مشکلی که انگار توی دنیا فقط من دارم.
سلام
یه مشکل دارم که برای هیچ کس قابل درک نیست . انگار که فقط من توی دنیا این مشکل رو دارم. لطفا از من نپرسید مشکلم چیه چون وقتی کسی هیچی در موردش نمیدونه گفتنش چه فایده ای داره؟پیش روانشناس هم رفتم نتیجه ای نداشت اون هم باور نکرد اصلا مشکل من غیر قابل توضیحه .
RE: مشکلی که انگار توی دنیا فقط من دارم.
سلام
عزیزم اگه مشکلت غیر قابل توضیحه پس چرا دیگه تاپیک ایجاد کردی؟
اگه نمی خوای مشکلتو بگی پس ؟ اگه اینقدر نا امیدی که فکر میکنی هیچکی در موردش نمیدونه و نیازی نیست بگی پس هدفت از ایجاد این تاپیک چی بود؟
پس معلومه دنبال راه حلی که اومدی .
:104:
نمیدونم از کی باید کمک بگیرم؟ چطور خودم با این مشکلم کنار بیام ؟ این مشکلم باعث میشه دیگران وارد حریم من بشن بدون اینکه خودم بخوام و در مورد من قضاوت کنند.
دلم یک نفر رو میخواد که مشکلم رو باور کنه.
عزیزم منم اول فکر میکردم هیچکی مشکل منو نداره و خیلی تحت فشار بودم . و هیچ راه حلی به ذهنم نمیرسید .
ولی وقتی با همدردی آشناشدم فهمیدم که فقط من نیستم این مشکلو دارم . و متوجه شدم که اینجا تنها جایی هست که می تونم مشکلمو بگم و بقیه راهنماییم کنند ، بدون اینکه منو بشناسند یا بخواهند در موردم قضاوت بیجا کنند .
اینجا دوستان خوبی پیدا کردم و تجربه های خوبی هم به دست آوردم ، و بعد از مدتها دوباره خودمو پیدا کردم .:310:
به همدردی خوش اومدی . :72::72:
سلام دوست عزيز خوش آمدي به اين تالار:328:
آروم و خونسرد باش و بعد بدون خوشحال ميشيم كه مشكلتو بدونيم و شايد بتونيم كمك هر چند ناچيزي به شما بكنيم
اينجا كسي كسي رو نميشناسه:72::72:
یه دوستی توی تالار بود می گفت نمی دونم آینده را پیش بینی می کنه، افکار دیگران را می خونه و ... خلاصه این چیزها اذیتش می کرد. یعنی این اطلاعات اضافه ای که داشت آرامشش را ازش می گرفت.
بگرد تاپیکش را پیدا کن شاید کمکت کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط s@h@r
این مشکلم باعث میشه دیگران وارد حریم من بشن بدون اینکه خودم بخوام و در مورد من قضاوت کنند.
دلم یک نفر رو میخواد که مشکلم رو باور کنه.
ميشه بيشتر توضيح بدي؟زود قضاوت نكن از كجا ميدوني باور نميكنيم.راحت باش عزيزم
من این مشکلم رو توی تالارهای دیگه مطرح کردم هیچ فایده ای نداشته پیش روانشناسم رفتم .نمیدونم به کی باید بگم که منو درک کنه .پیش کدوم روانشناس یا روانپزشک ؟ کی میتونه منو درک کنه کاش یکی رو مثل خودم پیدا میکردم.
حالا از این مشکلم میگذرم . میخوام یک مساله دیگه ای رو مطرح کنم واز شما دوستان عزیز میخوام که منو راهنمایی کنید.من خیلی کمرو هستم چطور میتونم از این وضع خلاص شم.
سپاس
سلام خوب حالا اون مشکلتم بگو دیگه!!
کنجکاو شدم،لطفا بگو
من باور می کنم :72:
چند سالته؟منم خیلی کمرو بودم یه راه برای اینکه یکم از خجالتی بودنت کم شه اینکه وارد محیط کار شی
من از وقتی اومدم سرکار خیلی خیلی بهتر شدم
یا تو کلاس های هنری و زبان و اینا شرکت کنی
اینا خیلی کمک می کنه
سلام
نازنین جان متاسفانه نمیتونم اون مشکلم رو بگم.
من 24 سالمه.فعلا که شغلی در کار نیست کلاس نقاشی هم که میرم ولی هنوز خیلی مشکل دارم.در حال حاظر خانه نشین هستم و فقط نقاشی میکنم.