عاشق دختر همسایمون شدم می ترسم از دستش بدم
سلام دوستان نماز و روزه هاتون قبول باشه
راستش امروز داشتم تو نت چرخ می زدم که این سایت رو دیدم
خیلی خوشم اومد و اومدم ثبت نام کنم
راستیتش خواستم باهاتون مشورت کنم
راجع به یک موضوع که ذهنم رو بد جور درگیر کرده
قصه ام طولانی اما خواهش می کنم کمکم کنید
یادم کلاس اول راهنمایی بودم که واسه خونه همسایمون مستاجر اومد
تو اون خونواده یه دختری بود که از همون بچگی که می دیدمش قلبم تپ تپ می زد اون هم هم سن و سال خودم بود آرزوم بود ببینمش خلاصه الان که ۱۷ ساله هستم و بد جوری عاشقش شدم
جریان از اون جا شروع شد که من از بچگی تو کامپیوتر خیلی وارد بودم تا اینکه امسال مادر همین دختر به من گفت کامپیوتر داداش کوچیک همین دختر خراب شده من رفتم درستش کردم و از اون موقوع دو هفته ای یکبار تو خونشون به همین بهونه می رفتم
تا اینکه یک روز از کنارم رد شد صدای نفساش قلبم رو فشار داد نمی دونم انگار قلبم وایستاد دست خودم نبود رنگم سرخ شد به هر بهونه ای بود از تو خونشون اومدم بیرون و از اون روز شب ها تا صبح بیدارم شاید باورتون نشه اما خیلی تحقیق کردم خیلی پرسیدم واقعا دختر پاکیه این رو مطمئنم شاید پیش خودتون بگید سنت واسه آشنایی خیلی کم خودمم قبول دارم اما می ترسم از دستش بدم آخه همین چند وقت پیش یه خواستگار رو رد کرد تو رو خدا کمکم کنید به نظرتون. بهش بگم یانه ؟ یا صبر کنم چند سال دیگه
در آخر بگم من سربازی معافم و درسم هم بسیار عالیه و عضو بنیاد نخبگان هم بودم اما از اون روز نگاه به کتاب هم نمی تونم بکنم و تک فرزند خونواده هم هستم
قد و هیکلمم عالیه و تنها مشکل صورتم شکستن بینم که بد جوری اذیتم می کنه و باید دو سال دیگه عمل کنم
این بود قصه زندگی من
ببخشید زیاد شد
ممنون میشم اگه کمکم کنید
RE: عاشق دختر همسایمون شدم می ترسم از دستش بدم
سلام
از اینکه با یکی از اعضای انجمن نخبگان آشنا میشوم بسیار خوشحالم . قطعا این مرد جوان قابلیت درک بالایی دارد .
حالا حرف من با این مرد جوان چیست ؟
تو عاشق این دختر نیستی . تو جرقه های نیاز جنسی ات خورده است و کاملا برای سن و سال تو طبیعی است . و حتی همرزی این دو احساس که منجر به خطای درک احساس فردی میشود .
اشکالی هم ندارد که آدم در مورد احساساتش و کلماتی که به کار می برد اشتباه کند یا آن را کاور کند تا از اصل ماجرا دور بشود .( سانسور و سرکوب خطای شناختی به همراه دارد ) این به شکل ناخودآگاه اتفاق می افتد و آدم های بزرگتر از تو هم در جوامع بسته چنین اشتباه احساسی دارند و به کرات اشتباه می کنند .
به جای کلمه ی عشق و عاشقی می توانی بگویی من کلاس اول راهنمایی که بودم برای این دختر تحریک جنسی شدم .............و ..............و الان هم که 17 سالمه ..............
در نتیجه وقتی شناخت درستی از این حس و حال داشته باشی بهتر می توانی آن را آنالیز کنی و با آن رو به رو بشوی و رفتارت رو بر حسب سنت - مذهب - فرهنگ خانواده ی خودت و این دختر هماهنگ کنی .
ضمن اینکه ترس از دست دادن خودت را تجسم کن . به دنیای خیال برو . اگر این دختر رو از دست بدی چی میشه ؟! چه اتفاقی می افته ؟! به لحاظ احساسی و فکری و عملی خودت رو طی زمان سوگواری و .........بسنج و بعد ببین واقعا چی میشه و چه اتفاقی می افته ؟!!
سلام خیلی ممنون که کمکم کردید. شاید اگه این سایت رو پیدا نکرده بودم تا حالا هزار تا قدم اشتباه رفته بودم
اما یه چیزی رو بگم بدونید
خونواده ما طوری که ما به هم خیلی وابستگی داریم یعنی خونه داییم و خاله هام کنار خونه خودمون . دو تا پسر دایی دارم که باهم رفیق جون جونی هستیم اون ها هم می گفتن که از این دختر خوششون اومده ولی از لحاظ بدنی و مسائلی که خودتون بهتر می دونید اما من حاضرم قسم بخورم من از همون بچگی دنبال این مسایل نبودم و حتی یک بار هم به خاطر بدنش بهش نگاه نکردم
اما
از امروز تصمیم گرفتم روی همه چیزم کار کنم و هر روز از روز قبل بهتر بشم و از خدا هم خواستم خودش واسم نگهش دار تا من دانشگاهم رو برم و شرایط ازدواج رو پیدا کنم خلاصه سرتون رو در نیارم می خوام این دختر واسم یه سکوی پرتاب باشه و یک امید و هدف برای زندگی و برای رسیدن به قله های موفقیت
از امروز تنها هدف من رسیدن به اون
به نظرتون تصمیم خوبی گرفتم؟
لطفا باز هم کمکم کنید چون به کمکتون نیاز دارم
واقعا بهت تبریک میگم خیلی تصمیم خوب و عاقلانه ای گرفتی :104::104:
ایشالله که موفق میشی و به خواسته دلت میرسی.
پسر خوب فقط یک نکته رو هم در نظر بگیر که اگه خدا نکرده یه زمانی دختره ازدواج کرد نری تو فاز افسردگیو اینحالات یا خدا نکرده کار غیر عقلانی انجام بدی.
نه نه نه
مهم اینه که تو داری پیشرفت میکنی و برای خودت هدفی تعیین کردی.بعد مدتی که شرایتت برای ازدواج بهتر شد درخواستتو رسمی بیان کن و اگه دختره هم دلش باهات بود منتظرت میمونه ولی الان زوده.
اگرم بر فرض ازدواج کرد خواست خودش و قسمتش بوده تو تلاشتو ادامه بده در جهت بهتر شدن موقعیتت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
واقعا بهت تبریک میگم خیلی تصمیم خوب و عاقلانه ای گرفتی :104::104:
ایشالله که موفق میشی و به خواسته دلت میرسی.
پسر خوب فقط یک نکته رو هم در نظر بگیر که اگه خدا نکرده یه زمانی دختره ازدواج کرد نری تو فاز افسردگیو اینحالات یا خدا نکرده کار غیر عقلانی انجام بدی.
نه نه نه
مهم اینه که تو داری پیشرفت میکنی و برای خودت هدفی تعیین کردی.بعد مدتی که شرایتت برای ازدواج بهتر شد درخواستتو رسمی بیان کن و اگه دختره هم دلش باهات بود منتظرت میمونه ولی الان زوده.
اگرم بر فرض ازدواج کرد خواست خودش و قسمتش بوده تو تلاشتو ادامه بده در جهت بهتر شدن موقعیتت.
فقط یه سوال دارم بهتر چه سنی بهش بگم؟
می دونم می گید بستگی به شرایط داره اما به نظرتون بعد کنکورم بهش بگم چطور؟