-
اختلاف سنی 7 سال
سلام
من تازه با این سایت اشنا شدم و یک مشکل دارم خواستم نظر مشاورین
و دوستان رو بدونم
تو خانواده ما رسم پسر تو سن کم ازدواج میکنه و اکثرا هم با اقوام نزدیک
وصلت میکنند و اختلاف سنی بین زن و مرد مهم نیست
من 20 سال سن دارم و کسی که خانواده برام در نظر گرفته 7 سال از من
کوچیکتر هست و نظر پدر و مادرم این هست که تا سه سال دیگه که من
مدرک کارشناسیم رو میگیرم ما ازدواج کنیم
البته از نظر مالی بابام تا پیدا کردن شغل مناسب و درامدی کافی خرج ما رو میده مثل برادر بزرگترم که با وجود اینکه تو سن 19 سالگی ازدواج کرده و 4 سال از ازدواجش میگذره اما خرجش با پدرم هست البته شاغل هست
من خودم دلم میخواد همسرم تحصیل کرده باشه تا منو بهتر درک کنه اما رو حرف خانواده هم دلم نمیخواد حرف بزنم به نظر شما من باید چیکار کنم
-
RE: اختلاف سنی 7 سال
سلام
به همدردی خوش آمدی
سن هر دوی شما مناسب ازدواج نیست،فقط بلوغ جنسی ملاک برای ازدواج نیست
انتخاب فرد باید بر اساس معیارها باشد نه بر اساس انتخاب خانواده ،شما یک عمر با همسرت زندگی میکنی،پس خودت انتخاب کن
فردی که برای ازدواج اقدام میکند باید شرایط ان را نیز داشته باشد،شما فاقد شرایط ازدواج هستید
سن هر دوی شما مناسب ازدواج نیست،حتی بعد از 3 سال
شما هر چه سنت بالاتر برود به تبع معیارهایت نیز تغییر میکند، روزی بیدار میشوی که کار از کار گذشته و شخصی به عنوان همسرت کنارت است که معیارهای تورا ندارد
به خودت فرصت بده ،بعد تحصیل و شاغل شدن به انتخاب همسر فکر کن
-
سلام،
من هم با آقا کیوان موافق هستم.
و همینطور پیشنهاد می دهم این دو مقاله را بخوانی:
ازدواج و معیارهای انتخاب همسر
اختلاف سنی دختر و پسر در ازدواج
البته 3 سال دیگر شاید با توجه به کمکی که پدر شما به شما خواهد کرد، و اگر خودت زودتر به بلوغ فکری برسی، آمادگی ازدواج داشته باشی. ولی آن دختر که الآن 13 ساله است، تازه 16 سالش می شود و ازدواج برایش خیلی خیلی زود است!
او تا به سن بالای 20 سال برسد کلی طرز فکرش عوض خواهد شد. در سن 16 سالگی چه می داند که چه معیارهایی دارد!
خودت هم احتمالاً طرز فکر و سلیقه ات عوض خواهد شد و معلوم نیست مثلاً در سن 24-25 سالگی دختر مورد نظرت همین دختری باشد که برایت انتخاب کردند.
مسئله ی ازدواج رو جدی بگیر.
البته از آنجا که این نوع ازدواج رسم خانواده شماست، به نظرم باید خیلی دقت کنی و باید طوری این مسئله را با پدر مادرت در میان بگذاری که ناراحت نشوند و حرف تو را قبول کنند. نباید فکر کنند که روی حرفشان حرف زدی. بلکه باید محترمانه و با دلیل و منطق سعی کنی نظر آنها را عوض کنی.
موفق باشی.
-
اختلاف سنی 7 سال خیلی خوبه ولی نه اینکه یک دختر سیزده سالهع با یک پسر بیست ساله.
البته بازم به فرهنگ شما بستگی داره که برای چی اصلا ازدواج میکنید. اگه برای صرف مسایل ج نس ی است که خوب خوبه این سن و سال و ولی بعد از یک مدت تکراری میشه. ولی اگر برای تعالی و زوج شدن این کار رو میکنید اصلا مناسب نیست
-
من مشاور نیستم دوست عزیز ولی طبق اطلاعاتی که دارم جواب میدم
اصولا ازدواج در این سنین به طلاق منجر میشه
شاید الان بخاطر حرف خانواده ها یا جاذبه طرف مقابل ازدواج کنید ولی مطمئن باشید که این دختر خانم در دوران کودکی خودش سیر میکنه و اگه به شما بله بگه به خاطر حرف دیگران و صرف پیداکردنه یه همبازی بله میگه و اصلا نظری راجعبه زندگی مشترک نداره و زمانی که به بلوغ برسه چون با شما بزرگ شده اصلا به این فکرنمیکنه که شما همسرش هستید و در اون زمان حتی اگه با گذشت این همه سال شما از زندگیتون راضی باشی و معیارها و ذهنیاتتون راجعبه همسرتون تغیر نکرده باشه این دخترخانم تازه داره دنبال کسی میگرده که معیارهای همسر ایده الش رو داشته باشه و چوبشو شما میخورید و خانواده تون اندازه شما ضربه نمیخورن
پس الان بدون اینکه به بزرگتراتون بی احترامی کنید ازشون فرصت بگیرید
الان ازدواج برای سن شما خیلی زوده و هم ریسک بالایی داره
صبر داشته باشید بهتره الان به فکر تحصیلات پیشرفت و رشد خودتون باشید تا ازدواج
-
یک سوال. اون برادرتون که ازدواج کردن اختلافشون با همسرشون چقدر است و ایا مشکل خاصی با هم دارند؟
راستش دوستان همه شما رو منع کردند اما به این هم توجه داشته باشید که اقوامی در کشور هستند که هم پسرها و هم دخترها در اونها زود به بلوغ فکری لازم برای ازدواج می رسند. به نظرم شما اگر هم خواستید با این خانم ازدواج کنید پیش یک مشاور بروید تا میزان امادگی هر دوی شما را برای ازدواج بسنجد.
-
هر چقدرم زود به سن بلوغ برسن باز 14 سال هنوز بچه ست.
-
ممنون از نظراتتون
اما من نگفتم الان میخوام ازدواج کنم گفتم 3 سال اینده
برادرم هم با خانومش مسکلی نداره
-
اگه الان حرفشو هم بزنید و این دختر رو نشونه کنید و بعد از گذشت 3سال پشیمون بشید چی؟
-
اختلاف سنی برادرتون با همسرش چقدر است؟
راستی من نفهمیدم بالخره شما خودتون الان دوست دارید با دختر خانمی که خانوادتون در نظر گرفتند ازدواج کنید یا دوست دارید با یک دختر با تحصیلات بالاتر ازدواج کنید؟