RE: روابط همسرم قبل ازدواج
سلام اقای محترم
خواهش میکنم این اسم کاربریتونو عوض کنید چرا بدبخت؟؟
من میفهمم چه حالی دارین ضربه خوردن از کسی که عشقته و انتظارشو نداری خیلی سخته
ولی متاسفانه باید گفت تو این اجتماع همه جور ادمی هست و همه که خوب نیستند
شما خودت چون با صداقت رفتی جلو ودلت مثل اب صاف و ذلال بوده فکر کردی اون خانم هم مثل شماست که متاسفانه ضربه خوردی
من چیزی نمیدونم که بهتون مشاوره بدم خواستم باهاتون همدلی کنم یه خورده اروم بشین ولی حتما دوستهای خوب و مشاورین به زودی به کمکتون میان و راه حلهای خوبی بهتون پیشنهاد میدن
فقط میتونم بگم در حال حاضر خونسردی خودتونو حفظ کنید ارمش داشته باشید به اعصابتون و جسمتون فشار نیارید دنیا که به اخر نرسیده گاهی وقتها ادمها بخاطر سادگی و خوب بودنشون باید بهای گزافی بپردازند که کمی پخته تر بشن
سلام دوست عزیز
به همدردی خوش آمدین.
می دونم که چه موقعیتی دارین و چقدر حالتون بده. اما ازتون میخوام با توکل به خداوند و راز و نیاز با
خودش ، خودتون رو آروم کنین. خوب شما متاسفانه مراحل شناخت رو خوب طی نکردین و یک ماهه به عقد کسی که
خانواده سالمی نداشته رفتین و این شتاب زدگی و خوبی بیش از حدتون باعث شده دچار خطای شناختی بشین و
این موضوعات رو بشه. اما چرا از منظر دیگه ای بهش نگاه نمی کنین؟
آیا همسر شما این کارها مال گذشتش بوده و الان توبه کرده یا هنوز داره ادامه میده؟
آیا آدم این هستین که برش گردونین؟ آیا می تونین بهش یک فرصت دیگه بدین؟
اگر جوابتون منفیه بهتره به خودتون و همسرتون زمان بدین. فرصت بدین. درسته که شتاب زده عمل کردین اما
شتاب زده به طلاق فکر نکنین.
آیا واقعا با کسی بوده یا همه چیزش روی وب بوده؟
برای آروم کردن خودتون توی این فرصت به سفرهای زیارتی برین! با خداوند راز و نیاز کنین و اشک بریزین تا آروم بشه
دلتون. بعد توی این مدت زیر نظر بگیرینش و کاری کنین که فکر کنه بهش اعتماد کردین و یک فرصت دیگه بهش دادین
اگر باز رفت سمت این مسائل که هیچ اما اگر نرفت و واقعا توبه کرد به مشاور حضوری مراجعه کنین تا با کمک مشاور
بتونین راهی برای فراموش کردن گذشته پیدا کنین!
از خدواند کمک بخواین. حتما کمکتون می کنه.
زاویه دیگه ای که می تونین بهش نگاه کنین اینه که خداوند خواسته قبل از اینکه وارد زندگی بشین بشناسینش.
بهر حال الان بحرانی پیش اومده که باید مدیریتش کنین.
انشالا که بهترین تصمیم رو خداوند پیش روتون می گذاره.
ما هم تا جایی که بتونیم کمکتون می کنیم.
:72:
نقل قول:
شرمم میاد بگم ولی فقط با هم سکس نداشتند و همه کاری کردند جز سکس.
خط قرمز سکسه قبل از اون جزو روابط اجتماعی محسوب می شه.
نقل قول:
می تونم قبول کنم کنار کسی بخوابم که کس دیگه ای تنش رو لمس کرده.
برای این حرفت مدرک داری؟
آدم ها رو باید تو دنیای واقعی شناخت،همانطوری که کسی می تونه تو دنیای مجازی خودشو یه صدیق جا بزنه ولی
تو دنیای واقعی خورده شیشه داشته باشه،یه نفر م می تونه خودشو بد جلوه بده ولی واقعیتش اون چیزی نباشه که
مجازن هست.
آیا رفتار بیرونیش با رفتار مجازیش مطابقت داره؟با اون افراد هنگام عقد ملاقات حضوری داشته؟
اومدم اینم بگم که نامردی نباشه
می گه توبه کردم و می خوام درست شم ولی من چجوری باید زندگیمو دست کسی بیپارم که نه تنها بهش اعتماد ندارم بلکه دیگه ازش بدم میاد. از کجا معلوم دیگه راه بد انتخاب نکنه. چجوری باید دوباره بش اعتماد کنم.
دیدم دوتا دوستان پیام دادن ولی 25 نفر دیدنو چیزی نگقتن. انگار دیدن دردای دیگران برامون عادی شده و بی تفاوت شدیم. من که نمی تونم اینجوری باشم.
روابطش هم واقعی بوده فقط نتی نبوده.
برام دعا کنید تورو خدا. دارم از درد می ترکم و به هیچکس هم نمی تونم بگم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
نقل قول:
شرمم میاد بگم ولی فقط با هم سکس نداشتند و همه کاری کردند جز سکس.
خط قرمز سکسه قبل از اون جزو روابط اجتماعی محسوب می شه.
نقل قول:
می تونم قبول کنم کنار کسی بخوابم که کس دیگه ای تنش رو لمس کرده.
برای این حرفت مدرک داری؟
آدم ها رو باید تو دنیای واقعی شناخت،همانطوری که کسی می تونه تو دنیای مجازی خودشو یه صدیق جا بزنه ولی
تو دنیای واقعی خورده شیشه داشته باشه،یه نفر م می تونه خودشو بد جلوه بده ولی واقعیتش اون چیزی نباشه که
مجازن هست.
آیا رفتار بیرونیش با رفتار مجازیش مطابقت داره؟با اون افراد هنگام عقد ملاقات حضوری داشته؟
مدرکم حرفای خودش و ایمیلهایی که به اون افراد زده. خودش هم قبول کرده این کارو کرده.
تعریف شما از سکس چیه؟ یعنی کنار هم خوابیدن و همدیگرو لمس کردن و ... مهم نیست؟! فقط رابطه جنسی مهمه؟! شما تو روایط اجتماعی می تونی بری کنار هر کسی بخوابی و لمسش کنی ولی باش سکس نکنی؟! این چه حرفیه عزیز من! من که اینارو نمی تونم قبول کنم. به هیچ وجه.
این رفتارا مجازی نبوده واقعی بوده، فقط یاد و خاطراتش رو توی ایمیلاش بصورت مجازی می نوشته. هنگام عقد ملاقات حضوری نداشته بصورت چت بوده.
از کجا معلوم بیشتر از اینا نبوده. وای واقعا حالم بده. ببخشید بیش از این نمی تونم بمونم.
عزیز چرا ایشون پسورد ایمیلاشونو به شما دادن؟
25 نفر که هیچ می شه بالای صد نفر بیان تاپیک ادمو نگاه کنن و خیلیاشون پست نذارن! خوب ممکنه ندونن چی باید بگن.
شما منظورتون اینه که سکس داشتن فقط سکسی که پرده بکارت را اسیب برسونه نداشتن؟ یا واقعا این رابطه ها رو نداشتن فقط رفتن بیرون با هم و دست همو حالا گرفتن و از این چیزا؟
حتما سعی کنین وقت از مشاور بگیرین.
وضعیت شما دقیقا چیه؟ نامزد انگار نبودین. الان عقدین ولی نرفتین سر خونه زندگی مشترکتون. درسته؟
وقتی مبهم حرف بزنی دیگران به اشتباه می افتن.
کنار هر کسی بخوابه و لمسش کنه.این ینی سکس.
برادر عزیزم برای نظر دادن باید تو سایت عضو بود و خیلیا هم فقط میان و زندگی دیگران و میخونن تا تجربه کسب کنن و ازشون استفاده کنند که کار خیلی خوبیم هست.
مگه ماها چندبار زندگی میکنیم که همش بخوایم خودمون تجربه کسب کنیم...پس به کساییکه میان و تجربیات دیگران رو میخونن خرده نگیر.
باید به خودت و اون خانوم فرصت بدی..مطمئنا این خانوم کمبود محبت داشته تو زندگیش و میخواسته هر جوری هست این کمبود محبت و توجه رو جبران کنه..عزیز من شما که جای اون نبودی ببینی چیا تو زندگیش دیده و کشیده که ارتباط برقرار کرده با اینو اون تا به خیال خودش اون کمبودارو جبران کنه
الان دچار شک و تردید شدی به شدت به خاطر همینم نمیتونی تمیم درستی بگیری..با سفر موافقم
حتما برای یه مدتی برو سف حتی شده چند روز با خودت خلوت کن.
بهش فرصت بده کماکان هم زیرنظر بگیرش طوری که متوجه نشه..باهاش بدرفتاری نکن و کاری کن بهت اعتماد کنه و دیگه سراغ کس دیگه نخواد بره..باور کن اگه واقعا دختر بدی نباشه و از روی نادونی اونکارا کرده باشه خودش قلبا به این نتیجه میرسه که اشتباه کرده بوده و تورو با هیچکی عوض نمیکنه
میدونم احساس بی اعتمادی تمام وجودتو گرفته ولی با خودت کنار بیا..
و فکر نکن اولین نفری هستی تو دنیا که احساس میکنی بهت ظلم شده آخرین نفرم نخواهی بود
منم تو عمرم آزارم به 1مورچه هم نرسیده بود ولی بدترین بلاها اومد سرم
همه چیز درست میشه..طاقت داشته باش
نقل قول:
خوب شما متاسفانه مراحل شناخت رو خوب طی نکردین و یک ماهه به عقد کسی که
خانواده سالمی نداشته رفتین و این شتاب زدگی و خوبی بیش از حدتون باعث شده دچار خطای شناختی بشین و
این موضوعات رو بشه
آخه ما بهم قول داده بودیم که صادق باشیم. چیزی پنهون نمونه و همدیگرو خوب بهم بشناسونیم. فکر نمی کردم پای حرفاش نمونه. هرچی خوانوادم گفتن قبول نکردم. بد جوری جلوشون وایسادم. الان نمی دونم چجوری تو روشون نگاه کنم.
نقل قول:
آیا همسر شما این کارها مال گذشتش بوده و الان توبه کرده یا هنوز داره ادامه میده؟
آیا آدم این هستین که برش گردونین؟ آیا می تونین بهش یک فرصت دیگه بدین؟
می گه توبه کردم، همش زنگ می زنه و میاد خونمون و می گه می خوام با تو زندگی کنم. اشتباه کردم توبه کردم. ولی نمی دونم توبش و پشیمونیش واقعی باشه. اگر از ترس موقعیت و مشکلات باشه و بعدا بازم راه درست رو نره من چیکار کنم؟!
نقل قول:
آیا واقعا با کسی بوده یا همه چیزش روی وب بوده؟
نه واقعا با کسی بوده و توی وب هم باشون ارتباط داشته.
نقل قول:
عزیز چرا ایشون پسورد ایمیلاشونو به شما دادن؟
بعد از این که تصمیم گرفتم یه بار بش فرصت بدم می خواستم ایمیلها رو پاک کنم کلا تا دیگه مزاحمتی هم براش نباشه و از شر همون آدما راحت شه و هم بتونه آرومتر باشه و راه درست رو بهتر بره.
نقل قول:
شما منظورتون اینه که سکس داشتن فقط سکسی که پرده بکارت را اسیب برسونه نداشتن؟ یا واقعا این رابطه ها رو نداشتن فقط رفتن بیرون با هم و دست همو حالا گرفتن و از این چیزا؟
نقل قول:
وقتی مبهم حرف بزنی دیگران به اشتباه می افتن.
چی بگم؟ چیکار کنم؟! شرمم میاد. حالم بد می شه اینا رو می گم. بله فقط سکسی که پرده بکارت مشکل پیدا کنه نداشته. خوابیدن و بوسیدن و ... باقیشو خدا می دونه. توروخدا دیگه دراین مورد نپرسید. حالم بد می شه.
نقل قول:
وضعیت شما دقیقا چیه؟ نامزد انگار نبودین. الان عقدین ولی نرفتین سر خونه زندگی مشترکتون. درسته؟
اونوقت نبودیم. الان 3 هفتست عقدیم. خونه زندگی کدومه! ای بابا!
نقل قول:
برادر عزیزم برای نظر دادن باید تو سایت عضو بود و خیلیا هم فقط میان و زندگی دیگران و میخونن تا تجربه کسب کنن و ازشون استفاده کنند که کار خیلی خوبیم هست.
مگه ماها چندبار زندگی میکنیم که همش بخوایم خودمون تجربه کسب کنیم...پس به کساییکه میان و تجربیات دیگران رو میخونن خرده نگیر.
آره درسته. اونوقت اعصابم خورد بود یه چیزی گفتم. می دونم. ولی قبول کنید آدما نسبت به درد هم بی تفاوت تر شدن. انگار دیگه انسانیت خیلی کمرنگ تر شده.
نقل قول:
باید به خودت و اون خانوم فرصت بدی..مطمئنا این خانوم کمبود محبت داشته تو زندگیش و میخواسته هر جوری هست این کمبود محبت و توجه رو جبران کنه..عزیز من شما که جای اون نبودی ببینی چیا تو زندگیش دیده و کشیده که ارتباط برقرار کرده با اینو اون تا به خیال خودش اون کمبودارو جبران کنه
جبران به چه قیمتی آخه؟! فروختن آبرو؟! دو روز دیگه تو زندگی هزارتا مشکل هست. کم آورد و دوباره خواست اینجوری جبران کنه من چیکار کنم؟! چرا همه اینکارو نمی کنن؟!
نقل قول:
الان دچار شک و تردید شدی به شدت به خاطر همینم نمیتونی تمیم درستی بگیری..با سفر موافقم
حتما برای یه مدتی برو سف حتی شده چند روز با خودت خلوت کن.
هرچی بش می گم بزار با خودمون خلوت کنیم ببینیم چیکار می خوایم بکنیم می گه نه! تنهات بزارم فکرای بد می کنی. می خوام بیام پیشت بمونم. چه برسه که برم سفر!
نقل قول:
بهش فرصت بده کماکان هم زیرنظر بگیرش طوری که متوجه نشه..باهاش بدرفتاری نکن و کاری کن بهت اعتماد کنه و دیگه سراغ کس دیگه نخواد بره..باور کن اگه واقعا دختر بدی نباشه و از روی نادونی اونکارا کرده باشه خودش قلبا به این نتیجه میرسه که اشتباه کرده بوده و تورو با هیچکی عوض نمیکنه
گیرم پشیمون شه و دیگه اشتباه نکنه. من چه کنم با اینهمه قکرو خیال. من چه گناهی کردم که باید اینجوری داغون بشم و دلم بسوزه.
شاید کسی باشه که بتونه درک کنه چی می گم و چی می کشم ولی هرکسی یه جوریه.
من نمی تونم این خاطرات رو پاک کنم. و هیچوقت هیچوقت هیچوقت اون آدمهایی رو که به زندگیم لطمه زدند و باعث شدن اینجوری درد بکشم رو نمی بخشم. هیچوقت.
برام دعا کنید دوستان. هم برای من هم برای همسرم. که بتونیم راه درست رو انتخاب کنیم.
نقل قول:
... باقیشو خدا می دونه
سلام
دوست عزيز
اولا صميمانه ازت تقاضا ميكنم شروع به تخيل و تصويرسازي نكني, چيزي رو كه كسي جز خدا نميدونه لطفا به خود خدا بسپار
شما يه مدت بايد تنها باشي و تو تنهايي خودت عاقلانه و مدلل به اينده و محكم كردن افكارت برسي
و با خودت كنار بياي
خدا ستارالعيوبه برادر من
تو چرا شدي كاسه داغتر از اش
اينكه راست ميگه يا نميكه تو گذر زمان مشخص ميشه پس عاقلانه است يه مدت بهش فرصت بدي, بهش اطمينان كني و به شناخت بيشتر برسي
بشر جايزالخطا كه چه عرض كنم دايم الخطاست
اما حالا كه عقد كرديد لطفا به جاي ضعف و تخيل , محكم باش و مردونه رفتار كن, زندگي بچه بازي نيست
حد و حدود زندگي رو براش مشخص كن, بهش فرصت بده و تو اين مدت دنبال خطا گرفتن نباش, بزار خودش باشه و رفتاري كه ميخواد انجام بده و فرصت كنيد همديگه رو درست تر و بهتر بشناسيد
تو خطا نميكني؟ ميتوني به جرات بگي ؟
زندگي رو شروع كردي كه اينقدر راحت جا بزني؟
اون بعدها ممكنه خطا كنه يا نه اما تو هم باهركس ديگه و هرزمان ديگه ممكن بود تو زندگيت به مشكل بربخوري
راهش اين نيست
زمان بده و سعي كن شناخت خودت و اون خانم رو از زندگي بالا ببري
موفق باشي