شک داشتن در انتخاب همسر به خاطر مسائله زناشویی
سلام خدمت دوستان بنده به خواستگاری دختر خوانمی رفتم که از نظر مذهبی بسیار مذهبی هستند البته من هم مذهبی هستم ولی مشگلی که هست اینه که من بسیار گرم مذاج یا همون هات هستم و به مسئله زناشویی خیلی خیلی اهمیت میدم چون شنیدم و مطالعه کردم که 60 تا 70 درصد طلاقها به خاطر همین مسئله هست حالا مشگل بنده این است که اصلا ایشان اصلا گرم هستند یا سرد مزاج چطور باید بفهمم آیا در جلسات آخر خواستگاری میشه از ایشان پرسید چون امکان داره دوره نامزدی نداشته باشیم و اگر هم داشته باشیم اگر اونجا بفهمم که سر هستند برام خیلی خیلی سخته که بخوام نامزدیمو بهم بزنم اصلا راهی هست بدون پرسیدن و از روی ظاهر فهمید که گرم هستند یا سرد من یه تجربه بهم خوردن نامزدی رو دارم و اصلا دوست ندارم که بازم نامزدی هم بخوره.
یک مسئله دیگه اینهکه با توجه به مطالعه و تحقیقات در اینترنت من در این مسئله تقریبا وارد هستم و تقریبا در این مسئله میخوام آزاد عمل کنم البته شئونات زن و شوهری رو حتما رعایت میکنم آیا ایشان میتونن من رو تامین کنن؟ چطور بفهمم
خواهش میکنم زودتر جواب بدید چون چند روز آینده باید ازشون جواب بگیریم و بازهم باهم صحبت کنیم خواهش میکنم زودتر جوابم رو بدید
RE: شک داشتن در انتخاب همسر به خاطر مسائله زناشویی
سلام،
سوال شما یکبار مطرح شده و از کارشناسان تالار هم پاسخ گرفته.
لطفاً این تاپیک رو مطالعه کنید: چگونه برای ازدواج بفهمم توافق جنسی داریم؟
موفق باشید.
من تایپیک رو مطالعه کردم ولی بازم نمیدنم چکار کنم جطور در خواستگاری ازش بپرسم و چطور سوالم رو مطرح کنم چطور؟
سلام دوست گرامی
یک آدم معمولی و طبیعی به طور نرمال یک سری تمایلات جنسی داره.اکثر مردها و آقایون هم در سن و سال شما به قولی گرم هستند.
میدونید مثل چی میمونه.مثل اینکه شما بگید من زود جوشم و زود عصبانی میشم.میخوام ببینم زنم صبور هست تا ما در آینده دچار اختلاف نشیم؟
در واقع زندگی یعنی از خودگذشتگی.یعنی یه زمانایی شما باید جلوی خشمت رو بگیری و یه زمانایی خانوم باید این وضعیت رو کنترل کنه.شما به خاطر ایشون و ایشون به خاطر شما.این اصل زندگی مشترکه
بعدشم شما که میگی ایشون مومنه.یک زن مومن میدونه که همسرش هروقت مایل باشه باید پاسخ بده.
ممکن هم هست به خطر شرایط و اینکه شما بهش نامحرمید اصلا تمایل نداشته باشه راجع به این موضوع صحبت کنه..شاید خجالت بکشه...و کاملا سرد برخورد کنه.
به نظر شما کمی زشت نیست ایشون قبل از محرمیت و ..به شما بگه..بله منم گرم هستم؟!
اگر شما اصل خود گذشتگی و رعایت حق و حقوق و درک موقیعت طرف رو بلد باشید این مشکلات قابل حله.
ضمنا دوره نامزدی رو برای این مسائل گذاشتن.دوره نامزدی ضروریه.اگر خود شما در رابطه قبلی دوره نامزدی نداشتی الان مهر طلاق در شناسنامه ات بود.
پس هرطور شده این دوره رو داشته باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
سلام دوست گرامی
یک آدم معمولی و طبیعی به طور نرمال یک سری تمایلات جنسی داره.اکثر مردها و آقایون هم در سن و سال شما به قولی گرم هستند.
میدونید مثل چی میمونه.مثل اینکه شما بگید من زود جوشم و زود عصبانی میشم.میخوام ببینم زنم صبور هست تا ما در آینده دچار اختلاف نشیم؟
در واقع زندگی یعنی از خودگذشتگی.یعنی یه زمانایی شما باید جلوی خشمت رو بگیری و یه زمانایی خانوم باید این وضعیت رو کنترل کنه.شما به خاطر ایشون و ایشون به خاطر شما.این اصل زندگی مشترکه
بعدشم شما که میگی ایشون مومنه.یک زن مومن میدونه که همسرش هروقت مایل باشه باید پاسخ بده.
ممکن هم هست به خطر شرایط و اینکه شما بهش نامحرمید اصلا تمایل نداشته باشه راجع به این موضوع صحبت کنه..شاید خجالت بکشه...و کاملا سرد برخورد کنه.
به نظر شما کمی زشت نیست ایشون قبل از محرمیت و ..به شما بگه..بله منم گرم هستم؟!
اگر شما اصل خود گذشتگی و رعایت حق و حقوق و درک موقیعت طرف رو بلد باشید این مشکلات قابل حله.
ضمنا دوره نامزدی رو برای این مسائل گذاشتن.دوره نامزدی ضروریه.اگر خود شما در رابطه قبلی دوره نامزدی نداشتی الان مهر طلاق در شناسنامه ات بود.
پس هرطور شده این دوره رو داشته باشید
خوب من خودم میخوام که دوره نامزدی داشته باشم ولی خوب امکان داره خانواده مقابل قبول نکنن اگر بخوام قبل از نامزدی ازش بپرسم چطور باید ازش بپرسم که بد نباشه چون اگر قبل از نامزدی بپرسم خیلی برام راحت تره ممنون میشم جاب بدید
یک مسئله دیگه هم خیلی ذهنمو مشغول کرده اینه که چطور باید بهش بگم که من یک ماه نامزد داشتم و بهم خورده که یک وقت ناراحت از موضوع نشه آیا العان باید بگم یا بعدا اصلا لازم هست بگم یا نه
دوست گرامی، در مورد سوال اولتان همان تاپیکی که حامد گرامی معرفی کردند پاسخگوی شماست. به خصوص پست 13 همان تاپیک . صحبت کردن به طور مستقیم، به هیچ وجه دغدغه شما را رفع نخواهد کرد. اگر خیلی نگرانید و پست ذکر شده، مشکلتان را حل نمی کند بهتر است یک مشاوره حضوری دو نفره بگیرید...
اما در مورد اینکه ایشان را در جریان نامزدی قبلیتان بگذارید یا نه:
اگر این نامزدی رسمی بوده، دانستنش حق این دختر خانم است. البته با جملاتی سنجیده باید گفته شود.
موفق باشید
سلام شما اول صداقتتون رو تو زندگی به طرف مقابلتون ثابت کنین بعد در مورد سرد و گرم بودنش سوال کنید .
در مورد نامزدی قبلیتون حتما ایشون رو در جریان بگذارید چون خانمها به این موارد حساس هستند و اگه بعد از ازدواج بفهمند اونوقت احتمال مشکل وجود داره
بعدش شما هر چقدر گرم باشید خانمتون جوابگو شما هست نگران نباشید . این مورد رو هم در دوران نامزدی می تونید متوجه بشید البته دوستان تو همین تاپیک و تو تاپیک قبلی بهتر از من و کاملتر توضیح دادن
سلام
معمولا دخترها ( به خصوص دختر هایی که به قول معروف چشم و گوششون بسته هست ) در ابتدا به نظر سرد میان چون که اصلا وارد این وادی ها نشدند و خود شروع دوران زندگی جنسی با این افراد هم بسیار باید ظریف و با دقت صورت بگیره و به این دلیل که هیچ ذهنیتی نسبت به این مساله ندارند ، اولین اتفاق در این رابطه میتونه ذهنیت اونا رو شکل بده
حالا اگر اون اتفاق بد باشه ذهنیت بد میشه و سرد مزاجی توی زندگی حاکم میشه ولی اگر اون اتفاق خوب و زیبا باشه
ذهنیت مثبت میشه و طرف مقابل هر روز گرمتر میشه
بنا بر این در مطرح کردن و وارد شدن به این وادی با همسر خیلی باید دقت کنی
و اما در مورد تشخیص سرد مزاجی یا گرم مزاجی
یکی از راههایی که خیلی دقیق هست اینه که از راه تشخیص مزاج طب سنتی پیش بری
در طب سنتی چهار مزاج وجود داره که هر کدام علامتهای مشخصی داره و هر مزاجی هم از لحاظ جنسی خصوصیات خاص خودش رو داره
حتما در این زمینه با یک پزشک سنتی معبتر مشورت کن و اون به شما میگه که چطوری میتونی از طریق غذا خوردن خوابیدن صحبت کردن فعالیت کردن و ... بفهمی که این خانوم چه مزاجی داره و در نتیجه چه طبع جنسی داره
علاوه بر طبع جنسی اون خیلی دیگه از خصوصیات مخفی مثل هوش شادابی وضعیت روحی اجتماعی بودن و .. طرف مقابل هم با تشخیص مزاج قابل تشخیص هست
این روش بسیار روش دقیق و کارآمدی هست و پیشنهاد میکنم حتما اون رو یاد بگیر که نه تنها به درد این مساله ، بلکه به درد زندگی روزمره شما هم میخوره
فقط باز هم تاکید میکنم که در این زمینه با پزشک معتبر این رشته باید مشورت کنی
چطور باید بیان کنم که من نامزد داشتم که یک وقت ناراحت نشه
خیلی خلاصه و در یک وقت مناسب:
" قبلا نامزد کرده بودم که قسمت نبود و تمام شد. تنها خواستم در جریان باشید و نگران بودم که شنیدن آن از زبان یک غریبه، اعتماد مرا پیش شما خدشه دار کند ... "
بعد اجازه دهید او سوال هایش را در مورد این موضوع بپرسد. اما در پاسخ نکات زیر را در نظر بگیرید:
پاسخ های شما می بایست در عین صداقت
صبورانه و با شرح صدر باشد
خلاصه و کوتاه باشد
بدون ذکر جزئیات
بدون آب و تاب و هر گونه توضیح اضافی
و نشان دهنده تمام شدن رابطه قبلی در قلب شما باشد.
ضمن اینکه لازم نیست برای خوب نشان دادن خودتان، از نفر قبلی بدگویی کنید.
هر جا سختتان بود می توانید بگویید " این اتفاق مال گذشته است. اگر اجازه بدهید در مورد موضوعات مهم تری حرف بزنیم"
موفق باشید.