تاپیک ختم قرآن اعضا همدردی
[align=cent[align=justify]er]http://www.hamdardi.net/imgup/31551/...6bcdd6c3c5.jpg[/align]
پيامبر صلى الله عليه و آله فرمودند:
][size=large]شَهرُ رَمَضانَ شَهرُ اللّه عَزَّوَجَلَّ وَ هُوَ شَهرٌ يُضاعِفُ اللّهُ فيهِ الحَسَناتِ وَ يَمحو فيهِ السَّيِّئاتِ وَ هُوَ شَهرُ البَرَكَةِ؛
ماه رمضان، ماه خداست و آن ماهى است كه خداوند در آن حسنات را مى افزايد و گناهان را پاك مى كند و آن ماه بركت است.
(بحارالأنوار، ج 96، ص 340، ح 5)[/size]
سلام دوستان
شنبه اولین روز از ماه رمضانه .دوست دارم با کمک همه بچه های همدردی تا آخر ماه رمضان قران رو ختم کنیم.
هر کدوم از بچه ها که دوست دارن میتونند با خواندن 3 صفحه از قرآن کریم در این ختم قرآن شریک بشن.
شنبه اولین روز شروع این طرح است . با اجازه مدیران و دوستان عزیز ، خودم صفحات 1تا 3 رو میخونم .
دوست عزیزی که میتونه صفحات 4 تا 6 رو بخونه پست بعدی رو بزنه و همینطور ادامه میدیم تا صفحه آخر .
پیشاپیش از همکاریتون ممنونم. [/align]
RE: ختم قرآن بچه های همدردی در ماه رمضان
سلام بر همگی
این تاپیک ۳، ۴ ساعت پیش هم بود و مثل اینکه طی تغییر سرور از بین رفت، پس پستی که تو اون تاپیک نوشتم دوباره مینویسم، البته با کمی تغییرات :)
ابتدا از خانوم پاییزان به خاطر ایدهی خوبشون تشکر میکنم. خدا خیرشون بده :72:
فقط موردی هست اینکه با اینکه اکثر نسخ قرآن بر طبق صفحهبندی عثمان طه هستن، اما بعضی از نسخ صفحهبندی متفاوتی دارن. پس دوستان لطف کنن علاوه بر صفحاتی که میخونن، آیاتی که میخوان بخوننو بنویسن تا یه وقت آیهای جا نمونه.
صفحهی ۱ تا ۳ هم با توجه به قرآن با صفحهبندی عثمان طه از ابتدای سورهی حمد تا انتهای آیهی ۱۶ سورهی بقره میشه که خانوم پاییزان خواهند خوند. بنده هم صفحات ۴ تا ۶ رو میخونم که از آیهی ۱۷ تا انتهای آیهی ۳۷ سورهی بقره میشه.
از دوستان عزیزی که در ختم قرآن شرکت میکنن پیشاپیش تشکر میکنم :72:
منم نفر بعدی..
باید شنبه بخونم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار.زندگی
منم نفر بعدی..
باید شنبه بخونم؟
[color=#0000CD بله عزیزم . با شروع ماه مبارک این طرح هم آغاز میشه. چون میخوایم آیات به ترتیب خونده شوند پس زمان آن رو هم مشخص میکنیم. به اینصورت که من سهم خودم رو بعد از نماز صبح روز شنبه میخونم و از مسافر زمان عزیز هم میخوایم که سهم خودشو بعد از نماز ظهر یا عصر بخونند و شما هم بعد از نماز مغرب یا عشا.
پس صفحات 7 تا 9 (آیه 38 تا 61سوره بقره) سهم شما میشه.
سهم نفر بعدی صفحات 10 تا 12 ( آیات 62تا 83 سوره بقره ) زمان خوندن بعد از نماز صبح (تا قبل از نماز ظهر) یکشنبه دوم رمضان .
هر کس میتونه در پست بعد اعلام آ مادگی کنه.[/color]
منم هستم شازده كوچولوي سابق!!!
من كدوم قسمتو بخونم پاييزان جان؟
9-12 ؟ منم شنبه بخوونم؟
پاييزان جان
الان ديدم
سهم من صفحات 10 تا 12 ( آیات 62تا 83 سوره بقره ) زمان خوندن بعد از نماز صبح (تا قبل از نماز ظهر) یکشنبه دوم رمضان
مرسي
دوست خوبمون مسافر زمان پیشنهادهای برای اجرای بهتر این طرح دادند که منطقی است. ازایشون به خاطر پیشنهاداتشون تشکر میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مسافر زمان
سلام خانوم پاییزان
به نظر میرسه که اگه در ماه رمضان هر روز ۹ صفحه خونده بشه، قرآن به طور کامل ختم نمیشه. چون اینجوری در کل ماه رمضان که ۳۰ روزه، ۲۷۰ صفحه از قرآن تلاوت میشه. از طرف دیگه ممکنه کسی از صبح تا ظهر به دلیل کار اصلا نتونه قرآنشو بخونه و ...
با اجازتون پیشنهادی دارم که اگه صلاح دونستین به اطلاع دوستان برسونین.
به نظرم تقدم و تاخر تلاوت از لحاظ صفحهبندی خیلی هم لازم نیست. چون بالاخره یک نفر که تمام آیاتو نمیخونه. پس پیوسته بودن خواندن یک سوره برای دوستان سودی نداره. از نظر خدا هم بعید میدونم فرق بکنه که کدوم آیه رو دوستان اول بخونن. :)
فقط دوستان لطف کنن و در طول ماه رمضان هر وقت که خواستن در ختم قرآن همدردی شرکت کنن، به تاپیک بیان و خوندن ۳ صفحهی بعدی قرآنو اطلاع بدن و بخونن. اینجوری شاید هر روز بیشتر از یک جزء هم خونده بشه و در طول این ماه بیشتر از یک بار قرآنو ختم کنیم.
و همچنین علاوه بر صفحهای که میخونن آیاتی که میخوننو هم بنویسن که اگه یکی از دوستان قرآنش بر مبنای صفحهبندی عثمان طه نبود نفر بعدی جبران کنه تا آیهای جا نیوفته.
پس مشخص کردن زمان رو حذف می کنیم (البته محدوده زمانی ماه رمضان هست) از دوستانی که میخوان در این طرح شرکت کنند تقاضا می کنم همرا با اعلام آمادگی شماره صفحات همراه با شماره آیات رو بنویسند .
با اجازه منم
صفحات 13 تا 15 ( آیات 84 تا 101 ) رو میخونم.
سلام
منم هم قسمتم :
[size=large]صفحات 16 تا 18 ( آیات 102 تا 119 سوره بقره )
پاییزان جان ازت ممنونم به خاطر این پیشنهاد قشنگت :46:[/size]
این فقط یه پیشنهاده:
کاش واسه اینکه برنامه مرتب تر بشه بر اساس حزبها طبقه بندی میشد.هم کاملا مشخصه هم کوتاه و مرتبه.
اگر موافقید اعلام کنید تا برنامه تغییر کنه البته با اجازه پاییزان جون .
واقعا ممنون پاییزان
سلام
ایده تون بسیار قشنگه پاییزان خانم
خدا خیرتون بده
منم 19 تا 21 (آیات 120 تا 141)