اصلا نمیدونم میخوام ازدواج کنم یا نه؟
سلام من 26 سالمه و تا حالا کسی رو به عنوان خواستگار راه ندادم .
راستش تا یه کم قضیه جدی میشه من فرار میکنم. یه ترس خیلی بزرگ دارم(از مسائل مربوط به ازدواج میترسم.).و الان میدونم که نیاز دارم ازدواج کنم و یه سری کارهای احمقانه هم کردم... از چت کردن گرفته تا عضویت تو سایت های همسر یابی و رفتن توی جمع های زنانه که هیچ کدوم مناسب من نیستن.
راستش الان یکی رو بهم معرفی کردن که شرایطش ایده ال نیست (من ازش خیلی سرترم)اما تصمیم گرفتم ببینمش به اطرافیانم هم با تاکیدگفتم که اخرش جوابم منفیه فکر میکنم اگه این اقا شرایطش عالی هم بود باز جواب من منفی بود. این کار رو فقط به خاطر خواهر کوچیکم میکنم چون میدونم کسی تو زندگیش هست که دوستش داره...
همش وحشت دارم نکنه این آقا رو ببینم و ازش خوشم بیاد؟ واقعا بابت این قضیه نگرانم. اون وقت مطمئنم تا آخر عمرم خودم رو سرزنش میکنم همین طور که همین الان هم این کار رو میکنم.
میترسم سالها زمان بخوام تا به ترسم غلبه کنم. میترسم همسرم رو بدبخت کنم.
اصلا با این اوصاف به نظرتون من شرایط ازدواج دارم؟
RE: اصلا نمیدونم میخوام ازدواج کنم یا نه؟
دوست عزیز اول با خودت روراست باش ببین چیکار میخوای بکنی
اگه قصد ازدواج داری رو خواستگارات فکر و بررسسی کن
و هیچوقط به خاطر یکی(خواهرت) تن به ازدواج نده
از ته دل دعا میکنم همه دخترها خوشبخت بشن شما هم همینطور:72:
سلام.منم دقیقا مثل شما بودم من بدون دیدن خواستگارم همه رو رد کردم.من با تنها خواستگاری که صحبت کردم همسرم بود.و منم قرار بود آخرش جوابم منفی باشه ولی .......
عزیزم این کارت اصلا عاقلانه نیست که ندیده خواستگارها رو رد می کنی.فکر می کنی تا هر موقع که دلت بخواد خواستگار داری؟.تازه هر چی سنت بالاتر بره سخت پسند تر می شی.پس بدون ترس با خواستگارها روبرو شو.و عاقلانه تصمیم بگیر.در ضمن هر کی هم ازدواج می کنی حتی اگه فکر کنه همسرش ایده آله باز هم نمی شه آینده رو پیش بینی کرد.ما طبق شرایط حالتصمیم می گیریم و آینده رو می سازیم.
یاسمین فکر کنم که میخوام ازدواج کنم. اما نمیتونم این ترس لعنتی خیلی اذیتم میکنه در ضمن من به خاطر خواهرم ازدواج نمیکنم ،فقط شرایط رو مهیا میکنم تا خواستگارش بیاد.
چه چیزی یا چیزهایی باعث ترست از ازدواج می شه؟
چون هنوز شخصي كه از هر نظر مناسبتون باشه ازتون خواستگاري نكرده اين حس را دارين. مطمئن باشين اگه يك آدم هم كفوتون پيدا بشه ديگه اين حس را نخواهيد داشت.
فرهنگ بگم نمیدونم باورت میشه؟
حتی مثل بقیه دخترا از ... هم نمیترسم.فقط میترسم بد بخت بشم. میترسم بهم خیانت بشه. تا حالا با هیچ پسری نبودم حتی در حد سلام پسرا رو نمیشناسم شاید همین باعث ترسم میشه.
اجازه بده بیان ، مطمئن باش با صحبت خیلی از مشکلاتت حل می شه
ترس ناشی از جهله.وقتی بر جهلت نسبت به مواردی که گفتی غلبه کردی ترست م می ریزه.
[align=justify]سلام
گفتین که به خاطر خواهر کوچکترتون خواستگارها رو رد می کنین؟اگه شما ازدواج کرده باشین شرایط برای خواهر کوچکتون بیشتر فراهمه نیست؟
آیا در فامیل یا دوستان خود، کسی بوده که ازدواجش منجر به طلاق یا خیانت شده و در دید شما تاثیر گذاشته؟
[/align]