چجوری تنهایی میشه خوشبخت بود؟ باید چه برنامه ای داشته باشی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چجوری تنهایی میشه خوشبخت بود؟ باید چه برنامه ای داشته باشی؟
جوری که من توی این مدت فهمیدم مهمترین موضوع وابستگیه
اگه بتونیم وابستگیهامونو هم مادی ومعنوی کم کنیم تنهایی هم میتونیم احساس خوشبختی کنیم
نباید منتظر کسی باشیم که از راه برسه و خوشبختمون کنه اونم بستگی به فرهنگ و نگرش محیطی داره که توش بژرگ میشیم مثلا من یه مامان بزرگ دارم که هروقت متدو میبینه میگه ایسالله خوشبخت بشی خوب طبیعتا اون منظورش خوشبختی ازدواج ولی من مجردم و احساس خوشبختی میکنم چون فکر میکنم دارم راه زندگی کردنو پیدا میکنم و بسیاری از حقایق زندگیمو کشف کردم:227:
یکی از راه های دیگه خوشبخت بودن بها ندادن به حرف های دیگران هست.
برا خودت زندگی کن !!! چه اهمیتی داره دیگران راجع به شما چطور فکر میکنن ؟
و اینکه همیشه سعی کن "معرفت" خودتو بالا ببری ...
به نظر منم خوشبختی به معنی ازدواج نیست! من خودم جزو کسایی هستم که تقریبا تحت فشار هستم برای ازدواج. ولی خب به هر قیمتی هم راضی نیستم ازدواج کنم. سعی دارم از لحاظ دیگه پیشرفت داشته باشم. مثلا یه چند وقتی هست که تو کلاس تدوین فیلم ثبت نام کردم و در کنار شغلم می خوام برم کلاس. البته خب مسلما اگه تو این شرایط هم کیس مناسبی برای ازدواج پیش بیاد، در کنار مسائل دیگه به اون قضیه هم فکر می کنم ولی دوست ندارم تو این قضیه تمرکز کنم که مبادا بی گدار به آب بزنم. مطمئن باشید اگه شما از خودتون راضی باشید و احساس خوشبختی کنید این حس به بقیه هم القا می شه و دیگه مدام بهتون گوشزد نمی کنن که چرا ازدواج نکردی. الان هم انقدر دیگه زندگی های ناموفق متأسفانه زیاد شده که ... با این که خانواده مادر من خیلی سنتی هستن ولی بعضی هاشون با اینکه می بینن من سنم نسبت به بقیه بیشتره ولی خب هم درسم رو خوندم هم سر کار می رم و کارای دیگه می کنم، دیگه خیلی به خودشون اجازه نمی دن که در امورد ازدواج نکردن من حرفی بزنن.
هیچکس عزیز شنیدی میگن آسمون همه جا یه رنگه ؟!!!!
بنظر من البته تاکید میکنم بنظر من شما الان توی موقعیتی که دارید احساس خوشبختی نمیکنید پس مطمن نباش بعد ازدواج همه چیز درست میشه ازدواج همه چیزو که عوض نمیکنه بهمراه خوبیهایی که داره مشکلات زیادی هم داره بعدشم خوشبختی چیزی نیست که بهش برسیم خوشبختی رو باید ساخت
کسی که نتونه خوشبختی رو خودش بوجود بیاره نباید توقع داشته باشه کسی دیگه ای براش بوجود بیاره
موفق باشی و شاد شاد شااااااااااااد گلم
پس چرا انقد بعضیها شانس دارن هر کی اطراف منه میخنده دسته عشقشو گرفته هردوتاشون همو دوست دارن ارامش وخوشحالی تو چشاشون معلومه اونا چرا نیمه دارن من ندارم؟ منم یکیو پیدا کردم محکم منو کوبید به زمین
پس من چجوری خوشبخت بشم تازه هرچی میرم دنبال کار نیست اینجا هم شانس ندارم بدم میاد تو خونه بشینم همه زندگی تکراریه
سلام هیچکس جان خوب درکت میکنم
تنهایی تو این سن (دقیقا نمیدونم چن سالته)سخته اما اگه باورامونو درست کنیم دیگه منتظر ازدواج نمیمونیم که از کار و زندگی بیوفتیم و لذت نبریم(منظورم انتظار اشتیاهه)
فک میکنم هنوز کامل کامل نشدیم که تنهایی احساس خوشششبختی نمیکنیم
مخصوصا برا کسی سختتر هست که دوست خوب یا خانواده قوی نداشته باشه
از طرف دیگه این حس کمی طبیعیه که ادم همش دنبال همسرش بگرده
اما چیزی که من فهمیدم و تجربش کردم اینه که این انرزیایی که برا این افکار وقت گیر هدر میدیم قابل تبدیل به کارای مثبت :43:(مثل درس خوندن و ورزش و هنر و کار و فعالیت...)اندوحتی کارای منفی اند:163:(هیج جیز ازبین نمیرود بل که از حالتی به حالت دیگر تبدیل میشود:اینم سند:311:)
اما اما...
امان ازون روزی که غرق درین افکار بمانیم و به کارای + تبدیلشان نکنیم دیگه این موقه است که سر از کجا در میاوریم ؟ از ترکستان
مگه ندیدی اون شاهکارایی که ایجاد شدن تو دنیا یا هنرای عجیب و تحسین برانگیز یا همین تلاشای معمولی ستودنی که میبینیم از سوی افراد مجرد و تنها بوده؟(نمیگم متاهلا اینجوری نیستن)
خودمم در حال تبدیل هستم کلا:311:
بدون تنها نیستی
(حقیقت شایدچیز دیگه باشه و اون همیشه یکیه...اما اینایی که گفتم یک واقعیت زندگی منه و هزاران واقعیت وجود داره
موفق باشی:46:
هیچکس شاید بیشتر باید درمورد بخت و شانس و خوشبختی و دست توی دست و دورو بریاو ...فکر کنی و برا خودت تعریفشون کنی
حتما تا زمانیکه خودتو مقایسه کنی زندگیت همینه و همینیم
خوشبختی یه مفهوم مطلق نیست یه مفهوم نسبیه. مثل نمره بعضیها نمره 10 رو نمره خوبی میدونن ولی بعضیها 18 رو نمره بدی میدونن.
من یه نفر به عنوان نیمه گمشده 4سال تو زندگیم بود و عین این 4 سال بدبخت کامل بودم.
حالا که 2 ساله دیگه تو زندگیم نیست، احساس میکنم خوشبخترین آدم روی زمینم
خیلی خوبه نیمه گمشده آدم با خودش شادی بیاره و آدم احساس خوشبختی کنه
ولی
اگر اون نیمه گمشده قراره با خودش بدبختی و غم و غصه بیاره، بهتره هرگز نیاد تو زندگی آدم
عزیزم آواز دهل از دور خوشه :311:
من خودم یه آدمه متاهلم آره عزیزم شما مارو مبینید ماهم شما رو(مجردارومیگم)
هیچکس به اون چیزی که داره قانع نیست بجای اینکه از تابستون لذت ببریم میگیم چقد گرمه دلم برا بارون تنگ شده و زمستون برعکس میگیم خلاصه عزیزم کلا همیشه برعکسیم
من نمیگم ازدواج بده [size=large]نه میگم حالا که شما مجردی از دورانت استفاده کن و لذتشو ببر و انقققققققققققد لذت داره وقتی سرگرم خوشگذرونیی ببینی یکی داره در قلبتو میزنه بعد با کلی روحیه میری سراغش :310:
موفق باشی دخترجان :305:ش[/size]