RE: دوباره من و مسایل جدیدم
تبریک میگم صحراجون.:46:
اما دیگه خیلی باید بیشتر از قبل مواظب باشی که اوضاع خونه طوفانی نشه.:305:
خیلی خوبه که شوهرتم خوشحاله.:227:
حالا دیگه به این مسائل فکر نکن.خدا خودش هواتو داره.
راستی در گوشی یه سوال ازت بپرسم؟(خودتم دوست داشتی؟ کلا با روابط جنسی مشکلی نداشتی؟خودتم میخواستی؟ )
رژیم تغذیه ای و یا قرص خاصی مصرف نمیکردید؟ با برنامه ریزی بود؟
ممنون افتاب جان
اره بدم نمیومد واسه چندماهه دیگه ولی شوکه شدم برنامه هام بهم ریخته هم خوشحالم هم ناراحت نه فقط اسید فولیک برنامه غذاییمونم خیلی رژیمی بود
خوب پس خداروشکر.:46:
راستی برخورد مادرشوهرتینا چطور بود؟ اطلاع دارند؟
منظورت ار رژیم ،رژیم خاصی بود؟ یا رژیم لاغری؟ازمایش و این جور چیزا نرفتید؟
سلام صحرا جون
وای چقدر خوب
خدا رو شکر و چقدر خوشحال شدم براتتتتتتتتتتتتتت
مبارکه ان شاءالله قدمش براتون مبارک و همراه با خیر و برکت باشه
با برنامه ریزی و یکم تاخیر به اون اهداف هم خواهی رسید
باید عنوان تاپیکتو می ذاشتی دوباره من با یک عالمه خبر خوب و شادی
اقلیما جان ممنون
خدارو شکر میکنم ولی واقعا" نگرانم استرس دارم و همش احساس مکنم عقب میمونم حس میکنم زودبوده نمیدونم حسم ضد و نقیض
همسرم مرتب بهم ارامش میده که هیچ مشکلی نیست ولی واقعا" نگرانم 1 MIN شادم 1 MIN ناراحت
من تازه 27 سالم میترسم حس میکنم از همه پیشرفتای زندگی عقب میمونم ولی از طرفی الان نمیتونمم فکر کنم وجود نداشته باشه
توروخدا راهنماییم کنید چیکار کنم؟
افتاب جان
هنوز هیچ کس جز همسرم نمیدونه . ولی فکر نکنم خیلی مادرش خوشحال شه البته ادم بدی نیست ولی قبلا" میگفت زود بچه دار نشید حالا نمیدونم دیگه ... .
رژیم خاص نه چون برنامه بارداریو واسه 7 8 ماه دیگه داشتیم شروع کردیم به رژیم واسه اینکه اندامم بعد بارداری بهم نخوره و سلامتیم حفظ شه . ازمایش خون و مشاور قلب هم دکتر زنانم بهم داده بود ولی نگو وقتی رفتم پیش دکتر زنان 1 هفته باردار بودم نمی دونستم البته این ازمایشات میرم میدم واسه کنترل شرایط بارداری فکر کنم لازم باشه
افتاب جان
هنوز هیچ کس جز همسرم نمیدونه . ولی فکر نکنم خیلی مادرش خوشحال شه البته ادم بدی نیست ولی قبلا" میگفت زود بچه دار نشید حالا نمیدونم دیگه ... .
رژیم خاص نه چون برنامه بارداریو واسه 7 8 ماه دیگه داشتیم شروع کردیم به رژیم واسه اینکه اندامم بعد بارداری بهم نخوره و سلامتیم حفظ شه . ازمایش خون و مشاور قلب هم دکتر زنانم بهم داده بود ولی نگو وقتی رفتم پیش دکتر زنان 1 هفته باردار بودم نمی دونستم البته این ازمایشات میرم میدم واسه کنترل شرایط بارداری فکر کنم لازم باشه
نه اصلا اینطوری نیست ممکنه یه کم با تاخیر به اهدافت برسی ولی حتما می رسی یکی از دوستان من با وجود یه بچه هم درسشو خوند و هم الان سر کار میره همه چیز به خود آدم بر می گرده
منم 27 سالمه و ما هم سال آینده اگه خدا بخواد می خوایم اقدام کنیم
سلام
واقعا و از صميم قلبم به شما تبريك مي گم
هيچ اتفاق خاصي نخواهد افتاد و هيچ چيزي رو از دست نخواهيد داد...بلكه روز به روز بدست خواهيد آورد!
SCI برادر خوبم سلام
واقعا" از دست نمیدم .؟ . سنم خیلی واسه بچه دار شدن کم نیست؟؟.کارم چیکار کنم ؟ درسم چی میشه؟ . استرس اتاق عمل دوران بارداری؟
بعد بدنیا اومدنش چجوری باید بزرگش کنم ؟ اینکه همش کنارم هست چیکار کنم ؟ جوونیم به هدر نمیره؟
ادم نا شکری نیستم از خدام خیلی ممنونم که بهمون لطف کرده و این هدیرو بهمون داده ولی این استرس ها دست خودم نیست
میشه بهم را حل بدید؟
اصلا هم سنت کم نیست .چون باید به فاصله سنی خودتون با بچه هم اهمیت بدید چون مهمه.تازه اگه بخوای بچه دوم هم بیاری به طور نرمال تا 35 سال وقت داری.باید تجدید قوا کنی یا نه؟