چطور حرف دلمو به خانوادم بگم؟(خجالت :مشکل همیشگی من !)
جدا از الطافی که پدرم همیشه بهم داشته و مانع پیشرفتم شده باید اعتراف کنم بخش عمده ای از ناکامیهام به واسطه ی کمبود اعتماد به نفس و خجالتی بودنم بوده .
همه چیز رو کنار میذارم چون تصمیم جدی گرفتم که عوض بشم .
چد روزی هست که با دختری آشنا شدم (البته نه از نوع دوستی و... ) .
اکثر معیارهایی که برای ازدواج در نظر داشتم رو داره با درصد بالا ...
از طرفی مطمئنم هم خانواده ی من و هم خانواده ی اون راضی میشن . (ولی خودش رو نمیدونم )
مشکلی که این وسط هست خودمم .هرطور با خودم فکر میکنم راهی پیدا نمیکنم .
برام از کندن کوه هم سخت تره . چطور بهشون بگم؟:316:
لطفا راهکار عملی بدید . :72:
RE: چطور حرف دلمو به خانوادم بگم؟(خجالت :مشکل همیشگی من !)
سلام خانوم محترم...من قصد مزاحمت ندارم...از شما خیلی خوشم اومده و طی تحقیقاتی که کردم شما رو با معیارهای ازدواجم خیلی نزدیک دیدم...میخواستم اگه اجازه میدین جهت امر خیر و آشنایی بیشتر با خانوادم مزاحم شما و خانواده محترمتون بشم
به همین سادگی
خلاص
نادیا جان،
پرسیدن چطور به خانواده ام بگم.
آقای گلد شما چند سالتونه؟ در شرایطی هستید که خانواده با ازدواجتون مشکلی نداشته باشند ؟ از نظر کار، درآمد، سربازی و ...
فقط برین بهشون بگین راااااااحت...
سوالتون مبهمه :162:
راهکار عملی برای صحبت با دختر خانم؟؟خانواده ؟؟؟یا خجالتی و بی اعتماد به نفسیتون؟؟؟؟؟
یکی رو باید بفرستین ، ترجیحا مسن و آبرو دار و متاهل اگه اون هم ایشون رو بشناسه بهتره .
.
مخالف شدید خواستگاری پسر از دختر در ملاء عام هستم . خیلی دختر تحقیر میشه به نظرم .
من خیلی خجالتی هستم .
تا یک سال پیش خیلی بیشتر خجالتی بودم .
1 سالی هست که دارم روی خودم کار میکنم الان نسبت به اون موقع چند پله پیشرفت کردم .
خونوادم راضی هستن .حتی 2 ساله که اصرار میکنن به ازدواج من . ولی هر بار اسم یه دخترو میارن من مث لبو سرخ میشم و از خجالت خیس عرق میشم .
فکرشو بکنید . من الان خودم بخوام بهشون بگم .
نقل قول:
راهکار عملی برای صحبت با دختر خانم؟؟خانواده ؟؟؟یا خجالتی و بی اعتماد به نفسیتون؟؟؟؟؟
برای کنار گذشتن این حس خجالت .
ترجیح میدم اول با خودش در میون بذارم و حرفای اولیه رو خودم بهش بگم .یه معرفی مختصر از خودم و بعد نظرش رو راجع به اقدام رسمی بپرسم و اگر جواب مثبت بود به خانوادم بگم .
ولی نه میتونم به خودش بگم نه به خونواده ی خودم . :302:
نقل قول:
سلام خانوم محترم...من قصد مزاحمت ندارم...از شما خیلی خوشم اومده و طی تحقیقاتی که کردم شما رو با معیارهای ازدواجم خیلی نزدیک دیدم...میخواستم اگه اجازه میدین جهت امر خیر و آشنایی بیشتر با خانوادم مزاحم شما و خانواده محترمتون بشم
به همین سادگی
خلاص
ای کاش همینطو راحت بود .:316:
سلام
اگر تصمیم دارید به خانواده یا اون خانم بگید بهتره چند بار در جایی که کسی نیست طرف مقابل رو جلو خودتون فرض کنید و براش توضیح بدید یواش یواش خجالتتون میریزه مثل دادن کنفرانس به نظر من نیاز به تمرین داره و زیاد هم بعد از تمرین سخت نیست
میتونید عکس العمل های مختلفی که اون آدم نشون میده رو پیش خودتون فرض کنید و عکس العمل مناسب برای اون رو در نظر بگیرید و حرفایی که در جواب اون عکس العمل لازمه بگید رو چند بار تمرین کنید.مطمئن باشید خیلی از الان وضعیت بهتری پیدا میکنید (از نظر خجالت و ...)
gold گرامی
همینکه جسارت تصمیم برای ازدواج را نزد خود گرفته ای یک پیشرفت هست . امید داشته باش به همین شکل می توانی جرأتت را برای طرح آن با خانواده نیز بالا ببری .
میاز داری نزد یک مشاور رفته و در خصوص کمرویی خود بررسی به عمل آوری تا ریشه اصلی آن مشخص شود و در جهت برطرف کردنش راه کارهای کاربردی دریافت کنی .
نکته این است که علل پیه برای کم رویی ترس هست . معمولا ترس از تحقیر شدن ، سرزنش شدن ، ترد شدن و .... هست . کم رویی یک رفتار متأثر از محیط هست که قابل درمان نیز هست .
از آنجا که مردان نقش مهمی در خانواده ارن و ستون خیمه زندگی مشترک هستند ، لذا کم رویی آفت ایفای نقش بهینه توسط آنهاست که تشدید هم می شود . لذا اول پیگیر کم رویی خود و غلبه برآن باشید بعد برای ازدواج اقدام کنید یا همزمان این کار را بکنید .
موفق باشید
.
سلام
خواهر هم سن و سال خودتون که باهاش راحتتر از پدر و مادرتون باشین، دارین؟ یا کسی که باهاش راحت باشین و امین باشه ترجیحا خانم؟
اگه دارید میتونید از ایشون کمک بگیرید که هم با دخترخانم مطرح کنند هم با پدر و مادرتون.
:72::72: