درخواست راهکار عملی برای اینکه به خانواده بگم: زن میخوام!
سلام دوستان.
در تاپیک قبلی ام ( به نام مامان من زن می خوام :43:با این لینک : مامان! من زن می خوام! ) به این نتیجه رسیدم که ظاهراً حتی دیر هم شده::302: !
حال مشکل این هست که چگونه و به چه شکلی این خواسته مو به خانواده ام بگم:325:.
متاسفانه پدر و مادرم اونطور به فکرم نیستن به همین خاطر دنبال راهی هستم که بتونم غیر مستقیم خواسته مو بهشون بگم:303:.
RE: درخواست راهکار عملی برای اینکه به خانواده بگم: زن میخوام!
سلام.
من یه راهکار ساده به دهنم رسید که بسته به خانواده ی شماست...
یه بار وقتی یه زوجی دیدین یا یه بچه ای دیدین.... آهی از نهاد دل یکشین و جلوی خانوادتون حسرت بخورین که چرا شما زن ندارین یا نمیتونین بچه ی خودتون رو بغل کنین!!!
از این فیلم ماه رمضونم میتونین استفاده کنین ها...
امید جان راستش یادم رفت چند سالت بود
یکم میشه از خودت بگی؟
سن..تحصیلات..شغل..امکانات برای زندگی مشترک(مثل خونه..ماشین..پس اندازو......)
میخوام ببینم شرایط اولیه رو داری ؟
مرسی.
من 25/دانشجو ارشد/شغل پاره وقت/امکانات صفر:302:/پس انداز صفر:302:/سربازی هم رفتم/
سلام امید
در جریان تاپیک قبلیت نیستم اما چرا مستقیم و با منطق با پدر و مادرت صحبت نمیکنی؟
کار خلاف که نمیخواهی انجام بدی خیلی محترمانه و منطقی خاستت را بهشون بگو
دوست عزیز از واسطه هم میتونی استفاده کنی بزرگتری که حرفش پیش والدینت اعتبار داره
امیدوارم به خاستت برسی
موفق باشی
نمی تونم مستقیم صحبت کنم چون پدر و مادرم یه جورایی خاص هستند .
حتی مطمئن نیستم که اگه حرفمو غیر مستقیم بهشون بزنم منو درک میکنن یا نه ؟ یا شاید هم خودشون رو به نشنیدن بزنن.
میتونی یک دختر مناسب برا ازدواج پیدا کنی و بعد بری بگی مامان من میخوام با این دختر ازدواج کنم!!! ;-)
دخترش را پیدا کن بعد بشون بگو میخوام زن بگیرم و دخترش هم پیدا کردم...این قدر هم عجله نکن همین پیدا کردن دختر یه چند سالی طول میکشه تا اون موقع هم سنت بالا رفته و احتمالا خانواده موافقند..:)))
موفق باشی..
با سلام
منظورت از خاص بودن چیه؟
چرا درکت نمیکنن؟
چرا خودشون رو به نشنیدن میزنن؟
چرا مستقیم نمیتونی صحبت کنی؟
بهتره بیشتر و کاملتر توضیح بدهی سوالت حالت معما شده
پدر و مادرت هر چقدرم خاص باشن فکر نکنم با ازدواج مخالف باشن
[b] امید جان حالا که امکاناتشو نداری آیا تصمیم داری خانوادت خرج عروسیو خونه و ماشین و امکانات رو بهت بدن یا خودت میخوای یه جوری (بعد چند سال ) جورش کنی؟
درکت میکنم که میخوای بری سر خونه زندگیتو زودتر تشکیل خانواده بدی و درکت میکنم تحت فشارای دیگه هم هستی (بالاخره جوونی دیگه) ولی عزیز من دختر هم با 1000 تا امید و آرزو میاد خونه بخت پس یکم به فکر دختره هم باش.
اول نباید دختر رو پیدا کنیو باهاش بیوفتی تو فاز عشق و عاشقیدر حالیکه هنوز اونور قضیه رو حل نکردنی.
اول باید زمزمه های زن گرفتنو بکنی.از بزرگترای فامیل یا کساییکه باب مامانت روشون حساب میکنند و احترامشونو دارند کمک بگیر.
پسر عمع منم 24 سالش بود و چون عمه و شوهر عمم اصلا به این فکر نمیکردند که بابا بالاخره پسرشونم نیاز به زن و زندگی داره این شد که پسر عمم اومد با بابام (داییش) مطرح کردو بابام رفت باهاشون صحبت کرد و بدوبدو مبارک بادا...
کله قند تو دلت آب میشه حرف عروسی میزنما :D
سلام.امید جان
نقل قول:
نمی تونم مستقیم صحبت کنم چون پدر و مادرم یه جورایی خاص هستند .
حتی مطمئن نیستم که اگه حرفمو غیر مستقیم بهشون بزنم منو درک میکنن یا نه ؟ یا شاید هم خودشون رو به نشنیدن بزنن.
امید جان شما که هر کی هر چی میگه یه جوابی میدی..باهاشون مستقیم که حرف نمیزنی..غیر مستقیم هم نمیگی..انتظار داری ازعالم غیب بهشون وحی بشه...
پاشو از جات..پسرانقد تنبل نباش.با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه..
اصلا واسه چی میخوای زن بگیری؟چه برنامه ای برا زندگیت داری؟
جوابات هر چی هست برو به پدر مادرت بگو...حالا خیال نکن تا گفتی بشکن میزنن و عین تو فیلما قربون صدقت میرن و ازفردا راه میفتن دنبال دختر پیدا کردن واسه تو.
نخیر تو این شرایط الان انقد مشکلات زیاد شده که هر کی هر کار می خواد بکنه کلی سبک سنگین می کنه..بابا مامان تو هم همینطورن..پیش خودشون هزار تا فکر می کنن..چطوری امید میخواد زندگی رو اداره کنه..چطوری ازپس مشکلاتش برمیاد؟
اونیکه با گفتار و رفتارش میتونه بهشون اطمینان بده که واسه زندگی مشترک اماده شده خودتی..
4تا از اون جملات قصار راجب زندگی مشترک بهشون بگو..تو بحثای خونوادگی شرکت کن..اطلاعاتت رو نشون بده تا بفهمن اقا امیدشون واسه زن گرفتن اماده است..
باید طوری باشی که بگن بچمون عاقله پخته شده ..میتونه ازپس زندگی بربیاد..نه اینکه دهنش بو شیر میده.
اینکارا هم نباید تصنعی باشه..وقتی اطلاعات و مهارتهای زندگی متاهلیت رو یاد بگیری و بروز بدی دیگران خودشون متوجه میشن.
حالا باز بگو من زن می خوام..مادرت هم ازغیب بشنوه بگه باشه:)
موفق باشی
با پست قبلی همزمان شد انگار