پيشنهاد يك پسر براي دوستي و ترديد من
سلام من سارا 29 ساله دارم . خواهش میکنم من را راهنمایی کنید، شاید باور نکنید من تا این سن با هیچ پسری دوست نبودم و نیستم . یک روز که از سر کار برمیگشتم سوار ماشینی شدم که آن مرد متولد 54 بودو مجرد و پیشنهاد دوستی به من داد و همش از سکس حرف می زد، راستش از خود پسره بدم نیومد اما چون کمی حرفهای نا مربوط می زد برای دوست شدن با این مردد بودم اما تمام حرفهایی که باید میزدم رو گفتم ، گفتم که باکسی دوست نبودم ونیستم و اینکه اگه الان با کسی آشنا میشم از این آشنا شدن هدف دارم برای اینکه من الان سن دخترهای 18 سال رو ندارم که تازه شیتنت کنم و اینکه تا الان خطا نکردم نمیخواهم مرتکب یک اشتباه بشوم و دوست بشم برای اینکه مدتی را با کسی باشم که از تنهایی در بیام ،بهش گفتم اهل اینطور دوستی ها نیستم من از دوست شدن هدف دارم ایشون گفت کم کم اگر به درد هم خوردیم ادامه می دهیم ودر آخر گفت شمارم رو بدم ومن گفتم شما بده من تماس میگیرم وهنوز تماس نگرفتم از اون روز 3 روز می گذرد چون نمیدونستم باید چی کار کنم گفتم از شما راهنمایی بگیرم آیا با این پسر دوست بشم یا ...چه باید بکنم . ممنون
RE: خواهش میکنک راهنمایی کنید
سلام خانم سارا5611،
به تالار همدردی خوش آمدید.
عنوانی که برای تاپیکتون انتخاب کردید مبهم است.
اگر موافقید این عنوان رو برای تاپیک بگذاریم: پیشنهاد یک پسر برای دوستی و تردید من
در پست بعدی بگویید که با این عنوان موافق هستید و یا اینکه یک عنوان بهتر پیشنهاد بدهید تا مدیران تغییر دهند.
و اما درباره مشکل شما.
به نظر من خیلی خیلی باید مواظب باشید و من اصلاً به شما توصیه نمی کنم که با این آقا تماس بگیرید!!!
ایشون از همان اول چیزی که می خواستند رو گفتند (رابطه جنسی).
و بعد که دیدند شما موافق این کار نیستی، همان خواسته رو در غالب دیگری مطرح کردند. یعنی رابطه ی دوستی (مثلاً هدفدار)، و اینکه اگر به درد هم خوردیم ادامه می دهیم و این حرفها...
مواظب این جور آشنایی ها و این جور افراد باشید.
اگر هدف شما ازدواج است، به نظرم ایشون فرد مورد نظر شما نیست.
و ایشون هم قصد ازدواج ندارد! اگر قصد ازدواج داشت، توی ماشین به دختر مردم پیشنهاد رابطه ی جنسی نمی داد.
بهتر است وقت خود رو روی خواستگارهای جدی تر بگذارید.
شاد و سلامت باشید.
مطمئن باشین هدف چیزی نیست جز سوء استفاده جنسی و به قول دوستمون حامد سعی داره از در دیگه ای وارد بشه! شما فکر نکنین به یه بار دیدن شما دل بستتون شده! اون آدم "جلف" روزی 100 بار اینجور پیشنهاد ها رو به دختر و زن مردم میده! و دیگه آبرو و حیا براش بی رنگ شده!
خب اینطور هم که گفتین شما یک خانم کاملا بالغی هستین که بنا به شرایطی فرصت ازدواج براتون پیش نیومده و تا بحال از لحاظ روحی و روانی شدیدا تحت فشار بودین. برای رها شدن از فشار ها اولا سعی کنین بیکار نباشین و تو جمع ها حضور فعال داشته باشین و موقعیت های آشنایی و دیده شدن رو بیشتر فراهم کنین. مطمئن باشین پسر هایی هستن با نیت پاک که دنبال همسری با مشخصات شما میگرده !
در این ارتباط کاملا مشخصه که هدف ها اصلا یکی نیست ... شما رو راست میخوایین یک ارتباط رو با هدف ازدواج شروع کنین ولی هدف اون پسره چیزی جز سوء استفاده نیست!
موفق و پیروز باشین
دوست من گفتنی هارو بقیه دوستان گفتند؛فقط خواستم تاکیدکنم
کاملا نیتشون واضحه ،خودشم که اعتراف کرده ،قصد ازدواجی درکار نیست :324:
اصلا در موردش فکر هم نکن
خواهش میکنم یه وقت بهش زنگ نزنیا :316:
من خیلی از شما کوچیکترم و فکر نمی کنم درست باشه نصیحتتون کنم .
با 29 سال سن هم کم تجربه نیستین و میدونین این اقا هدفی جز سو استفاده جنسی ندارن.
به راحتی هم باور میکنم که تا حالا باکسی دوست نبودین هنوز هم دخترای پاک کم نیستن.
لطفا به دام ایشون نیفتین.
همین الان هم شماره رو پاره کرده و دور بریزید تا خدای نکرده شیطون گولتون نزنه.
Sara
خوب این یه چیز واضحه که نباید زنگ بزنی
اما یه سوال برام پیش اومد
این اولین باره که کسی بت شماره میده؟؟؟
اگه نه (که مطمئنا نه) چرا الان فکر میکنی باید زنگ بزنی؟
چرا تا حالا با کسی دوست نشدی؟ و الان فکر میکنی باید به این آقا زنگ بزنی؟
میترسی که ازدواجت دیر شه؟
چی باعث شد حتی شماره رو بگیری؟ چی دیدی؟
دوست عزیز اگر هدف این اقا ازدواج بود صحبتهاش رو با مسائل جنسی مطرح نمیرد و خیلی محترمانه شماره منزل شما رو میگرفت و بقیه قضایا....
مراقب باش
خانمی مطمءن باش مردی که تاحالا در این سن ازدواج نکرده و سریع وارد مسایل جنسی شده حتما تاحالا هم هرجور شده نیازهای جنسی خودش رو به هر طریقی برطرف می کرده .آیا این آقا از نظر شما مقبول برای ازدواج هستند؟
درثانی امکان نداره یک آقای با شخصیت با سوار کردن دخترها و گفتن حرفای جنسی تصمیمشون ازدواج باشه .
خواهش میکنم تماس نگیر چون واقعا دلم میسوزه که همچین دختر پاکی اسیر کثافت کاری و شهوت این مرد(اگه اسمشو بشه بزاری مرد)بشه .
عزیزم قدر خودت رو بدون و حتی به خودت اجازه فکر کردن به همچین مسایلی نده .
الان بزرگترین ارزش شما به همین پاک بودنتونه .
سلام.
دوستان همه ی گفتنی ها رو گفتن.
لطفاً اون شماره رو یه جوری که خودتم متوجه نشی چه بلایی سرش اومده منهدم کن تا وسوسه نشدی.
-------------------------------
نقل قول:
شاید باور نکنید من تا این سن با هیچ پسری دوست نبودم و نیستم .
چرا فکر میکنی باور نکردنیه؟
خیلی ها شرایط شما رو دارن.
مطمئن باش که فایده ی این طور زندگی کردن رو در آینده خواهی دید.
----------------------------
مراقب باش که سوار چه ماشینی میشی.
ترجیحاً سوار تاکسی شو.
حتی اگه خیلی معطل بشی.
مخصوصاً اگه دیر وقت از سرکار برمیگردی.
---------------------------
برات آرزوی موفقیت دارم:72:
سلام خواهر عزیزم.
جسارت نباشه، اما دیگه دختر 29 ساله باید خوب بدونه این ارتباطات یعنی چی. حالا غیر مستقیم هم نه، طرف خودش صاف بیاد راجع به مسائل جنسی حرف بزنه، یک لحظه آخر راه را نگاه کن بعد تصمیم بگیر.
واقعاً پناه می برم به خدا، سعی کن با تمام وقار با یک مرد که اهل زندگی باشه آشنا بشی و انشاءالله تا آخر عمر با هم زندگی کنید.
یک نکته: واقعا شمارش را گرفتی؟ معلومه یکمی تحت فشاری. خواهر بزرگ من، دیگه از اون مسیر چند وقتی عبور نکن.
پناه برخدا، در دوران نوجوانی چندتا عکس و کلیپ دیدم از کسانی که در دام دوستی و بعد هم ... افتاده بودند. باور کن وقتی یادم می یاد حالم دگرگون می شه. همین الان هم که یادم آمد چند لحظه سرم را انداختم پایین.
دوستی دختر ها و پسر ها را از ازدواج سالم دور و اعتماد را کمرنگ می کند.
برای شما و همه ی جوانان سرزمین مان آرزوی سلامتی و کامروایی می کنم.