:302:
بیش از 80 درصد بازنشستگان زیر خط فقر زندگی می کنند و مسئولان نیز از این امر آگاه هستند اما اقدامی برای رفع مشکلات معیشتی این قشر انجام نمی دهند.
نمایش نسخه قابل چاپ
:302:
بیش از 80 درصد بازنشستگان زیر خط فقر زندگی می کنند و مسئولان نیز از این امر آگاه هستند اما اقدامی برای رفع مشکلات معیشتی این قشر انجام نمی دهند.
بازنشستهها با داشتن فرزندان و عروس و داماد چگونه میتوانند با این حقوقهای کم، یک زندگی آبرومندانه داشته باشند!
معمولا در اکثر کشورهای دنیا دوران بازنشستگی دورانی است که بازنشستهها یا به عبارتی افراد پیر و سالخورده به راحتی قادرند پس از پشت سر گذاشتن یک عمر کار و تلاش به استراحت و تفریح بپردازند. درواقع فراهم بودن امکانات کافی و لازم برای گذراندن یک زندگی آبرومندانه و همچنین دریافت حقوق و مزایایی متناسب با تورم موجود در جامعه موجب میشود بازنشستهها دیگر دغدغهای برای امرار معاش خویش نداشته باشند. این در حالی است که متاسفانه در کشور ما اکثر بازنشستهها به دلیل شرایط نامطلوب زندگی خویش پس از بازنشسته شدن ناگزیرند تا بار دیگر در فکر دست و پا کردن شغلی باشند تا بتوانند حداقل گوشهای از مشکلاتشان را رفع کنند. شغلهایی چون مسافرکشی، نگهبانی در ادارات، کارهای خدماتی و... از جمله شغلهایی است که بازنشستگان چارهای جز پرداختن، آن را ندارند. هرچند تاکنون این طیف از جامعه بارها از طریق رسانهها اعتراض خود را به گوش مسئولان رساندهاند، اما آنها معتقدند مسئولان تنها قول رسیدگی به مشکلات را میدهند و معضلات آنها همچنان به قوت خود باقی است بدون آن که اقدامی جدی در جهت رفع آن صورت گیرد.
یکی از بازنشستهها در این زمینه میگوید: مهمترین مشکلی که ما داریم عدم تمکن مالی است که در حقیقت به خاطر حقوق اندکی است که دریافت میکنیم، به عبارت دیگر حقوقی که دولت به ما میدهد جوابگوی نیازهای ما نیست.
وی میافزاید: بازنشستهها با داشتن فرزندان و عروس و داماد چگونه میتوانند با این حقوقهای کم، یک زندگی آبرومندانه داشته باشند!
این بازنشسته با اشاره به این مطلب که اکثر بازنشستهها ناگزیرند پس از بازنشستگی دوباره در جست و جوی شغلی باشند، تصریح میکند: متاسفانه با داشتن 30 سال سابقه خدمت در دولت درست زمانی که باید استراحت کنیم بار دیگر باید در فکر یافتن شغل مناسبی باشیم، بلکه بتوانیم از عهده هزینههای سرسام آور زندگی برآییم.
یکی دیگر از بازنشستهها تاکید میکند: من بازنشستهای هستم که به دلیل حقوق کم تاکنون حتی موفق نشدهام مسکنی برای خانوادهام فراهم کنم.
وی افزود: امیدوارم مسئولان با انصاف قضاوت کنند و بگویند که یک پیرمرد بازنشسته با حقوق 150 هزار تومانی چگونه میتواند هم خرج یک خانواده را بدهد و هم این که اجاره مسکن پرداخت کند.
این بازنشسته خواهان توجه جدی مجلس و دولت در جهت رفع نیازهای اولیه بازنشستگان شد. بازنشسته دیگری نیز با انتقاد از عملکرد مسئولان در جهت رفع مشکلات بازنشستهها تصریح میکند: فراهمسازی تسهیلات لازم برای این قشر از جامعه ضروری است زیرا اکثر بازنشستهها از کار افتاده هستند، به طوری که دیگر توان انجام کاری را ندارند، بنابراین مسئولان باید در جهت رفع مشکلات بازنشستگان فکر اساسی کرده و اقدام جدی در این زمینه مبذول دارند.
دست شما درد نکنه که به فکر سالمندان و بازنشسته ها بودید همینطور از عکسهای رنگی و جالبتون ممنون.
"یا راحم شیخ کبیر" یکی از نامهای خداست یعنی "ای رحم کننده به پیران و سالخوردگان" .
به جز سالمندان خيلي از خانواده ها هستند كه در فقر بسر مي برند
حقوق كم ..........
كراني .........
نداشتن مسكن .........
جواب اينهمه مشكلات مردم جامعه كه بيشتر أنها زير خط فقر هستند را جه كسي مي ده ؟؟؟؟؟؟؟
هيچ كس جواب نخواهد داد. خواهند گفت: ما كه مسئول شكم بچه ها و آبروي سالمندان و ضامن كمربند شلوار شما نيستيم.
در اين جور مواقع در وهله اول فقط مي توان به خدا پناه برد و از او كمك خواست. سپس فراموش نكنيم اين ما هستيم كه مي توانيم دست هم را بگيريم. درست است كه نمي توانيم حقوق بازنشسته ها را زياد كنيم اما به يتيمان و بي سرپرستان كه مي توانيم كمك مالي كنيم.
*به طور مثال من آدامس Orbit يا آدامس Relax خيلي دوست دارم. حساب كردم ديدم با هزينه آدامسهايي كه در يك سال مي خرم و دكتر هم گفته آدامس براي معده ام مضر است مي توانم به خرج تحصيل يه كودك كمك كنم. به نظرتان پول آدامس خيلي زياده؟
يا اينكه آدامس جويدن و بيهوده كار انجام دادن من مهمه يا تحصيل يك كودك؟؟
ما همه مي توانيم. هر عذر و بهانه اي هم به درگاه خدا وارد نيست. اينكه بگوئيم ما هم از قشر متوسطيم يا ماهم كه درآمدي آنچناني نداريم يا اينكه كمكهاي ما كه بدست آنها نمي رسد ويا هزاران جمله اي كه اين وظيفه را از سر ما باز كند صحيح نيست. هر كسي خودش بايد دست به كار شود.
حتي يك لحظه هم دير است.
زندگي را مجالي نيست.