RE: با انحراف چشمم چه کنم؟؟؟
سلام
شما چشمتون هم ضعیف هست یا فقط انحراف داره؟
نزدیک بینی، دور بینی یآا آستیگمتیسم؟
برای انحرافِ چشم در بزرگسالان، تزریق بوتاکس یه روشِ درمان متداول هست. تا حالا بهتون توصیه نشده؟
بینایی چشمم خیلی کمه و انحراف داره
ولی تا بحال در مورد بوتاکس چی نشنیدم
انحراف که قابل درمان هست ، ولی بنده تو سن پایین عمل کردم
ولی دید چشمم پایین هست مقداری
اعتماد به نفستون رو حفظ کنید ، تو زندگی من که خللی وارد نکرده ، من هم مثل شما تقریبا با یک چشم دید دارم
عزیزم اگه منظورت ازدواجه به نظر من مهم نیست. وقتی تو این همه ویژگی خوب داری.
تا جایی که شنیدم انحراف چشم قابل اصلاحه. به پزشک مراجعه کردی وقتی بزرگ شدی؟ ورزش های چشم هم شاید یه کم بتونه کمک کنه.
هر کدوم از ما یه ایراد داریم یکی قدش کوتاهه یکی یه قسمتی از اندامش چاقه یا لاغره و کار زیادی هم نمی تونه واسش بکنه یکی صورتش قشنگ نیست یکی صداش زمخته یکی هوش کمی داره تازه یکی که همه ی اینارو خوبش هم داره هی بی پوله و اصلا وقت نداره این همه خوبیشو ببینه یکی خونواده ی داغونی داره و اعصاب نداره و ... پس هیچکدوممون کاملا مایه ی رضایت خودمون نیستیم!
پیگیری کن از پزشک بپرس که چه کارایی برای چشمت می تونی بکنی. ورزش های چشمی که برای انحراف چشمت مفید می تونه باشه از پزشک بپرس. عمل هم شاید بشه نتیجه بگیری. اما خودت که می گی موهاتو کج میاری مشکلت حله که. پس دیگه به خودت سخت نگیر.
راستی می گی 3 ثانیه هم دوست نداری کسی نگاه کنه اما ادم تا بیاد بفهمه که باید به کدوم چشم نگاه کنه که شخص مقابلش ناراحت نشه بیشتر از 3 ثانیه طول می کشه. تازه تو خودت وقتی با یکی صحبت می کنی مگه هر دو تا چشمشو نگاه نمی کنی؟
موفق باشی.
از عینک هایی که با برش های خاص شیشه انحراف رو نشون نمیدن استفاده نکردین؟ البته من هم در حد اینترنت خوندم که این روش هم هست
من هم نزدیکترین دوستم این مشکل رو داره ولی اینقد اعتماد به نفس داره که اصلا رو زندگیش تاثیر گذار نیست
ممنونم از همه دوستان گلم که منو دلجویی میکنید:72::72:
راستش من بارها پیش پزشک متخصص رفتم ولی هر کدومشون دست رد به سینم زدن و نهایتا گفتن علم پزشکی هنوز واسه ترمیمش اینقدر پیشرفت نداشته
mr عریز میشه اسم عینکی رو که گفتی بهم بگی
منم یه دوست دارم دقیقا مثل شما. چشم چپ کلا نابینا هست.
اینقدرم سرزنده و شاده که نگو. یه بار ازدواج کرده، طلاق گرفته، الان دوباره داره ازدواج میکنه.
برا خودشم خانم وکیل هست و کلی برو بیا داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roze-zard
منم یه دوست دارم دقیقا مثل شما. چشم چپ کلا نابینا هست.
اینقدرم سرزنده و شاده که نگو. یه بار ازدواج کرده، طلاق گرفته، الان دوباره داره ازدواج میکنه.
برا خودشم خانم وکیل هست و کلی برو بیا داره.
مرسی رز جان که وقت گذاشتی و نظر گذاشتین منم دو بار نامزد کردم چون میدونستم با هم تفاهم نداریم خودم بهم زدم ،از نظر اجتماعی هم دختر خنده رو و شادیم و تاثیری زیادی رو چهره ام نذاشته چون خدا زیبایی های زیادی در کنارش بهم داده ..ولی بعضی وقتا در مواجه شدن با با بقیه افراد کمی خجالت میکشم چون متوجه نگاه من نمیشن من کمی معذب میشم و این بی اعتماد به نفسیم از زمان بچه گی در من شکل گرفته البته دارم با خودم کار میکنم که بهش مثبت فکر کنم
امروز داشتم با خودم فکر میکردم خدا اینجوری خواسته واسم پیش بیاد که من مدلای مختلف مدل کج مو رو امتحان کنم:311:
خوشحال میشم نظرات بقیه دوستان رو ببینم :72::72::72: