-
از قدم متنفرم
سلام
27 سالمه.لیسانس علوم پایه دارم و بیکارم.
هیچ موقعیت ازدواج مناسبی تا کنون برام فراهم نشده.فکر می کنم به خاطر قدم هست.قدم حدود 20 سانت از متوسط دخترها بلند تره.همیشه از قد بلندم موذب بودم .چه در دوران تحصیل که من رو ته صف و ته کلاس می انداختن.چه در هنگام خرید که تا وارد مغازه می شم قبل از اینکه جواب سلامم رو بدن می گن خانم سایز شما نداریم.چه تو خیابون که نگاه ها یا متلک های برخی افراد راحتم نمی زاره.قیافه قشنگیه ندارم،ولی زشت هم نیستم یک دختر معمولیم از نظر چهره .
مطئن هستم با همین قیافه اگر قد کوتاه تر بودم شانس های بسیار بهتری برای ازدواج داشتم.
دلم می خواد ازدواج کنم ولی قدم باعث شده که انتخاب های خیلی محدودی داشته باشم.اکثر پسر ها یا هم قد من هستن یا کوتاه تر.می خوام با کسی ازدواج کنم که هم قد من یا در حدود 5 سانت بلندتر باشه ،نه بیشتر.چون اگر اون هم خیلی قد بلند باشه فکر میکنم در کنار هم زوج مسخره ای می شیم و جلب توجه می کنیم.
با پسر کوتاه تر از خودم نمی خوام ازدواج کنم .چون می دونم مردها دوست ندارن زنشون بلند تر باشه و نه من دوست دارم بلند تر از شوهرم باشم.ولی متاسفانه اگر کسی شرایطش از نظرم خوب باشه قدش از من کوتاه تره و فکر می کنم در کنار یک مرد قد کوتاه قد بلندی من بیشتر به چشم می اد .می گم کاش قدم کوتاه بود ولی انقدر بلند نبودم.اگر کوتاه بودم می تونستم کفش بلند بپوشم ولی الان هیچ راهی ندارم و کمی هم قوض پیدا کردم.برادرم با اینکه اون هم مثل من قد بلندی داره با دختر قد کوتاه و ظریفی ازدواج کرده و من فکر می کنم نسبت به عروسمون مثل غول می مونم ،نمی تونم با عروسمون خوب باشم.بخصوص اینکه همه از قشنگی و ظرافت اون تعریف می کنند از جمله پدرم.و خود برادرم برای نامزدش هر روز هدیه می خره و برای من که خواهرش هستم هیچ چیز حتی یک تی شرت هم نخریده.و وقتی بهش گله می کنم می گه سایز خانمم راحت گیر می اد اون کوچولو موچولوست ولی برای تو سخت گیر میاد .انقدری شعور نداره که حداقل جلوی عروسمون این حرف رو نزنه.من کمی قد بلند هستم ولی این طور نیست که سایز من نباشه.برا این مسائل باعث شده اعتماد به نفسم روز به روز کم تر شه.نمی خوام به من دلداری بدین و مزایای قد بلند رو یاد اوری کنید.خودم می دونم حرفام نا شکریه و همین که سالم هستم باید خدارو شکر کنم.ولی این واقعیتیه که وجود داره .قد بلند من تو ازدواجم تاثیر بسیار منفی گذاشته.اومدم حرفام رو بگم نه به عنوان اینکه راهنمایی بخوام نه به عنوان اینکه همدردی بخوام .فقط خواستم کمی آروم شم.
-
RE: از قدم متنفرم
میشه بگید .چند سانتی هستید.
منم خودم قدم بلنده . بالای 180هستم .
-
غزلواره جان سلام.به همدردی خوش اومدی
به نظر من مهمتر از قد کوتاه و بلند تناسب اندامه..یعنی باید وزن و قدت به هم بخونه و فرم قشنگی هم داشته باشه..اکثر مدل مانکنا قدبلند هستند و به نظر خیلی زیبا میان.یا دختران شایسته ای که انتخاب می کنن اکثر قریب به اتفاق موارد قد بلند هستند..دلیلش تناسب هست..تناسبِ همه چی.
اینکه بیشتر از حد لاغر یا چاق باشی تاثیر میذاره..اینکه موهات چه اندازه باشه یا چه مدل باشه موثره..اینکه چه لباسی بپوشی موثره..حتی نوع رفتارت تاثیر داره..
اینکه از نظر زنانه اندامت رو درست کنی مهمه.
تو میتونی کاری کنی بهتر به چشم بیای.میتونی رو زیبایی چهرت کار کنی.
به نظر من که به کوتاه و بلندی نیست..من دختر خاله ای دارم که قدش کوتاس اما چاقه همیشه غریبه و فامیل حرفای زشتی بهش میزنن:(،اما مثلا من که قد بلندم تعریف می کنن.
در مورد داداشت هم بیشتر برادرا چیزی واسه ابجیاشون نمیخرن..این به ظاهرت مربوط نیست..برادرتم میخواد با یه حرفی سهل انگاری خودشو بپوشونه..منم مثلا گاهی به مامانم میگم واست لباس نمیخرم چون شکمت گنده است:) و هرهر میخندم.خودشم میخنده.در حالیکه بنده خدا نسبت به خیلیا واقعا خوبه..همش واسه شوخیه.
چون انقد روی قدت حساسی فکر میکنی زمین و زمان اگه بهت نگاه میکنه یا حرف میزنه بخاطر قدته..نه عزیزم این خبرا نیست..مردم برایند رو میبینن..برایند هیکل،قیافه،تیپ،رفتار،گفتا ر و سکنات
در مورد خرید هم..دقیقا نگفتی قدت چقده که میگن اندازت نداریم..اما الان اکثر لباسا تنگ و کوتاه شده یعنی مثلا یه مانتوی یه دختر قد کوتاه از ... پایینتر نیست.
چیز عجیبی نیست..حتما اگه بگردی پیدا میکنی..نهایتا پارچه بخر و لباسای خوشگل بدوز.
موفق باشی
-
سلام ghazalvareh عزیز
می خواستم بگم خوش به حالت چون من همیشه آرزوی قد بلند توی زندگیم داشتم!
من 160 هستم ولی بقیه خواهر و برادرها قد بلندن و من همیشه آرزو داشتم حتی از اون هام قدم بلندتر بود!!
همیشه هم از مردهای قدبلند خوشم میاد
عزیزم در ایران قد شما شاید تو چشم بیاد ولی در اروپا و آمریکا یه چیز عادی هست پس فکر نکن عیب و ایرادی داری
در ضمن کار اشتباهی میکنی که بخاطر قد بلندت قوز میکنی!! اتفاقا" باید خیلی راحت و رشید راه بری چیزی که برازنده شماست!
در ضمن کم نیستن مردهایی که فقط به دنبال دخترخانم های قد بلند هستن و از اونها خوشش میان ولی متاسفانه تا به حال به پست شما نخوردن
چند سال پیش یه همکار خانم داشتم که قدش بالای 185 بود تازه کفش پاشنه دار هم می پوشید خیلی راحت هم بود و با افتخار راه میرفت (خودمم همیشه از قدش لذت می بردم ولی چند بار بهش گفتم پاشنه دار نپوشه تا حداقل اختلاف قدی ما زیاد به چشم نیاد آخه حسودیم میشد :D )
به نظر من که باید قدر خودت رو بدونی خانومی
مثل یه مانکن می مونی که میدونم خیلی از خانم های اطرافت بهت حسودی میکنن ولی شما نمیدونی :72:
-
دوست عزیزم سلام...می دونم چی میگی...من خیلی بلند نیستم اما معمولا همیشه از دوستام بلندتر بودم و با اینکه می دونستم قدبلندی آرزوی همست اما باز یه احساس خیلی بدی داشتم توی دوران مدرسه...حس میکردم تک افتادم!! مخصوصا اینکه توی خانواده هم خواهرم با اینکه از من بزرگتر بود قد کوتاهی داشت و همیشه به هر نحوی سر این موضوع مسخرم میکرد!!!! و خوب این خیلی روی روحیم تاثیر داشت!
یه پیشنهاد دارم واست...یه چیری که واسه خودم خیلی کارگر افتاد ...نمی توونی واسه تحصیلاتم که شده یه مدتی بری یه کشور اروپایی یا امریکا؟! حالا میگی چه ربطی داره؟!
من خودم از وقتی برای یه مدتی رفتم امریکا فهیدم بـــــــــــــه!!! من تازه نسبت به خیلی از اونا(مخصوصا امریکایی های اصیل اونجا) کوتاهم هستم!! دیگه مدلاشون که هیچی دو تا سرو گردن از من بلندتر!(من 170 هستم) و این اصلا دلیل اصلی مدل بودنشونه و کاملا مایه افتخارشونه...جالبه بدونی با همین قدشون کفش می پوشن پاشنه 20 سانتی!
اگرم امکانش نیست...بشین یه سری مطلب در مورد همین مدلا بخوون..سعی کن وقتی می خوونی با حالت تعجب وار داداش و زن داداشتم دعوت به خووندن کنی و بخندی و بگی وای پس من می توونم برم یه مدل بشم!! یکم واسه خودت و قدت کلاس بذار...اول خودت ، خودتو قبول کن ...همین جوری که هستی...
هیچ و قت ...هیچ وقت قوز نکن...چون با اینکه شاید باعث بشه کوتاه تر به نظر بیای...ولی اون قدر این قوز توی بلند قدها ادمو ضایع نشوون می ده که اصلا همه از ادم فرار میکنن!!
و یه چیزیو همیشه به یاد داشته باش...تا خودت خودتو با همین ویزگی هایی که داری (خوب یا بد) دوست نداشته باشی...هیچ کس دیگم دوست نداره...این یه قانونه
تهشم(حالا میگی چقدر نصیحت میکنه!) بشین به ادمایی که مثلا ام اس دارن فکر کن...چه کوتاه ...چه بلند...بیچاره ها خیلی هاشون به مرحله ای رسیدن که اصلا نمی توونن راه برن ...اعصابتو به خاطر این چیزا خورد نکن:72::46:
-
سلام دوست عزیز
من به شما حق میدم...همونطور که کوتاهی قد ممکنه مشکل ساز باشه بلند بودنش هم هست.
اما یه فرق بزرگی بین افراد بلند قد و کوتاه قد هست...قد بلند رو خیلی از اقایون دوست دارن اما قد کوتاه رو راستش هیچ مردی دوست نداره....
شما باید بیشتر در اجتماع باشی تا دیده بشی و موقیعت ازدواج برات فراهم بشه.مثلا یه شغل مناسب پیدا کنی.
یه خانومی قبلا اینجا بود و از کوتاهی قدش مینالید.(یعنی تاپیکش نقطه مقابل شما بود)
میگفت به خدا انقدر کفش پاشنه بلند پوشیدم که ناراحتی کمر و پاشنه پا پیدا کردم !
اول از همه سعی کنخودت رو بپذیری...چه خوب..چه بد...چه زشت ..چه زیبا
با خودت بگو خدا خواسته و من رو اینجوری افریده.چیزی رو نمیتونی تغییر بدی اما دید خودت رو چرا.میتونی
من یه دوستی داشتم که اصلا مو نداشت(فکرشو بکن..هیچی حتی یه تار ! )
چند سالی همش گوشه گیری میکرد...تا اینکه خودش به این باور رسید که من همینم.باید زندگی کنم مثل بقیه ادمها.
بیخیال حرفها شد...رو خودش کار کرد...و چند وقت پیش هم به خاطر اعتماد به نفسش و طرز صحبت کردنش(خیلی با وقار و متین صحبت میکنه..معروفه به متانت) با یه اقایی ازدواج کرد و الان شکر خدا خوشبختن.
شما به جایی که احساس غول بودن بکنی به نظرم احساس مانکن بودن کن !
در مورد برادرت هم..ولش کن بیچاره رو ! بذار به زن و زندگیش برسه...
جایگاه زن و خواهر خیلی خیلی باهم فرق داره...مذاقب باش اینا رو با هم قاطی نکنی مرزهاش رو....که هم برای خودت عذاب اوره و هم ممکنه زندگی برادرت رو تحت الشعاع قرار بده
اگر از حرفش ناراحت میشی یه بار که باهم تنها بودید بهش بگو و بگو که این حرفش شما رو ازار میده
من درکت میکنم...همه ادمها دوست دارن ایده ال باشن...منم مثل شما دوست دارم اگر نقصی دارم برطرف بشه...اما همه چیز دست ما نیست...خیلی چیزا رو باید پذیرفت....
به نظرم فقط و فقط این دیدگاهته که داره اذیتت میکنه ....روی اعتماد به نفست کار کن...حتی موقیعت خوبی برای استخدام در شرکتهای هواپیمایی داری....چون اونا حداقل قد مورد نظرشون 170 هستش...نظرت چیه؟
موفق باشی
-
سلام غزلواره عزیز
دوستان مطالب جالبی رو برات نوشتند.
من هم در ادامه حرف اونها میگم سعی کن هدف اولت توی زندگی ازدواج نباشه. اهداف دیگه هم داشته باش.اگر برای رشته ات امکان پیدا کردن کار نیست خوب کار ی غیر مرتبط پیدا کن.میتونی یک کار هنری درآمد زا رو در نظر بگیری یاد بگیری و انجام بدی.
همیشه از نظر ظاهری مرتب و زیبا باش. لباسهای قشنگ و متین و ...
در ضمن خالصانه از خدا بخواه و دعا کن تا همسر مناسبت رو سر راهت قرار بده.فرق نمیکنه آدم مونث باشه یا مذکر به نظر من در این مورد دعا کردن خیلی لازم و تاثیرگذار هست.
یک رشته ورزشی رو هم دنبال کن.
در کل همونطور که مریم 123 هم برات نوشته حضور در اجتماع و دیده شدن در پیدا شدن مورد مناسب ازدواج خیلی موثره.من یادمه قبلا ها چند بار با یکی از دوستام به عنوان مدل کارش برای یادگیری اون به آرایشگاه میرفتم اونجا چند بار مادر پسرها که اونجا رفت و آمد داشتن از دوستم میخواستن که با خانواده من در مورد پسرشون صحبت کنه(خواستگاری) یا مثلا توی دانشگاه توی مقطع کارشناسی ارشد که بودم چند مورد درخواست ازدواج داشتم.همسر خودم هم منو توی محیط کار دید.
اگر آدم توی خونه بشینه فقط همون افراد فامیل و همسایه میبیننش پس توقع مورد ازدواج مناسب در این شرایط نمیشه داشت.
سه نکته رو در نظر بگیر
1-حضور در اجتماع2-آراستگی ظاهری3-خوشرویی و متین بودن(و در عین حال محکم بودن)
روی اعتماد به نفست هم کار کن.کتاب اعتماد به نفس در 10 روز دکتر حورایی رو هم بخونی خوبه
موفق باشی
-
عزيزه دلم.... كاش من قد تو رو داشتم.... من قدم 160 سانته، و هميشه هم كفش پاشنه بلند ميپوشم تا بلند تر به نظر برسم( مثلا 165 سانت).... اتفاقا كسي كه دوستش داشتم از قدم ايراد گرفت و رفت....
اما نا اميد نباش.... چه كوتاه باشيم چه بلند بالاخره با سليقه يه سري از اقاييون جور در ميايم.... براي هر تيپ خانومي يه سري خواهان وجود داره....
اتفاقا يكي از دوستاي منم خيلي بلند بود(180 سانت) ...تو فاميلمون هم يه آقايي بود كه به همه سپرده بود يه خانم بلند قد واسه ازدواج بهش معرفي كنن...من اين 2 نفر و بهم معرفي كردم ،از قضا با اين كه چهره دوستم اصلا چنگي به دل نميزد اما اون اقا تو اولين نگاه از اون خانم خوشش اومد و :227: (چون يكي از مهم ترين اولويت هاشو داشت واسه ازدواج)
راستي نگفتي قدت چند سانته؟؟؟؟؟
-
سلام
از همدردی تون متشکرم خوشحال شدم نظراتتون رو خوندم
پدر برزگ من هم حدودا 178 هستم
بهار.زندگی من اضافه وزن یا کمبود وزن ندارم.ولی استخون بندی نسبتا درشتی دارم.میشه راهنماییم کنید چه طور بهتر به نظر بیام؟چه لباس هایی بپوشم؟معمولا شلوار جین می پوشم با کفش تخت اسپرت
بهار.زندگی شما قدت چنده؟درمورد قیافم چیکار کنم که زیباترشم.ایراد خاصی ندارم که بتونم با رفع اون بهتر بشم.دماغم معمولیه طوری نیست که نیاز به عمل داشته باشم.
در مورد خرید نمیدونم متوجه شدی یا نه کفش ها همه پاشنه بلند و لج دار هستند که عمرا من از اون کفش ها نمی پوشم و کفش های دخترونه تخت هم معمولا سایز من نمی شن.برا همین کتونی می پوشم .
سارای عزیز ممنونم خانمی لطف داری.:46: با خوندن حرفات خوشحال شدم گلم.
چقدر خوب که همکارت اعتماد به نفس داشته و مثل من ناشکری نمی کرده.
اندیشه 22 عزیزم من شرایطشو دارم از ایران برم ولی وابستگی به خانواده دارم و نمی تونم تنها برم.عزیزم قوزم ماله الان نیست خیلی وقته باهامه .فکر می کنی این قوز بندها موثر باشن؟سعی می کنم از این به بعد خودم رو قبول داشته باشم و به دیگران این حس مثبت رو القا کنم.من اگر هم قد شما بودم خیلی راضی بودم.اندیشه جان رفتم یک سری از بیوگرافی های خواننده های مورد علاقم رو خوندم مثل شکیرا و هیلاری دیدم کوتاه هستن در حد 158 155 به خاطر همین فکر کردم تو خارج از کشور هم همین وضعیته.حرف خوبی زدی :(ان شا الله خدا همه بیماران رو شفا بده به حق همین ماه عزیز.همه بیماران الخصوص کسانیکه ام اس دارند.:(
اندیشه حقیقتش خود عروسمون یکی دوبار به من گفته چرا مدل نشدی تو هیکلت به مدلها می خوره.منم خندیدم ولی این دفعه خودم سر صحبت رو باز می کنم و از خودم تعریف می کنم .
مریم 123 عزیزم خودم رو می پذیرم و می دونم شرایطم نسبت به خیلی ها بهتره ولی در مورد قدم رضایت ندارم.
کاش علم اونقدری پیشرفت کرده بود که من می تونستم چند سانتی ازقدم رو به اون خانمی که می گی کمردرد و پا درد داشت از بس کفش بلند پوشیده بود با کمال میل اهدا کنم.در مورد اینکه قد بلند با قد کوتاه فرق داره فکر نمی کردم این طو رباشه که همه آقایون قد کوتاه رو دوست نداشته باشن.فکر می کردم برعکس هست.چون معمولا تو فیلم های خارجی رمانتیک بازیگرهای خانم رو خیلی کوتاه و ریز و مردا رو بلند و درشت انتخاب می کنند این فکر به من القا شده بود که زن باید خیلی کوتاه تر باشه نسبت به شوهرش.حقیقتش داداشم هم همیشه رو این احساس من تاثیر داشته چون همیشه می گفت دختر ریز میزه سفید و بور می خواد برای ازدواج.دقیقا نقطه مقابل من.الانم عروسمون همین جوره.اصلا بهتره مردها رو انقدر برای خودمون مهم نکنیم به جهنم درک که چی دوست دارن.موافقید؟:311: مهم اینکه خودمون خودمون رو دوست داشته باشیم.
مریم تو شرکت هواپیمایی نتونستم استخدام شم.می خوام دبیر شم .ان شالله.
مریم جان برادرم خیلی عصبیم می کنه من و اون با هم خوب بودیم ولی ازوقتی نامزد کرده انگار برای من غریبه شده.عروسمون دختر خوبیه رفتار بدی ازش ندیدم ولی رفتارهای غلط برادرم باعث شده رابطه من با عروسمون بد شه.تحویلش نمی گرم اون می خواد با من صمیمی شه ولی من وقتی می اد خونمون می رم تو اتاقم و در رو می بندم یا تلفن صحبت می کنم یا می خوابم.ولی برادرم جلوی اون به من تیکه انداخته و من فکر می کنم عروسمون بهش یاد میده چون قبلا این کارهارو نمی کرد.مثلا همون تیکه ای که سر لباس خریدن انداخت.برای همین نمی تونم دلم رو با عروسمون صاف کنم. به برادم چطور دلخوریم رو بگم؟که بامن لج نکنه.همون روز که اون حرف رو انداخت بهش گفتم که تو با خانمت مثل فیل و فنجونید اصلا به هم نمی این.بعدم گفتم کاش بچتون مثل اون کوتوله نشه.خودم از گفتن این حرفا ناراحت می شم ولی خوب چرا همه به خودشون اجازه می دن هر حرفی بزنند و من رو ناراحت کنند ولی من باید مراعات همه رو کنم؟ فکر می کنی در جواب به من چی گفت؟به من گفت تو حسودیه زنه من رو می کنی. و از اون روز هم هر وقت خانمش می اد اینجا با الفاظی مثل خانوم کوچولو و جوجو صداش می کنه و محبت کلامیش بهش چند برابر شده و جلوی من اون رو بغل می کنه . به مادرم هم این حرفارو انتقال داد.و همه فکر می کنند من یک دختر تر..ش..ی ...د ..ه هستم که به عروسمون حسودیم میشه.
حقیقتا روحیه ام عوض شد با حرفای قشنگتون.
:46:
-
سلام خانم،
من سوالاتي دارم در مورد شما
1. طي يك 6 ماه اخير، چه احساسات بدي رو تجربه كرده ايد؟
2. مي خوام دلائلي كه عزت نفس شما از بين رفته رو از ديد خودتون بدونم
3. آخرين ارتباط صميمانه اي كه داشتيد چه زماني بود و چطور بر هم خورد؟
4. مادر شما چند سال دارند و در چه سني ازدواج كرده اند؟
5. به نظر شما معيارهاي يك دختر ايده آل و زيبا چيست؟
6. چه نكات مثبتي را در خودتون سراغ داريد؟
7. آيا انتظارات ديگران را از خودتون مي دانيد و برآورده مي كنيد؟
8. در چه زمينه هايي فعاليت داشته يا داريد؟
9. سن مناسب ازدواج چقدر است و آيا اصلا با واژه "سن مناسب براي ازدواج" موافق هستيد؟
10. چه مواردي شما را نگران و عصباني مي كند و اين ميزان نگراني را چقدر ارزيابي مي كنيد؟
در مجموع بايد عرض كنم كه متاسفانه يا خوشبختانه تكنولوژي اونقدر پيشرفت نكرده كه قد شما رو كوتاه كنه... اما به نظر من مشكل زندگي شما، اصلا قد بلند شما نيست! قد بلند شما بهانه خوبي براي فرياد بر مشكلات ديگر است... و اين صداي فرياد آرام خواهد شد و شما به آرامش زندگي باز خواهيد گشت! فقط بايد بخواهيد! همين