رفتارهای غلط من در زندگی مشترک
سلام.دلیل اصلی که این تاپیک رو باز کردم این هست که بیایم و از اشتباهات خودمون در زندگی مشترکمون بگیم.چون ما معمولا عادت داریم که بیشتر نقاط ضعف همسرانمونو ببینیم.شاید به این ترتیب از اشتباهات همدیگه درس بگیریم ویا رفتاری رو که تا حالا نمیدونستیم غلطه اصلاح کنیم.:324:
امیدوارم دوستان همکاری کنن:72:
اول از خودم شروع میکنم:
بزرگترین رفتار غلط من عصبانیت زود و سریع و همراه با داد و فریاد زیاده.البته از اول این جوری نبودم اما به مرور به علت عدم رعایت تعادل و این که کاملا خودمو فراموش کرده بودم خیلی زود عصبانی میشدم.
دومین رفتار غلط من گریه کردن زیاده.به نحوی که هم ارزش گریه ام پیش همسرم از بین رفته و هم خودم از خودم خجالت میکشم.
رفتارهای غلط دیگه ای هم دارم که به مرور میگم
RE: رفتارهای غلط من در زندگی مشترک
رفتار غلط من : ریز بینی و موشکافی. حساسیت زیاد که واییییییییییییییییی اول از همه خود آدمو اذیت میکنه.
اشتباه من در زندگي اين بود كه فكر مي كردم محبت و مهربوني همه مثل پدر و مادر بي دريغ و بي توقع است. در صورتي كه هيچ كس به آدم مثل پدر و مادر بي دريغ و بي توقع محبت نمي كند.
اشتباه بزرگ منم این بود که درباره پدر و مادر همسرم پیش همسرم گلگی کردم
رفتارهای خانواده همسرمو پای شوهرم می نوشتم
خیلی زود عصبانی می شدم
ریزبین و حساس بودم والانم گاهی هستم
توقعم از خانواده همسرم زیاد بود که الان دارم تعدیلش می کنم
اشتباه دیگه ی من این بود که همیشه با همسرم با عشق رفتار نکردم.یادم رفت که اگرچه ما عاشقانه ازدواج کردیم اما این به این مفهوم نیست که همیشه عاشق میمونیم.بلکه باید برای عشقمون زحمت بکشیم.من به جای انجام مسیولیتهای زنانه ام . این که زن با سیاستی باشم مسائل مالی زندگی رو در دست گرفتم که البته شاید باعث شد مرفه تر باشیم اما یواش یواش آرامش زندگیمون از دست رفت وخودمم از ارزوهام جا موندم.
من نسبت به همسرم بدبینم و منفی باف باید یاد بگیرم ذهنم رو کنترل کنم و اجازه پرواز به هر سویی رو بهش ندم و بزرگترین اشتباه من تجسس هام بود.
از احساسم با همسرم صادقانه حرف نزده بودم.
من همیشه به طورنامحسوس شوهرموزیرنظردارم.:303:
وقتی هم که باهام خیلی مهربونه بهش بدبین میشم.:163:
بزرگترين اشتباه من اين بود كه همسرمو سر دوراهي قضاوت در كاري كه مادرش با من كرده بود قرار دادم. اشتباه بعديم عصبانيت و پرخاش و گريه بود هر چند كه همسرم تحمل كرد و چيزي نگفت ولي خودم احساس كردم با پرخاش من داغون شد.ديگه هرگز نميخوام تكرار كنمون روز احساس كردم شكستمش برام دعا كنيد.:323:
از شما هم ميخوام اين كارها رو هيچ وقت انجام نديد
رفتار غلط دیگه من در زندگی مشترک این بود:خودم رو به خوبی نشناختم ! شاید به نظر بیادکه این چه ربطی به زندگی مشترکت داره؟ اما تا وقتی آدم به درستی از اهدافش مطمئن نباشه و خودشو نشناسه نمیتونه زندگی راحتی برای همراه زندگیش فراهم کنه.
دارم روی این موضوع کار میکنم
خودشناسی= آرامش
آرامش=زندگی مشترک بهتر
ياد گرفتم تحت بدترين شرايط هم اجازه توهين به پدر و مادر همسرم را ندارم.
ياد گرفتم هيچ وقت همسرم را در مسند قضاوت بين خودم و خانوادش قرار ندم و ازش نخوام قضاوت كنه كه حق با من هست يا خانوادش. (حتي در بدترين شرايط)