سر دو راهی ام!رابطه داشتن دوست دخترم با چند پسر دیگر
سلام
دو سال پیش با دختری آشنا شدم که اوایل زیاد نمیشناختمش وقتی شناختمش فهمیدم که به جز من با چند پسر دیگر هم دوست است دوست اجتماعی در حد تلفن
من کاملا مخالفم با این کار ولی او همچنان به اینکاراش ادمه میدهد
سر دو راهی مانده ام که رابطه را پایان دهم یا باهاش کنار بیام
با اینکه عاشقشم
لطفا کمکم کنید عزیزان
RE: سر دو راهی ام!رابطه داشتن دوست دخترم با چند پسر دیگر
سلام موضوع را عوض کردم کامل تر توضیح دادم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amin_t1990
سلام
دو سال پیش با دختری آشنا شدم که اوایل زیاد نمیشناختمش وقتی شناختمش فهمیدم که به جز من با چند پسر دیگر هم دوست است دوست اجتماعی در حد تلفن
من کاملا مخالفم با این کار ولی او همچنان به اینکاراش ادمه میدهد
سر دو راهی مانده ام که رابطه را پایان دهم یا باهاش کنار بیام
با اینکه عاشقشم
لطفا کمکم کنید عزیزان
وقتی که کسی علیرغم باورهای دینی و سنتی و عرف جامعه ما به ارتباط دوست دختر و دوست پسری رو میاره و راحت و آشکار اینو عنوان میکنه و این مسئله براش پذیرفته شده است، چی میشه اونوقت که دوباره میره توی لاک تعصبات و سنتها که ارتباطات اجتماعی دوست دخترش با مردان دیگر را نمی پذیره حتی به قیمت قطع ارتباط با دوست دخترش.
ببین برادر من! مرد ایرانی جون به جونش کنن، سنتها توی خون و رگش جاری هستند. شما که برات این قضیه تا این حد مهم است، از اول بر اساس یک اعتقادی پیش برو که همه چیش در این رابطه درسته و تاییدش میکنی. اگر به مدرنیته و ازادی روابط اعتقاد داری، پس باید تاب ارتباطات اجتماعی خانمت یا دوست دخترت رو با مردان دیگه هم بیاری و مثل مردهای سنتی و متعصب عمل نکنی. اگر هم در اینکونه روابط بنا بر اعتقادات مذهبی و سنته که تکلیفت از اساس روشنه و دوست دختر در این دیدگاه هیچ جایگاهی نداره.
این تعارضات رو باید برای خودت روشن کنی. و ببینی برنامه ات چیه و به چه سمت و سویی میخوای بری. با این نگرش سنتی و اعتقادی که شما داری به نظرم باید دور اینگونه روابط را خط بکشی و به یک ازدواج سالم از طریق درستش فکر کنی.
فکر نکنم این خانوم به درد ازدواج بخوره من نظر شخصیم رو میگم:ولش کن
درضمن حیف کلمه زیبای عشق نیست که واسه همچین دخترایی برده بشه؟؟
این خانوم از اونایی هست که کارت شارژ میگیره و به طور تلفنی خدمات میده ممکنه بعد از ازدواج هم همین کار رو بکنه خودتون رو با این دخترا خراب نکنید بجاش از خدا بخاید یک دختر نجیب قسمتتون کنه.انشاالله
سلام
عشق پاک شما با ارزشه
اگه دوست داشته باشه باید بهت وفادار باشه
وگرنه حیفه شماست که عشق پاکتون رو به پای کسی بریزید که وفادار نیست
البته چون دوسش دارید حتما با مشورت جلو برید مبادا پشیمون بشید که سودی نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
لطفا" در تایپک های تاریخ گذشته پست ارسال نکنید، توجه به تاپیکهای زنده موجب میشود،زحمات شما بی ثمر نباشد
dar avalin forsat velesh konid
age edame bdid faghat aziat mishid
دوست عزیز به نظر من اگه ارتباط تون رو به طور کلی قطع کنید بهتره درسته که شما تو این مدتی که ایشون و میشناختین و به گفته خودتون دلبسته ی ایشون شدین ولی از اون جایی که ایشون با افراد دیگه هم ارتباط داره (حالا مهم نیست که در چه حد بالاخره با اونا هم دوسته دیگه) بهتره که فراموشش کنید این و به عنوان یه خواهر بهتون میگم به نظر من اصلا نمیشه روی همچین دختر هایی حساب باز کرد تازشم فکر کنیم که الان شما با هم ازدواج کردین هر موقع که تلفنش زنگ بخوره 1000 جور فکر میزنه به سرت که نکنه ... درسته که مدت زیادی طول میکشه که فراموشش کنی ولی این واسه خودت بهتره. در ضمن یه توصیه : به هیچ وجه دیگه خودت و درگیر روابط دوستی قبل از ازدواج نکن چون لطمه میبینی تو روزها و هفته های اول هم به احتمال خیلی زیاد به دنبال یه جایگزین دیگه میگردید که باید خیلی خودتونو کنترل کنید
موفق باشید