ميخوام به تحول اساسي به زندگيم بدم چه كار كنم ؟
سلام
خسته شدم انقدر سوف سوف كردم ....... كمكم كنيد تا زندگيم متحول بشه.
هر كاري بگيد انجام ميدم از تغيير تغذيه و مسافرت و كم كردن خواب و برنامه ريزي مالي و زماني و كلاس هاي جورواجور و مطالعه ي كتاب هاي مختلف و حتي نماز و اعمال سخت مذهبي و غير مذهبي هر كاري بگيد ميكنم.... :303:
در حال حاضر حال خوردن آب هم ندارم ....:302:
تو رو خدا كمكم كنيد جووونيم و عمرم داره به باد ميره ....
RE: ميخوام به تحول اساسي به زندگيم بدم چه كار كنم ؟
سلام
يه كم راجع به خودتون بگيد سنتون تحصيلات الان مشغول چه كاري هستيد
عشقولانه عزیز سلام
به تالار همدردی خوش آمدی
چرا حس میکنید زندگیتون نیاز به تحول داره؟
چقدر تا حالا در زندگی موفق بودید؟
منتظر توضیحات بیشتر شما هستیم:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط عشقولانه
سلام
خسته شدم انقدر سوف سوف كردم ....... كمكم كنيد تا زندگيم متحول بشه.
هر كاري بگيد انجام ميدم از تغيير تغذيه و مسافرت و كم كردن خواب و برنامه ريزي مالي و زماني و كلاس هاي جورواجور و مطالعه ي كتاب هاي مختلف و حتي نماز و اعمال سخت مذهبي و غير مذهبي هر كاري بگيد ميكنم
سوف سوف یعنی چی؟
دقیقا مشکلتون چیه؟
سوف سوف يعني فردا فردا ....
من همش ميگم از فردا زندگيم رو مي سازم ....
25 سالمه و متاهلم و بچه دارم و تا مقطع ليسانس درس خوندم .
واقعا از اين همه تنبلي و بي حالي و ... خسته شدم.
دلم ميخواد بميرم چون اصلا مفيد نيستم.
مثلا امشب مثل هر روز حال غذا درست كردن و نظافت خونه نداشتم به همسرم گفتم از بيرون غذا بگيره اما چون نزديك آخر ماهه و جيبمون خالي بنده خدا خودش وايستاد و غذا پخت .....
خيلي خستم تنها كاري كه حالشو دارم نت گرديه اگه اينترنت قطع بشه يا برق نباشه همش خوابم .
تو رو خدا كمكم كنيد
خيلي نگران زندگي و بچم و آيندم هستم. ميترسم چشمام رو باز كنم و ببينم پير شدم و هيچ كاري نكردم.
سلام:72:
این احساس کرختی و تنبلی رو از کی دارید؟
فرزندتتون چند سالشه؟
برخورد شوهرتون با این رفتار چطوریه؟
جدیدا چکاب پزشکی شدین؟ مشکل کم خونی و فقر آهن و ... ندارید؟ کم کاری یا پرکاری تیروئید و....؟
قبلا برنامه زندگیتون به چه شکل بود؟
اگه لطف کنید این سوالات رو جواب بدین راحتتر میشه راهنمایی کرد:72::72:
سلام.به سوالات خانم صبا چند سوال رو اضافه می کنم پاسخ بدید تا بهتر بتوانیم راهنمایی کنیم:
-آیا در زندگی دنبال هدف خاصی بودید که بهش نرسیدید؟
-آیا نسبت به خانه داری موضع خاصی دارید؟به این کار علاقه دارید؟
-آیا در زندگی شما تنوع وجود دارد؟بیشتر توضیح بدهید؟
-سطح ارتباطات اجتماعی شما و خانواده تان تا چه میزان هست؟
-نظرتان را درباره ازدواجتان بگویید؟نسبت به بچه دار شدنتان در این سن نظر شما چیست؟رابطه شما با همسر،فرزندتان،فامیل و دوستانتان چگونه است؟
اگر تعداد سوالات زیاد هست به خاطر اینه که مسئله تان را کلی بیان کردید و ما نیاز به اطلاعات بیشتری داریم تا بدانیم این مسئله علتش چیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
سلام:72:
این احساس کرختی و تنبلی رو از کی دارید؟
فرزندتتون چند سالشه؟
برخورد شوهرتون با این رفتار چطوریه؟
جدیدا چکاب پزشکی شدین؟ مشکل کم خونی و فقر آهن و ... ندارید؟ کم کاری یا پرکاری تیروئید و....؟
قبلا برنامه زندگیتون به چه شکل بود؟
اگه لطف کنید این سوالات رو جواب بدین راحتتر میشه راهنمایی کرد:72::72:
اين احساس رو شايد از بعد ازدواج شايدم بعد زايمان دارم .
سه سالشه
شوهرم آدم منظميه اما به من چيزي نميگه البته احساس ميكنم ديگه داره اعتراض هاي گاه و بيگاهش شروع ميشه ....
نه چكاب نشدم
من آدم پر انرژي اي بودم و خيلي هم فعال اما كلا زندگيم برنامه خاصي نداره و نداشته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amiran
سلام.به سوالات خانم صبا چند سوال رو اضافه می کنم پاسخ بدید تا بهتر بتوانیم راهنمایی کنیم:
-آیا در زندگی دنبال هدف خاصی بودید که بهش نرسیدید؟
-آیا نسبت به خانه داری موضع خاصی دارید؟به این کار علاقه دارید؟
-آیا در زندگی شما تنوع وجود دارد؟بیشتر توضیح بدهید؟
-سطح ارتباطات اجتماعی شما و خانواده تان تا چه میزان هست؟
-نظرتان را درباره ازدواجتان بگویید؟نسبت به بچه دار شدنتان در این سن نظر شما چیست؟رابطه شما با همسر،فرزندتان،فامیل و دوستانتان چگونه است؟
اگر تعداد سوالات زیاد هست به خاطر اینه که مسئله تان را کلی بیان کردید و ما نیاز به اطلاعات بیشتری داریم تا بدانیم این مسئله علتش چیست.
-يادم نمياد
-نسبت به خونه داري فعلا كه بيزارم
-تنوع يعني چي؟ مهموني و مسافرت و خريد و ...بله
-ارتباطمون زياده
-تا يك سال بعد ازدواجم عاشق و راضي بودم . در مورد بچه هم همين طور اما نميدونم چرا الان
احساس ميكنم حتي اگه همسر و فرزندم رو از دست بدم هم ناراحت نميشم و حتي گاهي فكر ميكنم از شر اين بار مسئوليت ها خلاص ميشم . با فاميل زياد رابطه داريم با دوستان هم همين طور
سلام
هر چند میشه حدسیاتی زد،یا درباره سبک زندگی شما صحبت کرد، اما از اونجایی که قبلا پرانرژی و فعال بودید و الان اینگونه نیستید مادامی که چکاپ نشید فکر میکنم اعمال نظر نکنم بهتر است.
باید پله پله جلو رفت..
سلام
از اونجایی که میگید بعد از باراداریتون این احساسات در شما تقویت شده و همچنین از صحبتاتون اینطور برداشت کردم که سال اول زندگیتون رو باردار نبودید و بچه نداشتید ضروری ترین کار این هست که به پزشک مراجعه کنید و علائمتون رو بگید و تا یه سری آزمایش برایتون تجویز بشه.
سوال:
برای مهمونی و تفریح و مسافرت و ارتباطاتی که به گفته خودتون زیاد هم هست مشکلی ندارید؟
با اشتیاق با دوست و فامیل رفت و آمد می کنید ؟
در مقابل پیشنهادهای تفریح و مهمونی و ... مقاومت میکنید ؟
وقتی قراره خودتون میزبان باشید احساساتتون چطور هست؟
چقدر به ظاهر خودتون و فرزندتون اهمیت میدید؟ همسرتون از نظم و آراستگیتون تو خونه و خارج از منزل راضی هستند؟
از رابطه جنسیتون چطور؟