق تر باشی.این حالتی که در شما پیش امده به نظرم کاملا طبیعیه اما باید کنترلش کرد وگرنه اون شما رو کنترل میکنه !
نمیدونم کجا دیدی این خانومو اما سعی کن طوری مدیریت کنی که این خانوم رو نبینی.حالا نمیدونم همسایه هستید...هم دانشگاهی هستید و .....
شاغلی؟دانشجویی؟به چه کاری مشغولی؟چند سالته؟شرایطتت برای ازدواج جوره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
سلام اقا امیر
خوش امدید به همدردی.
یعنی ما انقدر بدیم که شما مجبور شدید به ما رو بیارید؟!!!
شوخی کردم !
خب:
شمایی که انقدر موفق بودی در فراموش کردن این رابطه قطعا میتونی بازهم موفق تر باشی.این حالتی که در شما پیش امده به نظرم کاملا طبیعیه اما باید کنترلش کرد وگرنه اون شما رو کنترل میکنه !
نمیدونم کجا دیدی این خانومو اما سعی کن طوری مدیریت کنی که این خانوم رو نبینی.حالا نمیدونم همسایه هستید...هم دانشگاهی هستید و .....
شاغلی؟دانشجویی؟به چه کاری مشغولی؟چند سالته؟شرایطتت برای ازدواج جوره؟
خیلی زود وابسته میشم، شاید به این خاطر باشه، نیست به نظرتون؟!
شاغل هستم، در وادی هنر، دهه ی شصتی هستم، شرایط برا ازدواج هم پیش بیاد موردی ندارم، ولی ترجیح میدم برا سال آینده، یعنی ترجیح میدم خیلی به این موضوع دیگه امسال فکر نکنم
سلامی دوباره
گذاشتم چند روزی از ماجرا بگذره ببینم بهتر میشم که دوباره پست زدم
راستش کمی با بهره گیری از صحبتهای شما دوستان بهتر شدم
اما سر درد تو این چند روز منو کشته، یه جور فشار عصبی
هر وقت یاد خیانتش میفتم مو به تنم سیخ میشه و پیش خودم میگم من که همه نیازاشو برطرف میکردم چرا بهم خیانت کرد؟؟!!
دوستان راهنمایی دیگه دارن که بهم کمک کنن؟!
پ.ن: ناگفته نمونه من خیلی خیلی آدم مثبت گرا و شادی بودم، هستم و خواهم بود اما از چند روز پیش که این اتفاق افتاده اصلا یه جوری شدم
و نکته دوم هم خیلی زود وابسته میشم، شایدم به این خاطر باشه
ممنون و تشکر
بی زحمت پاکش کنید این پست رو
هنوز دوستش داری....به همین سادگی!
خیلی زود وابسته می شوم یعنی چه ؟
لطفا به این سئوال پاسخ بدهید .
ضمن اینکه باید خودتان را درک کنید تا حالتان بهتر شود .
شما دختری که نامزدتان بوده دوست داشته و دوست دارید . اتفاقاتی منجر به هم خوردن رابطه شد که از دید شما خیانت تعریف شد و شما با این تعریف احساس خوشحالی خود را از دست دادید و در نتیجه ی این عدم خوشحالی و این تعریف تصمیم گرفتید که روی انتخاب مسیر خود مجددا فکر کنید و ....که افکار و نتیجه گیری ها منجر به تغییر تصمیم و انتخاب شد . این ابدا اشکالی ندارد . شما اختیار دار زندگی خود هستید .
حال چند روز پیش بنا به دلائلی این خانم را دیدید . دوباره ویروس ها شروع به فعالیت کردند و ذهن و فکر شما مسموم و درگیر شد .
یک نظر کاملا شخصی در باب خیانت دارم زن و مردی به هم خیانت نمی کنند مگر اینکه کمبودی در رابطه وجود داشته باشد .این کمبود الزاما از دید شما نباید وجود داشته باشد بلکه در نیازهای طرف مقابل وجود دارد و چرا پیش می آید و چه کاری باید کرد و .....مباحثی است که در مجال و موضوع این تاپیک نیست ضمن اینکه مجددا اعلام می کنم این نظر کاملا شخصی است .
آیا امکان این هست که مجددا این خانم را به شکل اتفاقی ببینید ؟
اگر این امکان هست در نتیجه باید به فکر واکسینه کردن خود باشید . به نظر خودتان راه واکسینه شدن شما چیست ؟
و اگر این امکان وجود ندارد و همین یک بار بود و بر حسب تصادف..... بهترین راه این است که سرگرمی های جدید و خوشحال کننده ای را وارد چرخه ی زیستی خودتان بکنید تا کمتر وقت فکر کردن و مرور خاطرات با ایشان را داشته باشید .
ممنون از راهنماییتون
در جواب دوست عزیز خانم یا آقای SCI بگم که با این کاری که کرده مسلما دیگه دوسش ندارم
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و در پاسخ به سوالات دوست عزیز ani بگم که..
- زود وابسته میشم، یعنی یکی دوبار که با دختری باشم، دیگه منطقم کار نمیکنه و احساسی میشم و به اون دختر وابسته میشم (منظورم برای ازدواجه)
- ممکنه این خانوم رو ببینم، ولی خیلی خیلی کم، ولی احتمالش هست
- در مورد واکسینه کردن یه خورده گیجم، یعنی چطوری چجور واکسینه ای ؟!
بازم ممنون که وقت میذارید:43: