RE: بیماری روانی مادر دختر
سلام خدمت شما
ببینید این موضوعی نیست که من نوعی که پشت سیستم نشستم بتونم به شما بگم
1.بله.میتونه ارثی باشه.این ازدواج به صلاح نیست
2.خیر.دختر خانوم چه تقصیری داره؟!
شما باید این موضوع رو فقط و فقط در روابطی که بعد از خواستگاری و زیر نظر خانواده ها دارید متوجه بشید.
ضمن اینکه مراجعه به یک مشاوره قبل از ازدواج شناخت شما رو تکمیل میکنه و شکتون رو برطرف میکنه.
در تکمیل صحبتهام باید بگم
بودن کسانی که اصلا مادر و دختر بهم هیچ شباهتی نداشتن و بلعکس بودن کسانی که مادر و دختر دو تا کپی از همدیگه بودن.
سعی کنید با شناخت بهتر و با دید باز و کمک گرفتن از مشاور برید جلو
موفق باشید
سلام
گفتين با فرض این که بتوانم با این موضوع در مورد مادر دختر خانم کنار بیام نظر بدين
وسواس را در اقوام درجه یک و دو ميشه پيداكرد. ابتلا به این بیماری از حدود ۲۰ سالگی آغاز میشه.نسبت جنسیتی در مبتلا شدن به وسواس در زن و مرد تقریبا برابره.ابتلا به وسواس تا حدود ۵۰ درصد زمینه ژنتیکی دارد و حدود ۲ تا ۳ مردم جهان به این بیماری مبتلا هستند.
كلا اينكه اين خانم هم ميتونه مشكل مادرشو داشته باشه يا نه احتياج به رفتن شما پيش مشاور و شناخت بيشتر داره, البته اين معنيش اين نيست كه حتما اين خانم هم مشكل داره اين معنيش اينه كه تا 50 درصد ممكنه مشكل مادر ايشون ارثي باشه
بچه مثبت نكنه زود تصميم بگيري و بيماري كس ديگه اي رو به دخترش نسبت بدي ,در ضمن وسواس و بدبيني تا اونجا كه ميدونم اختلال روحين و مشكلات شخصيتي نه بيماري رواني
البته اين نظر يكي از دوستام بود كه روانشناسي خونده و اميدوارم نظرات بهتري بهت بدن
حتما و حتما بريد مشاوره و لطفا به طريقي كه خانم متوجه نشن نگرانيتونو با مشاور در ميون بزارين و البته تحقيق از گذشته رفتاري اين خانم هم ميتونه كمكت كنه
كلا حتما بايد وقت بزاري واسه رفع ابهامت
موفق باشي
دوستان ممنون از نظرتون. من می دونم که بهترین کار برای این جور موردی مراجعه به مشاوره اما مساله این جاست که این خانواده به نوعی با ما آشنا هستند و از فامیل ما دختر گرفته اند. به همین خاطر حساسیت هایی که وجود داره و روابطی که هست باعث می شه نشه راحت با موضوع برخورد کرد و مثلا راحت رفت پیش مشاور و مساله را مطرح کرد.
ممنون میشم نظر تخصصی بدین و از بحث هایی مثل این که گناه دختر خانم چیه بپرهیزید.
ممنون
كسي نميگه گناه اين خانم چيه ما ميگيم دليلي نداره مشكل مادرشون رو ايشون هم داشته باشن
با توجه به شناخت دوري كه داريد ميتونيد تنها پيش مشاور بريد و روش ارزيابي اين كه چطور ميشه فهميد اين خانم مشكل داره يا نه اونهم ازروي علايم و با توجه به شناخت تا حدودي بفهميد
اما راه ديگه اي نيست جز مشاوره چون موضوع تخصصيه و نظر قطعي دادن تخصص ميخواد(شوخي نيست و روزه شك دار نميشه گرفت)
اميدوارم كساني كه بتونن نظر تخصصي بهتون بدن راهنماييتون كنن:72:
سری که درد نمیکنه را چرا باید دستمال ببندی دوست من.:305:
چه چیزی در اون دختر خانم دیدیه ای که با این مشکلاتی که عرض کردی به فکر اون خانم هستی.
وسواس فکری و کلا وسواس ارثی هم هست در یکی از نزدیکان ما .مادربزرگ مادر ودختر وپدر همه گی وسواس دارند.
به طوری که اگر مادربزرگ لباس بشورد هیچ کس حق ندارد به داخل خونه بره.
انواع وسواس وجود دارد همینطورکه عرض کردید شک کردن به داماد که مبادا سردخترش هوو بیاره .
نقل قول:
چه چیزی در اون دختر خانم دیدیه ای که با این مشکلاتی که عرض کردی به فکر اون خانم هستی.
این خانواده خانواده ی خوب و اصیل و خوشنامی هستند و فاکتورهای خوب زیادی دارند. من دختر خانم را ندیده ام و فقط از خانواده تعریفشون را شنیده ام بنابراین چیزی به نام عشق یا انتخاب احساسی این وسط وجود نداره.
من نمی دونم چرا اینجوری شده؟ واسه همه پیش میاد؟
یه نفر بهم معرفی می کنند مادرش به علتی فوت کرده و بیماری هم می تونه زمینه ی ارثی داشته باشه!
یه نفر خودش رسما توی خواستگاری می گه من وسواسی ام
یه نفر یه بیماری ارثی دیگه داره!
...
رفیقم که دکتره و باهاش تماس می گرفتم ازش در مورد ارثی بودن بپرسم خنده اش گرفته بود! که مگه من توی بیمارستان دارم می رم خواستگاری :311:
حالا هم این مورد که معرفی کرده اند این مساله را داره. منم نمی خواستم همینجوری رد کنم می خواستم به یه اطمینانی برسم.
فقط برادرانه میگم سعی کن اصلا درامر ازدواج عجله نکنی.
زندگی شوخی یا پیراهن نیست که باب میل نبود پس بزنی.
حسابی راجب ازدواج مطالعه کن .همین که دراین تالارهستی مطالب خوبی هست بخون واز تجربه دیگران استفاده کن.
حرف یک عمر زندگیه .
موفق باشی
ممنون از توصیه ی برادرانه تون. برای این که تاپیک از اصل موضوع منحرف نشه اجازه بدید بیشتر به همون موضوع بیماری وسواس پرداخته بشه.
نقل قول:
با توجه به شناخت دوري كه داريد ميتونيد تنها پيش مشاور بريد و روش ارزيابي اين كه چطور ميشه فهميد اين خانم مشكل داره يا نه اونهم ازروي علايم و با توجه به شناخت تا حدودي بفهميد
من ایشان را ندیده ام که بتونم از روی علایم و شناخت چیزی را به مشاور بگم. همه ی اطلاعاتم از طریق خانواده به دست اومده
نقل قول:
به همین خاطر حساسیت هایی که وجود داره و روابطی که هست باعث می شه نشه راحت با موضوع برخورد کرد و مثلا راحت رفت پیش مشاور و مساله را مطرح کرد.
شما اگه همچین مشکلی هم مطرح نبود باید بازم به مشاور مراجعه کنید..برای اینکه مشاور مجرب تخصص داره و میتونه بفهمه که ایا دختر و پسر اماده ازدواج و مناسب همدیگه هستن؟
شما قبلش با مشاور صحبت کنید،نگرانیتونو بگید،همین حرفایی که اینجا زدید رو به مشاور هم بگید،اونم با تستهایی که میگیره،با صحبتهایی که انجام میده به شناختت ازاون دختر کمک میکنه.
احیانا برای اینکه واسه اون دختر هم سوءتفاهمی پیش نیاد توضیح بدید که چرا مشاوره قبل ازدواج لازمه و به خود اون دختر هم واسه تصمیم گیری کمک میکنه.
موفق باشید