RE: همسرم به من بی میل شده
سلام خانومی
شما چند سالتونه و شوهرتون چند سالشون هست؟
میزان تحصیلات خودتون و همسرتون چقدره؟
چه مدت نامزد بودید و چطور با همسرتون آشنا شدید؟ چقدر از قبل همو میشناختید و طریقه آشنایتون چی بود؟
در مورد سردی جنسی ، در بین حرفهای شما ( و اعمال ایشون البته ) تناقضی دیدم. این که قبلا رابطه هایی داشته و شما مشکوک هستید که الان هم داره با این خیلی در تناقض هست که الان با شما رابطه ای نداره. میشه بگید این سردی روابط از کجا شروع شد و الان حدودا چقدر با هم رابطه دارید؟ (مثلا هفته ای یک بار؛ دو هفته یک بار؛ یک ماه یک بار ) . کیفیت روابطی که داشتید چطور بوده و میزان رضایت دو نفر در چه حد بوده؟
فرمودید که می گن تا وقتی که اونطوری که من میخوام نباشی ...
ایشون گلایه شون از رابطه شما اگر بخواهیم سربسته بگوییم چه هست؟
و سوال نهایی این که آیا ایشون مشکل جسمی و یا روحی خاصی دارند؟ مثل بیماری قند و یا زیاده روی در مصرف الکل و افسردگی...
تا حد امکان به سوالاتم پاسخ بدید ( اگر فکر کردید لازم هست که جایی رو جهت فاش نشدن هویت پاسخ ندید، ندید ) تا من با توجه به مطالعات و اطلاعات محدودی که در این زمینه دارم اگر بتونم کمی به روشن شدن موضوع کمک کنم
سلام،
به تالار همدردی خوش آمدید.
اول از همه از شما تشکر می کنم که خیلی خوب و کامل مشکلتون رو توضیح دادید.
امیدوارم دوستان هم راهنمایی های خوبی به شما بکنند.
به هر حال ظاهراً ایشون با تجربه تر از شما هستند و ممکن است بی تجربه بودن شما کمی باعث بی میلی ایشون شده باشد. البته این بی تجربه بودن شما نشان از نجابت و پاکدامنی شما دارد که تحسین برانگیز است. با این حال با توجه به مشکل پیش آمده، به نظرم بد نیست که با مطالعه منابع معتبر در رابطه با رابطه جنسی و زناشویی اطلاعات خود رو بالا ببرید. و همینطور سعی کنید با شوهرتون صمیمی تر بشوید و ببینید که او از شما چه درخواستهایی دارد و همینطور خواسته های خودتون رو به او بگویید. در اصل زن و شوهر باید این مسائل رو با هم و در کنار هم بیاموزند و با هم پیشرفت کنند.
می توانید مطالبی که در بخش مهارت های ارتباطی هست رو بخوانید تا بتوانید رابطه بهتری با شوهرتون برقرار کنید: کلیک کنید
همینطور مقالاتی که در همین تالار راجع به مسائل زناشویی هستند (جستجو کنید).
سایت تنظیم خانواده هم به مسائل جنسی می پردازد: کلیک کنید
موفق باشید.
مرسی که جوابمو دادین .
جفتمون ۲۵ سالمونه و لیسانس هستیم . هر دو هم کار می کنیم . نامزدی به اونصورت نداشتیم . خواهر ایشون از دوستان یکی از آشناهای ما بود و از طریق ایشون با هم آشنا شدیم و خواستگاری اومدن ، ما هم تحقیق کردیم و بنظر خانواده خیلی خوبی بودن ، ایشون هم ظاهرا همه ویژگی های مد نظر من رو داشتن . مدت آشنایی تا ازدواجمون خیلی کم بود، حدود دو ماه . اوائل خیلی رابطه خوبی داشتیم اما کم کم روابطمون سرد شد . الان شاید هر هفته ای یک بار اونم از روی اجباره ، ایشون می گن لذتی نمی برن از این رابطه ، راستش من از روابطمون اون اول خیلی راضی بودم و فکر نمی کردم مشکلی باشه اما ظاهرا ایشون برعکس من بوده . گلایه ایشونم اینه که تو خیلی فعال نیستی توی این رابطه و همه کارها به عهده ی منه و من هم دیگه خسته شدم . من خیلی سربسته حرفاشو گفتم اما واقعا حرفهایی که بار آخر زد خیلی برام ناراحت کننده بود ، انگار یه جورایی غرورمو شکست . تقصیر من چیه که ایشون قبلا رابطه داشته ؟ و این در حالی هست که من تلاشمو می کردم در این رابطه اما ایشون چی ؟ ایشون هیچ وقت به خواسته های من عمل نمی کنه ! در ضمن بار آخر گفت که دلسرد شده و اگه من تلاشی در جهت اصلاح خودم نکنم عواقبشم خواهم دید ! یه جورایی تهدیدم کرد
ناراحتی خاصی هم نداره ، مثل اینکه قبل ازدواج افسرده بوده و یه مدت دارو مصرف می کرده اما الان نه . زندگی نرمالی هم داریم با دغدغه هایی که همه دارن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aieh
مرسی که جوابمو دادین .
جفتمون ۲۵ سالمونه و لیسانس هستیم . هر دو هم کار می کنیم . نامزدی به اونصورت نداشتیم . خواهر ایشون از دوستان یکی از آشناهای ما بود و از طریق ایشون با هم آشنا شدیم و خواستگاری اومدن ، ما هم تحقیق کردیم و بنظر خانواده خیلی خوبی بودن ، ایشون هم ظاهرا همه ویژگی های مد نظر من رو داشتن . مدت آشنایی تا ازدواجمون خیلی کم بود، حدود دو ماه . اوائل خیلی رابطه خوبی داشتیم اما کم کم روابطمون سرد شد . الان شاید هر هفته ای یک بار اونم از روی اجباره ، ایشون می گن لذتی نمی برن از این رابطه ، راستش من از روابطمون اون اول خیلی راضی بودم و فکر نمی کردم مشکلی باشه اما ظاهرا ایشون برعکس من بوده . گلایه ایشونم اینه که تو خیلی فعال نیستی توی این رابطه و همه کارها به عهده ی منه و من هم دیگه خسته شدم . من خیلی سربسته حرفاشو گفتم اما واقعا حرفهایی که بار آخر زد خیلی برام ناراحت کننده بود ، انگار یه جورایی غرورمو شکست . تقصیر من چیه که ایشون قبلا رابطه داشته ؟ و این در حالی هست که من تلاشمو می کردم در این رابطه اما ایشون چی ؟ ایشون هیچ وقت به خواسته های من عمل نمی کنه ! در ضمن بار آخر گفت که دلسرد شده و اگه من تلاشی در جهت اصلاح خودم نکنم عواقبشم خواهم دید ! یه جورایی تهدیدم کرد
ناراحتی خاصی هم نداره ، مثل اینکه قبل ازدواج افسرده بوده و یه مدت دارو مصرف می کرده اما الان نه . زندگی نرمالی هم داریم با دغدغه هایی که همه دارن .
درود آبجی خوش اومدی :72:
خوب چرا توی همون جلسه خواستگاری در مورد نماز و اعتقادات و مشروب خوری و رقص و اینجور چیزا سئوال نکردی؟خوب شاید تجربشو نداشتی گذشته نمیشه کاریش کرد فعلا
چیزی که به ذهنم میرسه اینکه اولا حرفش واقعا زشت بود شعار من اینه توی زندگی متاهلی طرف مقابلم همسرمه دوست دخترم نیست که هرجور میخوام باهاش حرف بزنم.و شما هم ببخشید اینجوری میگم تنبلی نکن برو مطالعه کن توی مسائل جنسی سئوال کن حتی برو پیش متخصص خجالت نداره کاریه که همه انجام میدن و البته اینم بگم حرف ایشون درسته که از اینکه شا کار یانجام نمیدین خسته شدن خجالتو بزارین کنار باهاش حرف بزنین بگین از چه کاری لذت میبرین و ازش بپرسین اون چی دوس داره روش های زیادی هستش که میتونین امتحان کنین پس اینکارو انجام بده بهونه نیار مطالعه کن و امید داشته باش.:43:
درضمن اینقدم روی این شوووهر بیچارت عیب نزار :311:
گذشته رو نمیشه تغییر داد ... سعی کنین برا بهبود روابطتون تلاش کنین.
.
خب طبیعیه که مردا تو روابط دوست دارن که شریکشون پر هیجان و پر تحرک باشه و طوری نباشه مثلا فکر کنن " با یه جسم بی روح" ارتباط دارن. راه های زناشویی و "hot" بودن رو میتونین از همین اینترنت سرچ کنین مخصوصا سایت مردمان از این تیپ مقالات زیاد دیدم. سعی کنین رو خودتون کار کنین و روشهای جدید رو یاد بگیرین.
.
مسئله جنسی و رضایت طرفین رو خیلی جدی بگیرین ! مطمئنا همین مشکل تو زندگیتون میزنه تو یه شکل دیگه عود پیدا مینه بعد بیا جمعش کن.
.
مرسی khaleghezey ، راستش من خیلی بی تجربه بودم و ازدواجم هم خیلی ناگهانی پیش اومد . همسرم هم خانواده مذهبی داره اینه که اصلا احتمال نمی دادم که ایشون اهل اینجور کارا باشه و فکر می کنم اگه هم می پرسیدم ایشون مستقیم نمی گفت نه ! یه سری چیزا فقط با شناخت بدست میاد دیگه
در مورد مسائل جنسی هم باور کنین سعیمو کردم اما ایشون یه انتظارات نامعقولی داره . ایشون زیاده خواهه ، نمی دونم دیگه چطوری توضیح بدم براتون . من نمی تونم یه سری درخواست هاشو قبول کنم و خوب ایشون قبل ازدواج رابطه جنسی داشته و خیلی چیزا رو تجربه کرده .
بعدم کلا رابطه عاطفی من با ایشون ضعیف شده بخاطر اینجور مسائل و اصلا حس خوبی نسبت به کل ماجرا ندارم . حس می کنم برام از هر غریبه ای غریبه تره . نمی دونین که چطوری منو تحقیر کرد . بعد می بینم یکبار نشده بیاد یه ابراز محبتی بکنه ! آخه من به چی این زندگی امیدوار باشم ؟ گاهی که دیر میاد خونه حتی ازش نمی پرسم کجا بودی و چیکار می کردی در حالیکه قبلا هزار جور سوال پیچش می کردم .
خیلی ناامیدم
آیه عزیز
با این توصیفی که شما کردین همسر شما مشکل خاصی ندارن و فقط به عنوان تنبیه این کار رو می کنن. حیف که ما بیشترمون موقع ازدواج وقت کافی برای شناخت همسر نمی ذاریم و بعد تا مدت ها باید با عواقبش دست و پنجه نرم کنیم . شما می تونین به مشاور حضوری مراجعه کنید؟
چون به نظر من مشکل شما یه کم عمقی تر از مسئله سردی جنسی هست و شامل تفاوت دیدگاه ها و شک نسبت به وفاداری طرف مقابل هم میشه. در واقع من ریشه مشکل شما رو در عدم توانایی همسرتون در بیان خواسته هاش می بینم که با قطع روابط جنسی سعی در تنبیه شما داره. سعی کنید تمرکزتون رو به برقراری ارتباط و گفت و شنود صحیح خواسته ها معطوف کنید چون مشکل شما در واقع اینجاست.
باور کنین صد بار با هم حرف زدیم ، اما نتونستیم کنار بیایم ، ایشون خواسته هاشون غیر منطقیه و زیاد خواهه و بنده هم نمی تونم باهاش کنار بیام ایشون هم کوتاه نمیاد . هیچی راضیش نمی کنه ، تنوع طلبه ، واقعا از دست خودش و کاراش خسته شدم .
ایشون هیچ توجهی به من و زندگیم نداره و کلا آدم سردیه ، مسئولیت پذیر هم نیست ، وقتی از چیزی ناراحته اگه من نرم سراغش تا چند روز قهره وانگار نه انگار که من وجود دارم . باور کنین من همه ی سعیمو می کنم با وجود کار و گرفتاری مرتب ورزش می کنم هیکلم همیشه خوبه ، به خودم می رسم خیلی هم گرم و با احساسم به گفته اطرافیان ، بهش کلی می رسم و محبت می کنم اما اون کاملا بی احساسه و بی تفاوته. هزار دفعه بهش گفتم چرا به من محبت نمی کنی ؟ مگه دوستم نداری و اونم هیچ وقت جواب درستی نمیده . این خیلی آزارم میده، مگه یه آدم چقدر ظرفیت داره ، مدام بهانه میاره و کلا می گه من همینم که هستم ! هزار روش رو هم امتحان کردم ، محبت ، بی محلی ... اما متاسفانه جواب نگرفتم.
هر وقت مشکلی داره باید سنگ صبورش باشم و استرسشو کم کنم و کلی دلداریش بدم اونوقت هر موقع من میام چهار کلمه حرف بزنم می گه چقدر غرغر می کنی ! اصلا احساس آرامش ندارم تو این زندگی .همسرم هیچ وقت ازم تعریف نمی کنه ، هیچ وقت خوبی هامو نمی گه ! فقط ایراداتمو می گیره ! سر همین کاراش اعتماد بنفسمو خورد کرده . فکر می کنم برای پوشیدن عیب های خودش و چون نسبت به من احساس کمبود می کنه این برخورد رو داره . من توی یه خانواده فرهنگی بزرگ شدم و پدر و مادرم خیلی اهل بریز و بپاش و مهمونی و اینا نبودن . یعنی به نسبت خانواده ایشون ما رفت و آمدهای کمتری داریم . همسرم مدام اینو می کوبه تو سرم و میگه تو منزوی هستی. انگار از ازدواج با من پشیمونه اصلا !
خسته شدم از این زندگی بخدا ... توی خونه ی پدر و مادرم چه آرامشی داشتم ، همیشه زندگی آرومی داشتیم ، حسرت اون روزا رو می خورم و اعصابم خراب میشه که چرا اصلا ازدواج کردم که به این روز دچار بشم . چیز زیادی هم ازش نمی خوام فقط کمی محبت که اونم دریغ می کنه . مشاوره هم رفتم یه دوره ، موقعی که احساس کردم اوضاعمون دیگه خیلی داره بحرانی میشه ، توی اون مقطع من حقوقم بالا رفت و اوضاع کاریم کلا خیلی بهتر شد و همسرمم بطور مشکوکی رفتارش بهتر شد ! اما مگه اخه ما چند وقت ازدواج کردیم ؟ نمی دونین چه فکرایی تو سرم می گذره ! البته مشاورم گفت یه مقداری بد بینم اما با اوضاعی که همسرم داره چه انتظار دیگه ای میشه داشت ؟ خودش منو حساس کرده وگرنه من هیچ وقت بدبین نبودم، حتی یکبار که سر مسائل جنسی داشتیم صحبت می کردیم گفت یه دوست دختر داشته که خیلی عالی بوده و چنین و چنان ! انگار منو اتیش زد ، آخه توهین از این بالاتر ؟ بخدا می خواستم بهش بگم خوب شما که انقدر حسرت اون دوران رو می خوری بفرما برو سراغش دوباره که حسرت به دل نمونی الانم البته شک دارم که مبادا با کسی در ارتباطه !
درود بر دوستان عزیز
ببخشید اینجوری رک و راست میگم ولی فکر کنم شما وقتی همسرتون رو بغل میکنین توی هم آغوشی که دارین تصور میکنین ایشون با اینکه در آغوش شماست ولی داره فرد دیگه ای رو جای شما میزاره توی ذهنش اگه واقعا اینجوریه که خیلی خیلی خیلی بده :302: انشاالله که اینجوری نیستش :323:
ولی فکر کنم شوهرتون با حرفایی که زده به شا این حس رو تلقین کرده اینم بگم مردی که اینجوری صحبت کنه و واقعا گفته باشه هیکلش اونجوری بوده تا این حد راحت جلوی همسرش بگه از روی بچگی و بی تجربگیه بیشتر فکر کنم تا اینکه لذت باشه همه مردها از این حرفای مفت صد من یه غاز میزنن زیاد توجه نکن مثلا میخوان نشون بدن ما مردیم و جذابیت داریم :311:
خواهشا پیش یه روانشناس برین اول سعی کنین روی خودتون کار کنین حس خوبی نسبت به نوشته هاتون ندارم اصلا ولی خواهشا توی اولین فرصت خودتون برین شده تنهایی :72:
:323: ایشالله به همین ماه عزیز درست میشه رابطتون یکمم صبور باش زمان خودش خیلی چیزارو درست می کنه:72: شاد و پیروز سربلند باشی در پناه ایزد منان بدرود دوست من :72: