+راه حلی برای تنبلی آقایان
با سلام خدمت همه دوستان خوبم
من یک موضوع به ذهنم رسید و آن اینکه با تنبلی آقایان بعد از ازدواج چیکار باید کرد ؟
واقعا چه راه حلهایی به ذهنتان می رسد ؟
خواهش می کنم اگر راه حلی دارید مطرح کنید چون هم به من هم به دوستانی که دچار این بحران هستند کمک خواهید کرد .
من که اصلا نمی دونم چیکار کنم چون همسر من واقعا تنبل است تو هیچ کاری کمک نمیکنه تازه کارهای شخصی خودش رو هم بعضی وقتا از من می خواد :302:
RE: راه حلی برای تنبلی آقایان
واي مرسي عزيزم موضوع بسيار مهميه
معضل بزرگ اجتماعي!
فقط دوستان لطفا پيشنهادات كاربردي بدن
ممنون
من اوایل ازدواجم فکر می کردم اگه همسرم چیزی از من بخواد و من انجام بدم میشه محبت و این برای زندگیم خوبه اما رفته رفته شد وظیفه یعنی بدتر شد که بهتر نشد که بعدا فهمیدم که اصلا از مجردیش تنبل بوده . به نظر من از اون اولش باید کارا تقسیم بشه ، من که نتونستم و به این درد دچار شدم اما کسانی که اول راهن این کارو نکنن .
با سلام
من فکر می کنم راه حلی وجود ندارد اقایان یا می خورند یا خوابند
نه شيما جون تو رو خدا اين جور نگو براي هر مشكلي يه راهي هست
من چشم اميدم به شماست
امید وار نباشید تا بوده همین بوده عزیزم شوخی کردم به نظر من ارو م اروم ومنطقی یه جوری که اقاتون فکر نکن شما بعنوان وظیفه ازش میخواهید کارکنه درست نمیدونم ولی یه جوری که فکر کنه به شما داره لطف میکنه ازش بخواین تو کارا کمکتون کنه بعدا براش عادی میشه میدونید مدا فکر میکنند اگه تو کا ر خونه کمک حال باند زز هستند پس یه جوری تفهیمشون کنید که اینطور نیست
به مشکل خوبی اشاره کردین:73:
متاسفانه اکثر آقایونی که در دوران مجردی دست به سیاه و سفید نمی زدن بعد از ازدواج هم به همون رویه ادامه میدن. در واقع انتظار دارن که همسرشون نقش مادرشون رو براشون بازی کنه. این کار درستی نیست. باید از ابتدای زندگی تقسیم کار صورت بگیره.
حالا اگه کسی در این زمینه موفق بوده راهنمایی کنه:D
این بستگی تمام به درجه سواد و آگاهی یک مرد دارد و نیز آستانه تحمل او که ناشی از مهارتهای ارتباطی است که با خانم خود دارد.
مردا اگر احساس مسئولیت نداسته باسند دیگه معضلی میشه برای خودش به نظر من باید در انتخاب درست عمل کرد شاید یکم بشه از ابزار های خانوما استفاده کرد خانوما ککه متوجهند
اگه دوست داشتید به موضوع منم سر بزنید و راهنماییم کنید " قد بلند من و مشکل ازدواج "
به نظرم از اول بايد پايه رو درست گذاشت حالا يكي بياد بگه ما كه از اول حواسمون نبوده چيكار كنيم؟!