چه کار کنم که اولین وتنها رابطه ام با جنس مخالف باعث ریختن آبرویم نشود؟
دختری 22ساله از خانواده ای مذهبی هستم مدت 2هفته درگیر رابطه تلفنی با پسری که ازطریق چت بااوآشنا هستم یکی ازاعضای خانواده به من شک کرد که من آن را هر طوری بود رفع رجوع کردم وبعدخواهربزرگم را در جریان نهادم واو ضمن کمک تلفنم رابه خواست من نزد خود گذاشت تا من دیگر نتوانم باطرف مقابلم رابطه داشته باشم حال ترس ریختن آبرویم شب وروز آزارم میدهد ضمن اینکه میترسم چون باطرف مقابلم رابطه ام را بدون حرف خاصی قطع کردم او که دیگر نمیتواند ازطریق تلفن بامن صحبت کند چون اسمم دانشگاهم ورشته ام را میداند بیاید وبرایم دردسردرست کند حال من نمی دانم چه کنم وحسابی نگرانم .
بااین حسم که زندگی حال وآینده ام درخطراست چه کنم؟
RE: چه کار کنم که اولین وتنها رابطه ام با جنس مخالف باعث ریختن آبرویم نشود؟
پرنیان عزیز سلام
دوست عزیزم بد به دلت راه نده همین که ارتباط رو قطع کردی و خواهرت کنارته خیلی مهمه
به نظر من هیچ دردسری برات درست نمیکنه چون زمان خیلی کمی بوده
در مورد قطع ارتباط بهت تبریک میگم و امیدوارم دیگه درگیر همچین اشتباهاتی نشی
نگران نباش
سلام ویداجان وممنون از راهنماییت
مساله که باعث شده که من نگران باشم این است که طرف مقابلم درهمین زمان کم نه تنها ازمن خواستگاری کرده بلکه بارها گفته که می خواهد به دیدنم به شهرمان بیاید البته هربار با مخالفت من روبرو شد حال این مساله به نگرانی من دامن زده ومن مضطرب کرده بازهم ممنون از راهنماییت.
افکار بد رو از خودتون دور کنید... شما ندیدید... ما دیدیم که می گیم! بیخودی نگران نباش... اگر در همین حدی است که می گی اون ادم بیا نیست... بچسب به درس و زندگیت خواهرم
این دفعه به خیر می گذره و تموم می شه... دفعه دیگه چهار چشمی و با همه حواس، مراقب خودت باش
عزیزم این تاپیک رو بخوون ببین چند تا سرنوشت هست پر از خواستگاریها و میخوامت ها...اما
خدا را شکر کن که این بار به خیر گذشت و از این به بعد بیشتر مراقب خودت باش
دلایل عینی برای منع رابطه های دوستی دختر و پسر
نگران نباش .اکثر پسرها توی چت روم ها ترسو و دروغگو هستند.اون هم هیچ کاری(هیچ غلطی!) نمیتونه بکنه. از الان هم یادت باشه سر هر چیز توی زندگیت ریسک کن به جز آبروت!
اگر به ارتباط با جنس مخالف احساس نیاز میکنی باید بدونی که متاسفانه توی ایران دوستی آخر عاقبت خوبی نداره،
با عرض معذرت باید بگم که مزخرف ترین نوع آشنایی و تفریح و سرگرمی چت کردن هست! هیچ پسر عاقل و اهل زندگی توی چت رومها دنبال شریک زندگیش نمیگرده!
آشنایی با استفاده از چت واسه جامعه و فرهنگ ما هیچ کاربردی نداره.
آشنایی با جنس مخالف و سلام و علیک در محیط دانشگاه (اونم با حفظ حریم ها) شاید بتونه گزینه بهتری باشه.
ممنون از همه عزیزانی که به من راهنمایی ودلگرمی دادید چون به شدت بهش احتیاج داشتم وقدری آرام شدم امیدوارم که تمام تصورات ذهنیم که بدومنفی ست غلط ازکاردرآمده ومشکلی برایم پیش نیاید دوباره صمیمانه از راهنماییتان ممنونم :72:
دوستان ذهنم همیشه نسبت به اتفاقات بد ترین نتیجه رو تصور میکنه حال هم همینگونه است تصور اینکه آرامشم آیندم اعتماد خانوادم بهم آبروم قربانی یه اشتباه سادگی وبچه گی بشه تمام تنم رو میلرزونه ونمی دونم با این احساسات چه کنم ؟
سلام
از اشتباه کردن نترس . اتفاقی نیفتاده و انشالله هم اتفاقی نمی افتد .
اما یاد بگیر که قبل از اینکه کاری را بکنی و تصمیمی بگیری جوانب و عواقبش را بررسی کن و در نهایت یاد بگیر که هر انتخابی بها و قیمتی دارد .
سعی کن خوش سلیقه و با درایت باشی که تجربیاتت را گران نخری .
سلام دوست عزیز:72:
آن پسر هیچ کاری نمیتواند بکند...
نقل قول:
چه کار کنم که اولین وتنها رابطه ام با جنس مخالف باعث ریختن آبرویم نشود؟
اول از همه اگر اسم و فامیلت دقیقا همینیه که به عنوان نام کاربری انتخاب کردی، همین الان از یکی از مدیرا خواهش کن که نام کاربریتو عوض کنن! :) چه دلیلی داره که اسم اصلی خودتو اینجا گذاشتی؟ اینجوری که ۴ روز دیگه یکی اسمتو تو نت سرچ کنه صاف میاد همه چیزو میبینه که :163:
دوما سعی کن که این اولین و تنها رابطهات، آخرین رابطهی بیحسابت باشه. :160:
موفق باشی و راستی، خیلی هم نترس. قول میدم توی این ۶، ۷ ساعته هیچ کسی اسمتو تو اینترنت سرچ نکرده :)
ممنون مسافر زمان اما نام کاربریم اسم وفامیل واقعیم نیس همون یه بار که اسم واقعیمو گفتم بس بود برای هفت پشتم همون یه بارم دیونگی کردم وگرنه منی که همیشه همه رو منع می کردم و چه به این کارا ان شاالله اگه که خدا بخواد دیگه درگیر یه همچین رابطه احمقانه ای (با عرض معذرت )،
نمی شم :316: