+هر کاری میکنم راضی نمیشه*به من بگید چه کار کنم
با سلام :72:
میخام داستان خودم اینطور آغاز کنم.
من با این دختر دانشجو تو دانشگاه آشنا شدم.
نزدیک به سه ماه است که ما با هم در ارتباطیم.با توجه به شرایط موجود در دانشگاه
من مجبورم که فقط با اس ام اس با ایشون در ارتباط باشم.
ایشون با من دو سال اختلاف سنی داره و از لحاظ روحی ،اخلاقی ،رفتاری و بسیاری از خصوصیات مثبت دیگه یا شبیه همیم یا ایشون از من بیشتر دارند مثلا از لحاظ درسی زرنگتر از من است.رشته دانشگاهی ما با هم متفاوته.
من ایشون رو با تمام معیار های خوب در نظر گرفتم و ایشون از این لحاظ هیچ مشکلی با من ندارند.
ایشون یه خواهر بزرگتر از خودش داره که داره درس می خونه و 6سال از خودش بزرگتره و هنوز ازدواج نکرده .
به همین خاطر ایشون نمی تونند به خودشون اجازه بدهند که زودتر از ایشون ازدواج کنند و با توجه به حرفایی که خونواده ایشون بهش زدند که نباید به این زودیها ازدواج کنی چون ممکنه در آینده ممکنه موقعیت بهتری داشته باشی و نگرانی هایی که خودش داره اینا هستند:
گفته من
نگران خودم ،خودت ،درسم ،درست ،سنم ،سنت، شغلم،شغلت،از همه مهمتر خونوادم،خونوادت، نگرانی خونوادم که میگند نباید الان ازدواج کنی تو خیلی فرصت داری.
ایشون از همون اول با همین مسائل، ذهنی درگیر بود و به قول خودش می خاسته به طور غیر مستقیم به من حالی کنه.
و گفته تا زمانی که این مسائل وجود داره من نمیتونم جواب مثبت بدم.
حالا من از مدیر همدردی و همچنین دوستان دیگه که تجربه ای در این خصوص دارند یا میتونند مطالبی رو ارائه بدهند که بتونه این مشکل منو حل کنه
خواهشمندم:72::72::72:
که تا اونجا که میتونند راهنمایی های خود رو دریغ ندارند.
با تشکر:72::72::72::16:
---------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.irihossein.persiangig.com...nt/M.%20SH.JPG
RE: هر کاری میکنم راضی نمیشه*به من بگید چه کار کنم
شاید توضیحاتم برای بعضی ها از جمله مدیر محترم تالار مبهم باشه
اگه اینطوره حتما یاداوری کنید و بگید که کجاهاش مبهم است.:72::72::72:
آقا فوقش جواب مثبت نداده . جواب منفیم که نداده .
خب این پاسخی که دادی چه بدرد من میخوره
لطفا راهکار پیشنهاد بدین
سلام دوست گرامی:
اول اینکه خودتون به دوست داشتن هم دیگه اعتماد دارین با نه؟
ثانیا اگه واقعا دوستش دارین این دیگه فکر کردن نداره براش 1 یا 2 سال صبر کن ببین چی میشه توکل کن به خدای بزرگ که حل کننده تمام مشکلات است.
مطمئن باشین که ایشون هم شما را دوست داره وحتما بعد از مدتی میفهمه که چه تصمیمی باید بگیره فقط فعلا بذار چندروز خودش باشه وتصمیم بگیره الان سر در گم شده
شما هم سعی کنین اعتماد به شما از دست نده
وااااییییی.1 چقدر عجول ! برو خدا رو شکر کن که چنین دختر با فکری سر راهت گذاشته.خدایا از این نوع,پسر بیشتر خلق کن و سر راه ما هم بگذار!
قصد دفاع جانبدارانه از اون دختر خانم رو ندارما ولی بهش حق بده بترسه از زود انتخاب کردن .تنها کاری که میتونی بکنی اینه که روی خودت بیشتر کار کنی.اینطور که گفتی انتخاب مناسبیه و تو هم خیلی مشتاقی.:16:
روی خودت کار کنی یعنی اولا صبر داشته باشی .دوما صفات مثبت خودت رو بیشتر کنی تا از تردیدش کم کنی .تا بتونی چیزی داشته باشی تا ازش دلبری کنی.سوم هم اینکه تو این مدت دلزده ودلسرد و خسته نشی.که اگر اگر اینچنین شدی از اول عاشق نبودی!
خلاصه اینکه حرفزدن بسه و فعالیت لازمه!اسنرو هم بگم دخترها از اینطور تلاشهای پسرها واسه بدست اوردنشون قند تو دلشون آب میشه.اونهم نه قند حبه .بلکه کله.اونم چه کله ای!:227:امیدوارم موفق بشی و واسهی هم ی ما هم دعا کنی.در هر حال ما دعاگو هستیم.
سلام دوست من
خواندن این مطالب باعث می شود زخم های کهنه دلم سر باز کنند
دوست داشتم رو رد رو با هات صحبت می کردم ولی نمیشه الان هم آنقدر خسته ام که حال نوشتن وراهنمای را ندارم فقط از شما خواهش می کنم مراقب باش چون فکر میکنم عاشق شدی ؟ یادت باشه با اولین تماس جنسی باید بر مزار این عشق فاتحه ایی با صوت جمیل قرائت کنی (اگه دوست داشتی ایمیل بزن )
سلامى دوباره دوست من
حالا كه خوب فكر ميكنم ،مى بينم نه اينكه مشكل نداشته باشى ،ولى مشكل ات زياد هم حد نيست! به قول آقايى كه اولين پاسخ رو داد:جوابش مثبت نبوده،منفى هم نبوده!:46:
يعنى كه بهتون علاقه داره ولى الان نميتونه با شما ازدواج كُنه چون شرايطش رو نداريد.(هر دو تون رو ميگم!)
اگر جور نشد زود ازدواج كنيد دليل نميشه كه هيچوقت جور نشه.رابطه ى سالمى رو كه داريد حفظ كنيد.(روى سالم تأكيد ميكنم!) خاطراتى خوش واستون مى مونه.سخت نگيريد!:227:
خوش باشيد
سلام دوست من ،
من متوجه نشدم شما دقیقا چی کمکی از ما می خواهی ؟
اما پیشنهاد می کنم اگر مقالات لینک زیر رو نخوندی اونها رو حتما بخونی و اگر هم خوندی یه دور دیگه اونها رو مرور کنی و بعد بیا همینجا و شفافتر بگو چی می خوای ؟
مشاوره ازدواج
موفق باشی .
سلام آقا محسن با اراده
صبر خيلي از مشكلات رو حل مي كنه
شما هم با اراده اي كه داري تحمل كن
تا شرايط خونواده اون خانم معلوم بشه و خودت هم موقعيت مناسبتري پيدا كني
اگه دقيق تر بگي چه جور راهنمايي مي خواي حتما بهتون كمك مي كنيم