من در مورد یک فردی فکر می کنم یا در موردش احساسی دارم، آیا این موضوع را می فهمه؟
سلام،
من با یک سوال یا شاید مشکل یا شاید یه بیماری مزمن برخورد کردم و خواستم مشکلم رو با شما در میون بزارم. :325:
لطفا با راهنمایی هایتان در حل آن یاری بفرمایید.
اول یه بیو گرافی از خودم:
دانشجو 28 ساله، تا چند وقت پیش شاغل و الان بیکار، مجرد، جنس مذکر، ببخشید فکر کردم ازین سایتای همسریابیه همینجور داشتم میرفتم جلو :163: خلاصه الان در خدمت شما هستم :322:
اما مشکلم اینه که یه مدت که چه عرض کنم یه مدت مدیدیه که دچار وسواس به فکر کردن به این و اون شدم :101: و میدونم این آخریا که شدید شده به خاطر بیکارشدن و آزادشدن اوقاتمه :223:
زیاد سرتونو بدرد نمیارم و میرم سر اصل مطلب:
من احساس میکنم مواقعی که به یه شخصی فکر میکنم و غالباً به رابطه با اون شخص که مثلا الان من اینو گفتم اون چی فکر می کنه یا چه احساسی پیدا میکنه و از این سلسله فکرای تخیلی:303: سوالم اینه موقعی که من این فکرا رو میکنم اون شخص مورد تفکر من آیا ازین فکر من با خودم بویی میبره و میفهمه؟ مثلا چهره من یهو میاد تو ذهنش؟ یا توی یه لول دیگه بر اساس گیرندگیش توی خواب من رو می بینه ؟ اصلن این گیرندگی تا چه حدی واقعیت داره تو روابط عادی و روزمره ما؟ اصولا چه چیزی باعث میشه که یکی خواب اون یکی رو ببینه؟
من مهارت های آنچنانی در اینجور موارد ندارم و کلا قاطی کردم همه چیز رو :316:
جنسیت طرف هم فرق نداره ها هر کسی زن، مرد، دختر، پسر، پیر، جوون فرق نداره. احساس میکنم مردم می فهمن که من به فکرشون بودم. بهر حال تا یه کار گیرم بیاد گفتم بیام این گیرم رو اینجا مطرح کنم شاید با کمک دوستان حل بشه. :104:
برای اولین پست خیلی پر حرفی کردم ولی میخواستم جامع باشه توضیحات. :160:
RE: من در مورد یک فردی فکر می کنم یا در موردش احساسی دارم، آیا این موضوع را می فهمه؟
شاید شما فکری راجع به کسی کردی بعدش فردا دیدیش و اون شخص براش یه مشکلی اون روز پیش اومده بوده و برخوردی باهات کرده شما به اشتباه ربطش دادی به فکر دیروزت.
اولا سعی کن به خودت و اهدافت فکر کنی اصلا چرا راجع به دیگران فکر میکنی؟
ثانیا اگر هم به دیگران فکر کردی سعی کن توی برخوردت باهاشون عادی باشی اگه تو ذهنت هرچی که بوده لازم نیست نشون بدی که اونا از ذهن شما آگاه بشن
ضمنا این هم کاملا طبیعی هست اگه زیادی به کسی توجه کنی اون شخص متر بهت توجه میکنه اگه تعادل داشته باشی بیشتر جذبت میشه.
RE: من در مورد یک فردی فکر می کنم یا در موردش احساسی دارم، آیا این موضوع را می فهمه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکور
شاید شما فکری راجع به کسی کردی بعدش فردا دیدیش و اون شخص براش یه مشکلی اون روز پیش اومده بوده و برخوردی باهات کرده شما به اشتباه ربطش دادی به فکر دیروزت.
برای یکی دو بار یا حتی چند بار این درسته، ولی اگه همیشه این موضوع صدق کنه چی؟ اونوقت بازم میشه گفت برای اون شخص ممکنه اتفاقی افتاده باشه؟ و ...
این موضوع همیشه برای من برقرار بوده که هر وقت به یکی فکر کردم دقیقا انگار اون رو یه جور اذیت کرده باشم رفتارش تغییر میکنه.
فکر کنم به مرز جنون رسیدم نظرتون چبه دوستان؟